.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Цигари

Цигари

Не мога да спра да пуша моляви за помощ пуша по кутия на ден червен ViceYoy.

Супер фен
    Град
    Панацея
    с какво очакваш да ти помогнем?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

ами , мнооо добре то и тоз червен вайсрой , мн дъни .и аз съм така кутия не ми стига на ден .по едно време бях си поставил за цел да намаля цигарите и наистина стана за време от 24 часа бях изпушил около 12-15 цигари , се пак е подобрение за да намалиж цигарите трябва да имаж постоянно нещу кво да праиж ,но да не се заседяваж на едно място дълго време. най -вече трябва воля , пробвал сам сас никотинови дъфки и лепенки, няма особена полза , пробваи сас никотиновите хапчета може да ти помогнат да ги намалиж малко , понеже в тях има известно количество никотин . баща ми спря цигарите , преди около 3 години , но начина по който ги спря е малко смешничък, постоянно като излизаше в джоба си винаги имаше ,ако не дъвка , то слънчоглед или тиквено семе .от пробване не се умира

Град
    Добрич :o)
    Да ти имам белия дроб

не ти тряяа , що тфоя на кво дирижей

nikol_diq, и аз имам същия проблем. Наскоро установих, че съм много зависима от цигарите на 17 години съм и на ден пушех около 20-25 цигари Бяло Виктори.
    Исках да вися колко време ще изкарам без да ми се припуши и резултатът беще плачевен. Изтърпях около 3 часа в училище Пробвах какво ли не, приятелите ми ми отпускаха по 1 цигара на 3-4 часа, купих си никотинови дуфки и хапчета(не помагат пак си пушех с тая разлика че първоначално ми се гадеше ама после пак си свикнах и не ми правеше впечатление). Включително на ръката си носех ластик и всеки път като си мислех колко много ми се пуши ги дърпах... не помогна.
    Може би единствения добър резултат които даде е, че значитално ги намалих. Сега се ограничавам до 8-10 цигари на ден. Най-лесният начин е да си го поставиш като цел. Не вярвам да има човек, който да е спрял цигарите изведнъж... поне се опитай да ги намалиш
    Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...

Минете на по слаби цигари като за начало Victory Silver след време минете на още по слаби и така , когато стигнете до най-слабите почнете да ги намалявате.Ама при доста хора(като при мен) постепенно е много трудно , но е много по добре за организма.Аз трябва да си кажа "няма да пуша" и ще спра , ама кога ще стане това ?!

както е казал Марк Твен: "Най-лесното нещо на този свят е да спреш цигарите, аз лично съм го правил около 100 пъти"

Супер фен
    Град
    Варна
    Ако ти сама не си помогнеш, едва ли най-малко пък ние ще можем да го направим!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мерси

Мерси много ще се пробвам :

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Аз не пуша, но баща ми и майка ми бяха активни пушачи, над 10 години пушеха, и ги спряха точно за 1 ден, вече от над 5 години не пушат, не са и пробвали дори ... всичко е възможно, всичко е до психика и воля.

Град
    ... Some happy place ...
    Mini na po-leki cigari i se ograni4avai s pu6eneto im ... taka e nai-lesno ... a ako ima6 i volqta da gi spre6 za 1 den evalata ... aide uspeh \/
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

аз ги спрях без проблем, обещах на гаджето да не пуша и ги спрях

Човек, който има мсилна воля и наистина иска и има желание да ги спре ще успее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Майка ми пушеше 5-6 години и после ги спря и вече 2-3 години не пуши, баща ми пушеше 10 години и вече 5-6 години не пуши!!!И двамата са отказали цигарите не грез разни хапчета и тем подобни, а чрез волята! А аз съм на 15 години и досега не съм пушила!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    като ти се допуши. искараш си цигарата и запалката, СИ ЗАТВОРИ ТЪПАТА УСТА И ХВЪРЛИ ЦИГАРАТА

е тва е... внушавате си, че е супер трудно шот сички пушачи се оправдават така... ами без да си я набуташ в устата цигарата няма да се изпуши сама... слабохарактерни олигофрени

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз спрях без хапчета и тн, просто когато ми свършиха цигарите не си купих нови... малко странно ми беше първите седмици, болеше ме глава, но накрая спря и сега съм щастлива... от 2 месеца не съм барнала цигарка
    Просто си наложи, че трябва да ги спреш и ще успееш, всичко е до воля и психика...ай успехче

По добре започни да пушиш син viceroy ако продължаваш да пушиш червения тря да дишаш с акомулатор а ти едвали искаш тва

EarthShaker, като не знаеш какво е недей да коментираш. Кой си ти за да определяш хората като слабохаректерни олигофрени [/quote]

Цитирай Първоначално написано от battistrada
    EarthShaker, като не знаеш какво е недей да коментираш. Кой си ти за да определяш хората като слабохаректерни олигофрени
    Много си е прав! Изживявате се като мъченици и само се оплаквате, че не можете да ги откажете без да правите някакви по-сериозни усилия...

prosto se zahvani s ne6to da ne misli6 za pu6eneto

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Има една нова система за отказване на цигари то всъщност е апарат на принципа на акопонктурата виж :http://www.segabg.com/online/article...d=2&id=0000603
    тук е обяснено по подробно,а също така има и електрони цигари:http://health.actualno.com/news_98631.html ;http://www.mit.bg/rw/items/VOL3elcig...?page=1&cat=14
    или www.eko-cig.com

Започни да пушиш по-слаби цигари и ги намали ква е тая кутия на ден?! И аз пуша доста отдавна,но никога не съм си позволявала да стигна до кутия на ден,а и пуша доста по-слаби цигари от твоите.

az sy6to py6a mnogo no za sega tova ne mi e problem mojebi za6toto sa po-leki cigari no moga da ti predloja nqkolko variqnta za da gi namali6 :
    -kypi si 5 paket4eta soletki i si gi nosi v 4antata kogato ti se propy6i vadi6 gi i hrypa6 ;]
    -dyv4i mnogo dyvki i to ot eitezi sladkite ot po 5 i 10 stotinki pravi balon4eta i pykai ...
    -i posledniq variant hvani si super qko gadje vyrl nepu6a4
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

ве да не сте започвали бе хора

i az pu6a ama kato izpu6a po 2-3 cigari LD i ve4e ne mi se pu6i nz 6to

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си