.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 158

Hybrid View

девствена на 24

На 24 съм и до сега не съм имала никаква връзка дори не съм се целувала с никой.Не се е случвало да е взаимно, а нямам желание да бъда с някой когото не искам само защото той иска.Случвало се е момче да ме кани да излизаме, но аз да не го харесвам, а да искам да съм с друг, но той дори да не знае и така не се е стигало до момент в който и двамата да искаме да сме заедно.
    Какво е мнението ви за това?Предполагам, че повечето ще ми се подиграят, но не мисля че трябва да ме е срам и да се чувствам зле защото не съм била още с мъж.

ami ......za purvi put 4uvam takuv slu4ei .Vij 6tom ne se polu4ava s mom4e ,koeto haresva6 neka purvoto ti mom4e da e kakvoto i da e za6toto vse ot nqkade trqbva da se po4ne i kogato natrupa6 opit s nego 6te moje6 po umelo da presledva6 po-gotinite mom4eta ,no za da iziskva6 pove4e i ti trqbva da si na tqhnoto nivo..i taka kakto kazvam zapo4ni s nqkoi po lesen..vse ot nqkade se po4va
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

emmm mn si izpusnala .... popravi go tova ,smisul prekaleno netipi4no na 24 dori da ne si se celuvala , neznam mn stranno

otg

Nqma za kade ve4e po dobre parvo se omaji ,mejdorugoto da ne si islqmistka.

Град
    дупката на геврека
    Не ве наистина е много трудно да намериш с кого особенно в манастир

Re: девствена на 24

Цитирай Първоначално написано от petia_r
    На 24 съм и до сега не съм имала никаква връзка дори не съм се целувала с никой.Не се е случвало да е взаимно, а нямам желание да бъда с някой когото не искам само защото той иска.Случвало се е момче да ме кани да излизаме, но аз да не го харесвам, а да искам да съм с друг, но той дори да не знае и така не се е стигало до момент в който и двамата да искаме да сме заедно.
    Какво е мнението ви за това?Предполагам, че повечето ще ми се подиграят, но не мисля че трябва да ме е срам и да се чувствам зле защото не съм била още с мъж.
    Bez pritesnenie- ne si edinstvenata E, az pone se bqh celuvala Ama kfa razlika? Kakto kazaha napred- vse ot ne6to trqbva da se po4ne. Otpusni se i ne se ot4aivai- vse nqkoj 6te se nameri Ama pyrvo trqbva da ne izbira6 koi znae kolko, za da moje6 da oceni6 kvo ti haresva pri myjete, a kvo ne. Tezi mom4eta, koito te kanqt da izlezete- opitaj se da gi zapoznae6 kato hora, ostanaloto e lesno

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    Не ве наистина е много трудно да намериш с кого особенно в манастир
    Ееееее не се връзва Едни вика ислямистка, друг монахиня

пп. Не виждам нищо странно за тва, че не си правила сакс. Има някой момичета искат да се омажат и тогава да го направят. Но за целуването... повярвай изпуснала си много

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Peteto633
    ami ......za purvi put 4uvam takuv slu4ei .Vij 6tom ne se polu4ava s mom4e ,koeto haresva6 neka purvoto ti mom4e da e kakvoto i da e za6toto vse ot nqkade trqbva da se po4ne i kogato natrupa6 opit s nego 6te moje6 po umelo da presledva6 po-gotinite mom4eta ,no za da iziskva6 pove4e i ti trqbva da si na tqhnoto nivo..i taka kakto kazvam zapo4ni s nqkoi po lesen..vse ot nqkade se po4va
    Това да не е олимпияда?! Ниво?! К'во, на челото ти се изписва бройката на сексуалните завоевания и автоматично минаваш в по-горен ранк?! Моля ви се.

Душко, що пишеш по тийнейджърски форуми?! На 24 си, какво могат да ти кажат разни 13 годишни деца-идиотчета?! Взела си решение сама за себе си - значи е правилно.

Естествено, че ако не желаеш, няма да си легнеш с някого просто за да ти разкъса девствената ципа. Единственото, което ще ти препоръчам, е да си малко по-смела и общителна. Като харесваш някого, покани го ти на среща - покажи му интереса си. Все ще се появи момче, което ще споделя симпатиите ти. К'во го мислиш толкова?

