.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

ДаМа На БаЛа

Стига съм писала мнения..дай и аз да пусна тема.. От близо месец с една приятелка спорим-задължително ли е гаджето да те покани за дама на бала..Според мен е малко тъпо,щото му е сбогуване с класа, а тя като страничен човек ще умре от скука..ма кажете си и вие мнението
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Да може момчето да иска да се изпрати с някоя съученичка
    иначе серозно аз бих зарязал бала за една романтична вечеря с любимата

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ако няма прекалено голяма ревност от страна на момичето,защо пък не съгласна съм
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Имам предвид..ако не я покани,дали значи че не даржи достатачно на нея,или просто иска да си се сбогува с съучениците..задалжително ли е,при по-дълга връзка,тя да му е дамата?

може класа да е лош и не иска да я базикат и нея и да гледа сцени

А ако с почти всички се познава..да не кажа че е причтелка..тогава? абе нзм,ма като почна с моите теории

Моят приятел е от класа и се разбираме супер с всички, за това поне няма да има проблем :P

Град
    pLaZmA wOrLd
    хаха мойта да забрави да е поканя на бала от какъв зор ще я каня
    аз отивам там с класа си

ми ..[сега се сещам] на брат ми му бяха излезнали мазоли от щракане с пръсти на кючеци,от бала му...понякога е грозна гледка.. ..всички се напиват като свине,танцуват и си изпадат...на някои по-затворени момичета може да им е гадно..все пак,всички там се познават.. а те -като изтърсаци,натрапници...и е гадно ако момичето е по-малко,а всички си изпадат "едно,две,три..." .. според мен тва е вечер за сбогуване с класа, и момчето заслужава малко свобода..та дори и да е поканил бившето си гадже от класа...ако не е кръшкач,смятам че не е проблем...а пък и да е - тва е неговата вечер,нека да прави каквото му се иска...пък после има преедостатъчно време да му натрива носа... та...дори и да ви покани..спореед мен по-добре да го остави да ходи с някоя негова съученичка...

И аз мисля така

Според мен не е нужно да я покани. Все пак това наистина му е последната вечер със сучениците. После всички отиват на различни места и дори и на годишнини от завършване и такива неща, никога няма да се съберат пак целия клас, никога няма да им е толкова весело и безгрижно... Ако тя е с него, той няма да може да се забавлява на макс, постоянно ще си мисли дали на нея й е тъпо, дали и се прави нещо друго ... Кажи на приятелката ти да не бъде толкова ревнива и да го остави поне за една вечер сам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не мисля че е задължително ако си имаш приятел да му бъдеш дама на бала или пък той да те покани.. ся ако имам приятел който ще бъде абитюрент и ме покани,аз в никакъв случай няма да отида ... не от нежелание а просто защото това е веднъж в живота и той трябва да бъде със съучениците си там,а не със мен.. трябва да си се напият едно хубаво и тфа е .
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

За какъв дявол изобщо трябва да има ДАМА или КАВАЛЕР на бала?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си