- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя???
Положението е малко странно,защото той е германец,но принципно много често се виждахме...ходехме година и половина и преди около 4 дни скъсахме,защото много се карахме и стана така,че не издържах говорихме по въпроса и двамата решихме,че е време да се разделиме...онзи ден той ми каза,че си е намерил друга приятелка,която е по-близо до него,но си мислех,че го казва просто така а то се оказало,че си имат такова познанство отдавна...днеска се серщнали и голяма радост и любов...добре де и аз все пак имам чувството,че го прави за да ме дразни,защото аз го отрязаха пак нарича другата с имената с които наричаше мен...проблема е там,че аз все още го обичам и незнам дали да му го кажа...
Амии.. НЕ. Няма смисъл,заеби тая история и си намери някой друг твърде вероятно да го прави за да те дразни,но това няма значение. Всеки ден света се завърта отново,ами ако утре се завърти без теб? Майната му,до колкото разбирам всичко е свършило. Успех, и все пак всичко зависи от теб![]()
Хм, ами виж можеш да поизчакаш малко.. Ако той обаче е в Германия а ти си тук в България просто не се надяваи..
Животът е адът описан в Библията!
0мг КАса!![]()
Първоначално написано от Say It Right
еми пък да не си го отрязала,щом го обичаш ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!