- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малка ли съм за него..............
zdraveite za parvi pat pi6a vav foruma i se nadqvam da mi dadete savet.Eto i moqta istoriq:Prez esenta se premestih da u4a v novo u4ili6te,zapozvah se s mnogo mom4eta no nito edno ot tqh ne mi stana simpati4no.Predi nqkolko sednici zabelqzah edno mnogo simpati4no mom4e.I taka kogoto se zamislih az si spomnih,4e tova mom4e go vijdam vseki den ot na4aloto na u4ebnata godina,no prosto ne mi be6e napravilo vpe4atlenie.Ami ve4e nqkolko sedmici ne spiram da mislq za nego,mislq 4e se vlubvam i neznam kakvo da pravq.Edinstvenoto ne6to koeto znam za nego e imeto mu i koi klas e, dori neznam dali si ima gadje ili ne.Strah me e da otida da se zapoznaq s nego,za6toto toi e 12 klas,a az 9 i neznam kak 6te reagira toest za nego moje bi 6te sam malka.Problem e i tova,4e toi tazi godina zavar6va i sigorno nqma da go vidq pove4e. :( :( Molq vi daite mi savet,blagodarq predvaritelno i sajalqvam ako vi natovarvam izli6no s moq problem.
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ако се виждаш с него в смисъл на акъл и ръстово може да се пробваш. Нищо не пречи да рискуваш пък каквото стане.В най-лошия случай да се очуди ,в най-добрия да си му дама на бала![]()
Еми не се знае дали няма да го виждаш,ако се получи нещо между вас .. еми незнам незнам.Трябва да се запознаеш с него и да разбереш повече неща за това момче,защото името и класа в който е не стигат .. намери общи познати или се запознайте.Успех!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Давай напред. Винаги съм се радвал на смелите момичета които ей така от нищото са се запознавали с мене. Вдигат ми се в очите независимо дали са грозни хубави дебели и т.н. Давай сигурен че ще му хареса. Само не се сдухвай. Успех
strannoto e 4e az imam mn podoben problem..probvai da sre6ta6 pogleda si s negoviq.. usmihvai mu se namiri ob6ti poznati.. kaji im da te zapoznaqt s negotova e re6enieto : )
Точно така!Първоначално написано от elmosGirl8
А не знам дали си малка за него. То си зависи от тебе и от него. Познавам много хора 12 клас и мога да ги разделя на 2 групи. Едните биха тръгнали дори и с 12-13 годишни, а другите - с не по-малки от 17 год. Така че си зависи от човека.
Ами всеки с вкусовете си може пък да си допаднете,но не губи шанса си от страх,защото е адски глупаво..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
запознай се с него ....няма от какво да те е страх... или ще стане нещу или не ...ако не се запознаеш с него само губиш ..така че действай ...най добре както казаха и по нагоре ако имате общи приятели и познати да те запознаят ...успех!
i az imam sa6tiqt problem zna4i haresvam edno mom4e koeto e 11 klas a az s1m 6 kazah mu daje onzi den mu podarih podarak i me be6e dosta sram,no uspqh pitam vi dali imam 6ans da stanem gadjeta![]()
Що па да си малка?
И магарето е малко, ама влачи каруцата!![]()
![]()
![]()
Отивай и се запознай с него, нема кво да се чудиш само.
Разликата ви не е чаак толкова голяма, но все пак това са си 4 години...Ако той е на акъла, на който трябва да е един 19-годишен младеж - може да се окаже проблем.
Затова преди да си се отказала предварително, направи всичко възможно, за да се сближите повече и да говорите повече, за да може да те опознае, и ако възрастта за него е проблем, да не бъде вече.
e ne nie sme se zapoznali ama v dask ne si govorim samo v neta si pi6em
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ем малко ви е голяма разликата, точно в тази възраст... Виж, ако беше 27-23 нямаше да е такъв проблем....
uff tiq gadni godini imam 4uvstvoto 4e ako ne stane ne6ty 6a se samoubiq kazvam vi![]()
apf zakvo da si malka v moq grad e savsem normalno 5-6 godini razlika dori.. ;] az sam 8mi a gadjety mi e 11 klas pak na moita fr i priqtelq im beshe 10 god razlikata ko se panirate vs![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
По-скоро 3 години...Първоначално написано от koalka
Не мисля, че 3-4 години са чак такава разлика.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не вярвам да си малка за него,запознайте се по-добре и тогава ще си проличи(може и да се откажеш даже!)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
za mene si oshte malka i to daje mislq nali li4no moe mnenie 4e si dosta malka
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
probvai se... 4ovek trqbva da riskuva...Първоначално написано от moni_sexygirl
spored men ne si malka za nego... NO vse pak zavisi ot 4oveka... ima mom4eta koito i na 20 sa si s akala na 15 taka 4e... malko smelost i uspeh...
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ба ли го, 3 години нищо не са, аз съм 9 клас, а мъжа е 12-ти. Нищо странно.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
amm toi me znae az daji mu podarih podar1k za RD taka 4e znae 4e go haresvam no ne smeq da mu kaja 4e iskam da stanem gadjeta![]()
и аз миналата година имах същия проблем.той беше 12 клас а аз 9...все си казвах ще му кажа има време,ама май нямах време...той завъри без да разбере беше ми много криво така4е отиди и му кажи какво 4устваш
не си малка за него, намери общи приятели ... ако не върви и се запознай с него... какво толкова... нали завършва тази година![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]