(Не си ли момичето с темата за презервативите и противозачатъчните? До колко си сигурна, че си на 24? )

Barbie........tq ne moje da ima vseki i osobenno pri polojenie 4e e na 24 i ne se e celuvala dori...prosto q suvetvam da ne se nahvyrlq na nai-hubavite mom4eta,da ne se celi tvurde visoko trqbva da preceni vyzmojnostite si,za6toto v dne6no vreme purvoto koeto mom4etata zabelqzvat e vun6niqt vid i sled tova gledat haraktera........

Barbie........tq ne moje da ima vseki i osobenno pri polojenie 4e e na 24 i ne se e celuvala dori...prosto q suvetvam da ne se nahvyrlq na nai-hubavite mom4eta,da ne se celi tvurde visoko trqbva da preceni vyzmojnostite si,za6toto v dne6no vreme purvoto koeto mom4etata zabelqzvat e vun6niqt vid i sled tova gledat haraktera........
    Moje da ima vseki, stiga da e dostaty4no sigurna v sebe si. Ama, mai ne e...

Когато намериш подходящия човек и наистина го пожелаеш в леглото,тогава го направи.Първият път е избирането....после вече не мислиш много.
    Докосвайки ме можеш да усетиш пламъка,който гори в мен!

Цитирай Първоначално написано от SeXoLinKa
    Когато намериш подходящия човек и наистина го пожелаеш в леглото,тогава го направи.Първият път е избирането....после вече не мислиш много.
    Razbira se, vse pak ne trqbva da pada pod vsqko nivo i da spi s kojto i da e samo i samo za da prekysne devstvenostta si!

Супер фен Аватара на Barbie
    И как по-точно това дали е правила секс или не ще се отрази на външния й вид? Авторката не е споменала да има проблем с външния вид, така че ние нямаме информация по тоя въпрос.

Razbira se 4e tova ne moje da povliae na vun6niqt i vid...koga i s kogo 6te i e purviqt put tq sama re6avA ,no za purvata blizost ili sre6ta s mom4e neka mnogo da ne pritendira ...Oba4e za 1-viq put opredeleno ne trqbva da e s koito i da e..

За външния ми вид щом питате - 173 високар 50 кг, естествен цвят на косата....незнам какво точно ви интересува, съвсем нормална съм си.не съм казала че искам да си легна с когото и да е защото вече съм на 24.Просто ме интересува как го приемат хората.За характера ми - не съм много приказлива и не обичам да съм център на внимание.Просто може би не съм усетила че е дошъл момента или поджодящия мъж с когото да искам да го направя, да съм спокойна с него.

haha ami tova 4e si 173 viso4ina i 50 kg.....i az sum tolkova suvpadenie kakvo da se pravi ima6 li snimka?

Мога ли да попитам авторката къдее живяла и къдее у4ила ,че дори несее целyвала? А за сексса най веротно тее страх да опиташ,защото си поредната лигна,ама то ще болили и незнам какви други глъпости или си някво грозно момиченце,да несвалиш дадено момче,ама то трябва и да знаеш как да го направиш.За мен е прекалено изтъркано да чакаш дасе омъжиш,зада си легнеш с момче.Аз мога и на 25-30 и на 40 да несе омажа,в днешно време много двойки живеят без брак.И какъв е проблема,че още неси се целyвала?И несе цели прекалено високо,готините момчета неси падат по 24 девктвеници. :Д
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от petia_r
    За външния ми вид щом питате - 173 високар 50 кг, естествен цвят на косата....незнам какво точно ви интересува, съвсем нормална съм си.не съм казала че искам да си легна с когото и да е защото вече съм на 24.Просто ме интересува как го приемат хората.За характера ми - не съм много приказлива и не обичам да съм център на внимание.Просто може би не съм усетила че е дошъл момента или поджодящия мъж с когото да искам да го направя, да съм спокойна с него.
    Samo se otpusni i nedei si misli6 mnogo mnogo za tova i momentyt 6te doide. Kak go priemat tova, 4e si devstvena na 24- 6to ti puka? Ti samata ima6 pri4ina za tova ne6to i tova 4e vse o6te si devstvena ne e ni6to lo6o i ne trqbva da se pritesnqva6 zaradi tova. Kogato ti samata se pritesnqva6, pritesnqvat se i drugite. A ako nqkoi slu4ajno re6ava da se 6eguva s tebe za6toto si devstvena- prosto mu tegli majnata

