- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствена на 24
На 24 съм и до сега не съм имала никаква връзка дори не съм се целувала с никой.Не се е случвало да е взаимно, а нямам желание да бъда с някой когото не искам само защото той иска.Случвало се е момче да ме кани да излизаме, но аз да не го харесвам, а да искам да съм с друг, но той дори да не знае и така не се е стигало до момент в който и двамата да искаме да сме заедно.
Какво е мнението ви за това?Предполагам, че повечето ще ми се подиграят, но не мисля че трябва да ме е срам и да се чувствам зле защото не съм била още с мъж.
ami ......za purvi put 4uvam takuv slu4ei .Vij 6tom ne se polu4ava s mom4e ,koeto haresva6 neka purvoto ti mom4e da e kakvoto i da e za6toto vse ot nqkade trqbva da se po4ne i kogato natrupa6 opit s nego 6te moje6 po umelo da presledva6 po-gotinite mom4eta ,no za da iziskva6 pove4e i ti trqbva da si na tqhnoto nivo..i taka kakto kazvam zapo4ni s nqkoi po lesen..vse ot nqkade se po4va![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
emmm mn si izpusnala .... popravi go tova ,smisul prekaleno netipi4no na 24 dori da ne si se celuvala , neznam mn stranno
Nqma za kade ve4e po dobre parvo se omaji ,mejdorugoto da ne si islqmistka.
Не ве наистина е много трудно да намериш с кого особенно в манастир![]()
Bez pritesnenie- ne si edinstvenataПървоначално написано от petia_r
E, az pone se bqh celuvala
Ama kfa razlika? Kakto kazaha napred- vse ot ne6to trqbva da se po4ne. Otpusni se i ne se ot4aivai- vse nqkoj 6te se nameri
Ama pyrvo trqbva da ne izbira6 koi znae kolko, za da moje6 da oceni6 kvo ti haresva pri myjete, a kvo ne. Tezi mom4eta, koito te kanqt da izlezete- opitaj se da gi zapoznae6 kato hora, ostanaloto e lesno
![]()
Първоначално написано от Peteto633
Това да не е олимпияда?! Ниво?! К'во, на челото ти се изписва бройката на сексуалните завоевания и автоматично минаваш в по-горен ранк?! Моля ви се.
Душко, що пишеш по тийнейджърски форуми?! На 24 си, какво могат да ти кажат разни 13 годишни деца-идиотчета?! Взела си решение сама за себе си - значи е правилно.
Естествено, че ако не желаеш, няма да си легнеш с някого просто за да ти разкъса девствената ципа.Единственото, което ще ти препоръчам, е да си малко по-смела и общителна. Като харесваш някого, покани го ти на среща - покажи му интереса си. Все ще се появи момче, което ще споделя симпатиите ти. К'во го мислиш толкова?
(Не си ли момичето с темата за презервативите и противозачатъчните? До колко си сигурна, че си на 24?![]()
)
Barbie........tq ne moje da ima vseki i osobenno pri polojenie 4e e na 24 i ne se e celuvala dori...prosto q suvetvam da ne se nahvyrlq na nai-hubavite mom4eta,da ne se celi tvurde visoko trqbva da preceni vyzmojnostite si,za6toto v dne6no vreme purvoto koeto mom4etata zabelqzvat e vun6niqt vid i sled tova gledat haraktera........
Moje da ima vseki, stiga da e dostaty4no sigurna v sebe si. Ama, mai ne e...Първоначално написано от Peteto633
![]()
Когато намериш подходящия човек и наистина го пожелаеш в леглото,тогава го направи.Първият път е избирането....после вече не мислиш много.
Докосвайки ме можеш да усетиш пламъка,който гори в мен!
