Цитирай Първоначално написано от ferendzia
Възможно ли е да си сам днес ,когато имаме цялата тази свобода?! Спокоийно можем да решаваме с кого да бъдем.Имаме възможно най-богат избор,защото имаме и възможността да бъдем каквито желаем.
Имаме доста добри условия за да градим здрави и обещаващи връзки ,които да ни ощасливяват максимално.
На мен лично изобщо не ми е ясно как е възможно 16-17 годишни интелигентни и красиви момичета да са необвързани и незадоволени от това което могат да имат.Аз също съм една от тях,но нека не говоя за себе си-не е особено обективно...Имам и не малко такива приятелки.
Що за момчета има около тях?Те ли са слепи за да не забелязват потенциала им или момичетата са прекалено взискателни ,дори претенциозни?По мои наблюдения те не са особено ухажвани,защото днес се търсят темпераментни,не по-скоро нагли и нереални момичета.Под нереални визирам неестествени (Перманентно с грим,прическа,ноктопластик а и тнт.).Дори държанието им никога не е естествено,защото те градят имидж,който изисква малоумност и развратеност която не на всички им идва отвътре.
Изобщо от кога се наложиха такива елементарни ценности?
Аз лично не искам да бъда поредната кукличка за да мога да се впиша в изискванията на "любимия".Държа да бъда оценявана!
Ако това е много - съгласна съм,да,проблемът си е в нас.
И все пак възможно ли е да си сам?Не е ли някак нереално?Не е ли някак пагубно за нормалното ни развитие?Не е ли някак болезнено истински ценните да се разхождат сами гледаики на отсрещния тротоар "любимия си" хванал за ръка някоя грозновата,глупава ,но пресметлива кукличка под ръка?!
Възможно ли е да оцелееш в тази ситуация -сам?
Аз Пък мога да кажа същото за момичетата.Някой момичета които уж се изкарват "свестни" ама само след най-големите пичове ходят.Така че всичко е относително...