.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Само и единствено него !!!

Навярно,никой няма да прочете цялата тема,но поне мога да опитам и тук...На 17 години съм.Живея в малко градче,където всички се знаем и всичко се разбира.От малка повечето ми "истински" приатели са момчета...Преди време,един мой приател ми сподели,че ме обича...Лошото е ,че аз не изпитвах същите чувства към него и му го казах,в прав текст.На него му стана,много гадно и като чели всичко утихна.Но на едно приателско събиране,той се напи ужасно.Започна да ме прегръща,да се опива да ме целува...Стана доста неудобно,защото там беше и бившия ми,към когото още изпитвам чувства...Бившия ми дойде при мен и ме изведе навън,каза ми:"Не съм дошъл тук,за да ви гледам как се натискате!"При което аз отвърнах:"Не се натискаме,ще се преместя и няма да седя до него.Ок?"
    Той се съгласи,гушна ме и след това си влязохме.Преместих се и седнах,до един друг мой приател...Заговорихме се,всичко точно.По едно време забелязвам,че бившия е почнал да се налива и започна да пее някаква песен:"Защо с други ме заменя.Защо за нея не съм един..."нещо такова се пееше.В крайна сметка се напи...А момчето което ме харесваше,си тръгна...като подчерта,че ми е сърдит...Отидох при бившия и му казах,да спре да пие (не че е моя работа,но в това състояние,беше жалка гледка !)Той само ме изгледа и каза:"А ти спри да се държиш,като кучка"При тези думи не издържах и излязох.Дълго седях отвън и размишлявах над всичко,дето ми се случи и той дойде при мен:"Отивам до кафето за цигари...ако искаш ела ако не..."Аз отказах:1.беше много пиян 2.все още ми беше много обидно,от думите му.Той тръгна и до края на вечерта не го видях.Оказа се,че съм заспала у моя приател,който е и негов...Събудих се и осъзнах,че някой ме беше завил(да уточня,не съм пила но купона продължи,до 4 часа)Когато се огледах,видях че той спи при мен на дивана хванал ръката ми...Разплаках се и тъкмо да си тръгна,той се събуди...Дълго говорихме,гушкаше ме,цункаше ме и накрая ми предложи,пак да бъдем заедно.Аз се съгласих,но...Проблема е,че когато ме види или разбере,че съм била с друго момче,се започват едни разправии.Как щял да се разбере с тях и т.н.Не ми вярва,когато му кажа,че сме само приатели...Постояно ме подозира,а няма за какво...Когато се опитам да се защитя той винаги,казва едно и също:"Да бе! Самата невинност,както оная вечер"А аз нищо не бях направила...Днес бях на кафе с едни мой приатели,естествено имаше и едно момче...което ме харесва,но след като разбра,че имам приател се...ми каза:"Бъди щастлива с него!"Но един приател на гаджето ми влезе в заведението,точно когато се бяхме гушнали,за да ни снимат( правим албумче,със снимки на всички от класа ни)Той ме изгледа,след това говори с някой по телефона и....Страхувам се,че се е обадил на гаджето ми и нарисувал такива картини....Не ми се мисли!!!Пратих му смс,за да му кажа,че съм на кафе и довечера,ще изляза с компанията,за да отпразнуваме рд-то на мой приател...а той ми се обади и попита:"А оня ( приателя ми,дето ме харесва)там ли ще е?"Не исках да го лъжа и му казах,че ще е там...все пак са братовчеди,как да не е ?И той:"Ха,като се налюбувате,ще ти се обадя...По-точно ще преценя,кога ще му се наситиш...Я да видим 30 минути?"и затвори...Стана ми много гадно...Не съм така за каквато ме мисли.Повярвайте и вие...Но как да му докажа,че обичам само и единствено него?
    ====>HqMa HuShTo BeChHo<====

По принцип,не трябва да даваш на никого да те променя,но ако правиш неща който той нито одобравя,нито прави..трябва да се саобразиш с него.Колкото и да му казваш,че не е било нищо,трябва да му го докажеш..Обръщаи му повече внимание,взимай го понякога с себе си...Докажи му че даржиш на него..Успех
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Град
    Русе
    първо той не те обича.. не ти трябва такова момче ако питаш мен.една връзка се крепи на доверие кажи му го : ) ако смята че неможе да ти вярва просто означава че не може да сте заедно.. това е моето мнение.Определено трябва да говориш с него : )

ами.... какво да ти кажа,да не те мисли за своя собственост...?!хмъ а бай дъ уей може би ако му покажеш че и ти го ревнуваш... по някакъв начин да му покажеш какво прави той,демек какво е неговото поведение спрямо теб. (може би не го ревнуваш,но ако направиш всичко така че да изглежда така...)
    а
    Не съм така за каквато ме мисли.Повярвайте и вие...
    аз не ти вярвам,аз съм сигурна че не си такава!
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Град
    Варна морето сините вълни....
    Цитирай Първоначално написано от elmosGirl8
    първо той не те обича.. не ти трябва такова момче ако питаш мен.една връзка се крепи на доверие кажи му го : ) ако смята че неможе да ти вярва просто означава че не може да сте заедно.. това е моето мнение.Определено трябва да говориш с него : )

+1
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

прекалено е ревнив...обясни му че ако иска да сте заедно,трябва да ти има доверие поне малко...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Dreamland Varna
    Ебахти любовните триъгълници-четириъгълници дето стават у ващо село, голяма любов, голямо нещо
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Dosta zapleteno...onq ti priqtel te haresva,drug te celuva,pri treti spish s drugiq hodish.. ako sam na momcheto shte se pritesnqvam i az..No mu dokaji che e edinstven i toi shte razbere che go obichash !
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    А дали не трябва да му теглиш една майна, да се осъзнае? Ок, обичаш го, ок, ревнува те ама да ти говори така..

Животът е адът описан в Библията!

Кофти ситуация...както казаха преди мен, без доверие нищо не се получава. Поговорете си сериозно, ако не опраите нещата - жалко...

тоя не те заслужава... той не ти вярва... и не иска да ти повярва... той дори не прави опит да те разбере... заеби го... не може да продължаваш да обичаш такова момче... ще страдаш повече... [!]
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си