.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 133
    Супер фен
    Мдаам съгласен съм с вамп. Гледай реално не нещата щото тука главно сдуханяци и депресанти които в 21.00 са си вкъщи, а 22.00 по леглата. Ще ти кажа нещо - който подбира - мастурбира. Като не можеш да си хванеш гадже не стой на 1 място, а търси чукачката, защото то няма падне от небето. Не става само с мускули иска и акъл баце...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Според моите наблюдения са много малко свестните момичета в сайтовете за запознанства(аз съм една от тях ,но това е друга тема)Та,ако искаш да е свясна най-добре започни да излизаш,да се забавляваш,да не мислиш за това че си нямал приятелка и така ще си намериш...ако си спомняш една реклама на Спрайт-където се казваше''Момичетата усещат когато си отчаян..''-или нещо от този род..-е,имай го наум Успех
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

То секи знае че трябва да общува с повече хора, да не се затваря в себе си, но едно е да мислиш друго е да го направиш. Аз сам в същото положение. С времето се свиква и даже умръзва

Град
    Почакай есенните листа...
    Ми...то и аз още нямам,но годините не си ги казвам.
    Искам да кажа,че и аз не обичам дискотеки, барове и места с много хора и алкохол.
    И т.н....няма нужда да си изброявам качествата( ),но въпросът е,че не искам да рискувам да тръгна с първия срещнат,а предпочитам да изчакам,за да се уверя,че това е момчето,което търся...
    Както се вижда - без резултат,но търпението ми е желязно...

Тъй че....пробвай и ти така...хах...а по-добре не...
    Просто говори с момичета, които си заслужават!
    Късмет!!!

Ъъ... за к'во ти е момиче? Да ти опъва нервите, да ти побеляват косите, да те търси по 294109471пъти 'къде си, мило? / с кого си, мило?' и да ти държи сметка?!

Мазохисти!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ъъ... за к'во ти е момиче? Да ти опъва нервите, да ти побеляват косите, да те търси по 294109471пъти 'къде си, мило? / с кого си, мило?' и да ти държи сметка?!

Мазохисти!
    Аз това искам искам от момиче,да ме обича,да и пука за мен и да ме лигави.И да е сладка,готина такава...Пък ако ще и посреднощ да ме търси,даже бих се кефил,е разбира се да не манячка
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    грозен си
    мУхахаха
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от [B
    o[N]b[O]n[I]]ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема ) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе ама не я тъпси по саитовете... успех
    koito ti go e kazal tova mu kaji da zeme edin voden pistolet i da si prusne vuv slepoo4ieto
    a po temata nqma ot kvo da se pritesnqvash misli za neshto drugo shtoto kolkoto pove4e mislish za tova tolkova po shte te boli tebe poznavam mom4eta kato na 28 za pruv put si hvashtaht gadje
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    o[N]b[O]n[I]]ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема ) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе ама не я тъпси по саитовете... успех
    koito ti go e kazal tova mu kaji da zeme edin voden pistolet i da si prusne vuv slepoo4ieto
    a po temata nqma ot kvo da se pritesnqvash misli za neshto drugo shtoto kolkoto pove4e mislish za tova tolkova po shte te boli tebe poznavam mom4eta kato na 28 za pruv put si hvashtaht gadje
    Ми тия които си хващат по на 28 дотогава какво правят?Учат и живеят при мама и тате ли?И имат много приятелки(само приятелки,много е важно "САМО!") обаче нямат гадже,цял живот остават приятели и накрая си хващат някоя грозна...Е хора,за всяко нещо си има време,пропуснеш ли времето после не е същото.Аз на 28 мисля да съм женен с 2 деца...Няма децата ми да ми викат дядо.И сега като съм на 19,сега ако нямам гадже кога да имам...Не давайте глупави съвети и утехи,вярно,че истината боли,ама нека такива хора като автора си оправят живота на време,не ги лъжете!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Re: дабе

Цитирай Първоначално написано от bader
    Цитирай Първоначално написано от Mechtatel
    сайт за запознанства
    Сигорно имам опит и знам ,че не стоят така нещата хващаш някоя непозната в интернет и правиш оферта дада ,още повече имам чувството ,че хората имат криви разбирания за сайт за зпаознанства главно там се избиват коплекси ,правят се пари от смс гласувания и ако има запознанства те са тип чатаджиски което според мен е мн вредно да седиш по 8 часа на компютър и да пишеш с някой.
    Колкото до товоя проблем защо не си потърсиш момиче от училището ти и не я поканиш на кафе освен ,ако не учиш в някоя мъжка гимназия както беше при мен в клас имаше по макс 2 момичета и то не ставаха за нищо имаше и класове без женки.
    И аз съм в момента съм в мъжка гимназия...

