.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kosmi po penisa

Hybrid View

kosmi po penisa

imam kosmi na penisa i okolo nego i na nego az gi darpam s pinseta no sled vreme pak se poqvqvat. Ako nqkoi se e sblaskval s tozi problem neka pi6e
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    там където мечтите стават реалност
    На колко си години?И къде точно са тия косми?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    На колко си години?И къде точно са тия косми?
    na 17 sam ami kade po penisa mi ima gi navsqkade

братле с тая пинсета , изобщо не искам да сам на твое място , пробваи сас машинка или пък и една бръсначка. може пък да се предава по семейна линия ,ама тфа не озн. че тряя да питаж баща си

Цитирай Първоначално написано от dReaM-wAVe
    братле с тая пинсета , изобщо не искам да сам на твое място , пробваи сас машинка или пък и една бръсначка. може пък да се предава по семейна линия ,ама тфа не озн. че тряя да питаж баща си
    batka probvas sas samobrasna4ka oba4e stavat po golemi i po debeli i zaradi tova s pinseta. A ina4e s pinsetata se maxat i sled okolo mesec pak se poqvqvat

Един месец си е доста..попринцип космите се порастват пак на 1-2 седмици даже по малко. Има лазерно обескосмяване но не знам дали на теб ще помогне особено като е там. За друго трайно обезкосмяване не се сещам.

ммммм тфа лаерно обезкосмяване ммм бая $ , м на4и сешам се едно неш ама нз дали ше ти е от полза изпозвал сам едно крем4е "депелтоар" за обезкосмяване , ефекта му е такъф , майж на опред място оставяж го 5-15 мин. стапя косъма , после почистваж и толкова , ай тфа е 4е не вади корена , сека пак е некфу решение

Ефектът на депилатоара е като на самобръсначката.Ползвай кола маска-ефектът е като с пинсета но става по-бързо.В раздел "Козметика и диети" имаше няколко такива теми в някои е описана употребата и тънкостите при обезкосмяването по този начин вкъщи.

Аз до колкото знам не е хубавово в зоната на гинеталийте да се позва депилатоар. Кожата там е много нежна и има риск от зачервяване и обриви. Пише го и на самото опътване... пинсетата май за сега е най-удачния вариант
    Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ама по цялия пенис ли? смисъл там долу в началото на ствола всеки има ама по-нагоре не съм забелязал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си