Мега фен Аватара на amatorium
    Mislq, che e nenormalno. Vobshte ne e nikakva proqva na principi, a chista proba neadekvatnost. Jiova si leti. Ei veche si na 24. Nai-romantichnite momenti sa zad gurba ti neizvijqni i propilqni. Kraino vreme e da otidesh v sveta na vuzrastni ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Мога ли да попитам авторката къдее живяла и къдее у4ила ,че дори несее целyвала? А за секса най -веротно тее страх да опиташ,защото си поредната лигна,ама то ще болили и незнам какви други глъпости или си някво грозно момиченце,да несвалиш дадено момче,ама то трябва и да знаеш как да го направиш.За мен е прекалено изтъркано да чакаш дасе омъжиш,зада си легнеш с момче.Аз мога и на 25-30 и на 40 да несе омажа,в днешно време много двойки живеят без брак.И какъв е проблема,че още неси се целyвала?И несе цели прекалено високо,готините момчета неси падат по 24 девктвеници. :Д
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Супер фен
    Град
    Панацея
    Мога ли да попитам авторката къдее живяла и къдее у4ила ,че дори несее целъвала? А за сексса най веротно тее страх да опиташ,защото си поредната лигна,ама то ще болили и незнам какви други глъпости или си някво грозно момиченце,да несвалиш дадено момче,ама то трябва и да знаеш как да го направиш.За мен е прекалено изтъркано да чакаш дасе омъжиш,зада си легнеш с момче.Аз мога и на 25-30 и на 40 да несе омажа,в днешно време много двойки живеят без брак.И какъв е проблема,че още неси се целyвала?И несе цели прекалено високо,готините момчета неси падат по 24 девктвеници. :Д
    Ти няма ли да се научиш да пишеш?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Не съм казала че чакам да се омъжа първо.Родния ми град е София и там съм и учила.Това има ли някакво значение.Нямам коплекси за външния си вид и няма причини за това.А може би не съм свалила никой защото не съм от превзетите и нахални момичета

Мога ли да попитам авторката къдее живяла и къдее у4ила ,че дори несее целъвала? А за сексса най веротно тее страх да опиташ,защото си поредната лигна,ама то ще болили и незнам какви други глъпости или си някво грозно момиченце,да несвалиш дадено момче,ама то трябва и да знаеш как да го направиш.За мен е прекалено изтъркано да чакаш дасе омъжиш,зада си легнеш с момче.Аз мога и на 25-30 и на 40 да несе омажа,в днешно време много двойки живеят без брак.И какъв е проблема,че още неси се целyвала?И несе цели прекалено високо,готините момчета неси падат по 24 девктвеници. :Д
    Lignq? Ade de... To 4e e stranno, 4e ne se e celuvala- stranno e, ama pa 4ak da e lignq... Ne smqtam... Normalno momi4e, koeto prekaleno se pritesnqva i mojebi izkliu4itelno mnogo dyrji do sbe si- i dvete ne6ta ne sa dobri...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Mislq, che e nenormalno. Vobshte ne e nikakva proqva na principi, a chista proba neadekvatnost. Jiova si leti. Ei veche si na 24. Nai-romantichnite momenti sa zad gurba ti neizvijqni i propilqni. Kraino vreme e da otidesh v sveta na vuzrastni ...
    Защо пък да са отлетяли? Моята сестра беше омъжена, разведе се, преди това е имала други връзки, но на 30 срещна мъж, който е романтичен и си прекарват прекрасно заедно. Държи се лудо като тийнейджърка, говорят с лиготии по телефона и прочие. За тези неща няма възраст.
    Иначе само да вметна, че от здравословна гледна точка не е добре да губиш девствеността си много късно. След 21-22 вече е по-трудно, боли повече и не е здравословно.

За секса добре, но чак пък и не си се целувала ?
    Толкова ли не си намерила до сега някоя сродна душа с която да си изпитала тръпките на любовта, целувките и т.н.
    Очудваш ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си