Всичко е до психика.
ми то веднъж като ги почнеш няма спиране ама поне се опитаи да ги намалиш и зарежи тея цигари които пушиш в момента много са силни избери си други
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Прояви малко воля и просто спри.Няма да стане с намаляне.Спри отведнъж.
Да аз съм го правила това 100 000 пъти и нищо минах само на шарена карелия от синьо викториПървоначално написано от battistrada
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Малее човек така ме разсмя , че дигнах улицатаПървоначално написано от battistrada
![]()
![]()
![]()
Аз пушех по много за 4-5 часа изпушвах по една кутия.Казах си че няма да пуша пповече и готовоКОгато излизах птосто подминавах магазините в който се продават цигари,а аз не обичах да пуша чужди цигари и така и не исках.Е сега отвреме на време също паля по някоя но се случва супер рядко.
Ако имаш силна воля ще ги спреш.
Na 20 godini sym pu6ih sigurno 6-7.... ot 2 meseca ne pu6a i ne mislq za cigari ili ako si pomislq mi stava gadno ...i tva vsi4koto stana blagodarenie na edna kniga koqto pro4etoh.Ne slu6ai tezi koito ti kazvat da pui6i6 po malko ili da zamestva6 nikotina sas nqkva zalagalki kato dyvki , bonboni i drugi - nqma smi..Kaji si 4e gi spira6 i gi spri - lesno e...![]()
p.s. sry za latinicata
браво на тези,които са успели.аз го направих,но за съжаление,или може би не,разбрах,че не съм искала да го правя.единственото,което в момента ме притеснява е едно изявление на майка ми,че нейна приятелка пушела на 14 и нататък и сега не може да има хлапета.та се питах(сори ако съм сбъркала темата,обаче съм новак,както сами виждате,и не съм мн наясно) дали има такова нещо?зн че цигарите сериозно вредят на здравето обаче чак пък толкова...аз ли съм глупава или майка ми просто иска да ме изплаши?
Споко майка ти само те плаши....има мн вреди от цигарите
, но 4ак да има стерилитет при жените ... споко![]()
i az pu6a4erven viceroy ma po 10 cigari
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
ами аз бих ти препоръчала никотинови лепенки![]()
![]()
И аз пуша по 1 кутия бяло виктори ( зависи де ). Ако след училище направо се прибера в нас пуша общо 10-15 цигари на ден. Ако излизаме кутията заминава...Обаче малко глуповатичко ми изглежда да седнем на кафе и да си пием колите, кафетата и тва е.. В смисъл не е толкова до пристрастяване, колкото до навик.
За да спреш цигарите не трябва да пушиш това, което ти харесва, а това което не ти харесва..Веднъж си бях зела бял престиж..вярно раздадох ги и си купих нова кутия, но пак имаше ефект..Абе дано ги дигнат на 4-5 лева да те е яд да ги даваш и да спрем всички да пушим, че...![]()
и аз немога ...Първоначално написано от nikol_diq
![]()