Razbira se, vse pak ne trqbva da pada pod vsqko nivo i da spi s kojto i da e samo i samo za da prekysne devstvenostta si!Първоначално написано от SeXoLinKa
И как по-точно това дали е правила секс или не ще се отрази на външния й вид? Авторката не е споменала да има проблем с външния вид, така че ние нямаме информация по тоя въпрос.Първоначално написано от Peteto633
Razbira se 4e tova ne moje da povliae na vun6niqt i vid...koga i s kogo 6te i e purviqt put tq sama re6avA ,no za purvata blizost ili sre6ta s mom4e neka mnogo da ne pritendira ...Oba4e za 1-viq put opredeleno ne trqbva da e s koito i da e..![]()
За външния ми вид щом питате - 173 високар 50 кг, естествен цвят на косата....незнам какво точно ви интересува, съвсем нормална съм си.не съм казала че искам да си легна с когото и да е защото вече съм на 24.Просто ме интересува как го приемат хората.За характера ми - не съм много приказлива и не обичам да съм център на внимание.Просто може би не съм усетила че е дошъл момента или поджодящия мъж с когото да искам да го направя, да съм спокойна с него.
haha ami tova 4e si 173 viso4ina i 50 kg.....i az sum tolkovasuvpadenie kakvo da se pravi
ima6 li snimka?
Мога ли да попитам авторката къдее живяла и къдее у4ила ,че дори несее целyвала? А за сексса най веротно тее страх да опиташ,защото си поредната лигна,ама то ще болили и незнам какви други глъпости или си някво грозно момиченце,да несвалиш дадено момче,ама то трябва и да знаеш как да го направиш.За мен е прекалено изтъркано да чакаш дасе омъжиш,зада си легнеш с момче.Аз мога и на 25-30 и на 40 да несе омажа,в днешно време много двойки живеят без брак.И какъв е проблема,че още неси се целyвала?И несе цели прекалено високо,готините момчета неси падат по 24 девктвеници. :Д
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Samo se otpusni i nedei si misli6 mnogo mnogo za tova i momentyt 6te doide. Kak go priemat tova, 4e si devstvena na 24- 6to ti puka? Ti samata ima6 pri4ina za tova ne6to i tova 4e vse o6te si devstvena ne e ni6to lo6o i ne trqbva da se pritesnqva6 zaradi tova. Kogato ti samata se pritesnqva6, pritesnqvat se i drugite. A ako nqkoi slu4ajno re6ava da se 6eguva s tebe za6toto si devstvena- prosto mu tegli majnataПървоначално написано от petia_r
![]()
Mislq, che e nenormalno. Vobshte ne e nikakva proqva na principi, a chista proba neadekvatnost. Jiova si leti. Ei veche si na 24. Nai-romantichnite momenti sa zad gurba ti neizvijqni i propilqni. Kraino vreme e da otidesh v sveta na vuzrastni ...
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от aanitogb
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Ти няма ли да се научиш да пишеш?Първоначално написано от aanitogb
Първоначално написано от Say It Right
Не съм казала че чакам да се омъжа първо.Родния ми град е София и там съм и учила.Това има ли някакво значение.Нямам коплекси за външния си вид и няма причини за това.А може би не съм свалила никой защото не съм от превзетите и нахални момичета
Lignq? Ade de... To 4e e stranno, 4e ne se e celuvala- stranno e, ama pa 4ak da e lignq... Ne smqtam... Normalno momi4e, koeto prekaleno se pritesnqva i mojebi izkliu4itelno mnogo dyrji do sbe si- i dvete ne6ta ne sa dobri...Първоначално написано от aanitogb
Защо пък да са отлетяли? Моята сестра беше омъжена, разведе се, преди това е имала други връзки, но на 30 срещна мъж, който е романтичен и си прекарват прекрасно заедно. Държи се лудо като тийнейджърка, говорят с лиготии по телефона и прочие. За тези неща няма възраст.Първоначално написано от amatorium
Иначе само да вметна, че от здравословна гледна точка не е добре да губиш девствеността си много късно. След 21-22 вече е по-трудно, боли повече и не е здравословно.
За секса добре, но чак пък и не си се целувала ?
Толкова ли не си намерила до сега някоя сродна душа с която да си изпитала тръпките на любовта, целувките и т.н.
Очудваш ме![]()