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: На 19 а все още без приятелка ...

Цитирай Първоначално написано от maaster
    Според вас какво да направя по въпросът - на 19 съм, а още съм си нямал приятелка ... не съм задръстен, не съм и грозен, спортист съм, за тялото си мога да кажа, че е супер, това е откъм външен вид.Не всичко се определя от него знам, но просто вече се чудя какво да правя и започвам да губя надежда, че някога ще си намеря момиче ... отсега да кажа вариантите напиване и дискотека ги отписваме, защото просто не ми харесват
    4estno kazano na men li4no ne mi haresvat ideite za saitove za zapoznanstva ala bala... i si mislq 4e ne trqbva da te pritesnqva tozi fakt 4e si na 19 pak bez priqtelka... spored men e mn dobre 4ovek da e dovolen i uveren v sebe si... za6toto ako ti ne povqrva6 v sebe si i ne se 4uvstva6 komfortno ne moje6 da o4akva6 dr da go napravqt... abe spri da misli6 za godinite... mai malko s eotklonih ot temata ama...
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Ох какви проблеми Ами запознаи се с повече момичета незнам там ти си решаваш как ще стане ама какво ние да ти намерим гадже ли?!?!?

Опредлено и в този саит няма да намериш каму ли в сайт за запознанства ..излизай повече !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от i love you
    Ми аз съм на 18 и си нямам приятел...абсолютно в същото положение съм като теб...но вече се отчаях(останаха твърде малко свястни момчета всичките са деградирали напълно ).Просто не мисли за това и излизай често и трябва да изпадне отнякъде...най-важното е да не се затваряш в себе си...щом казваш че си хубав ,значи ще ти се усмихне щастието..бъди търпелив :P
    що не се вземете направо

Тука половината ще се подиграят а те са същите , колкото повече ти пука за проблема ти толкова по зле става, пробвай да не мислиш за него и нещата ще се наредят( или поне така трябва)

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Говори повече с момичетата, запознавай се с нови хора, разшири хоризнотите си и така.. и щом казваш, че си готин, значи проблеми няма да има...
    +1 ...И без каквито и да било запознанства по скайп,ай си кю или от сорта..Давай на живо..Тръпката е двойно по-голяа

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Трябва да дадеш координати
    хмм кви координати :P
    СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !

Повече от фен Аватара на suantito
    Добре дошъл в клуба на самотниците...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Спокойно бе човек!Любовта се крие ей там зад ъгъла!Някой ден такава ще намериш, че дори ще забравиш как се казваш!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Хах, между другото, това с любовта много хора са ми го казвали, сигурен съм, че е така, знам че и за всеки влак си има пътници ... просто въпросът е, че не издържам вече сам( в смисъл без половинка от нежния пол )

Град
    Хах, между другото, това с любовта много хора са ми го казвали, сигурен съм, че е така, знам че и за всеки влак си има пътници ... просто въпросът е, че не издържам вече сам( в смисъл без половинка от нежния пол )
    Остави това клише,никога няма да намериш любовта ей така,трябва да я търсиш и да я преследваш.И ако си мислиш,че ей така ще падне от небето някое красиво момиче,перфектно от всякъде и ще му пука за теб,а ти ще си мързелив оръфляк,грешиш много.Ако искаш хубаво момиче трябва да си умел играч,дори манипулатор.Трябва да предизвикаш любовта.Такава е мъжката страна на въпроса.За момичетата е лесно,те просто се водят по емоциите си или по парите,при мъжете е по-различно.Когато искаш съвет как да постъпиш като мъж,поискай го от мъж!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Мързелив не съм, и никога няма да бъда, но и да искам не мога да съм както ти каза манипулатор или умел играч... това е просто в природата на човекът, а аз не искам да съм такъв. Освен това нямам очаквания за момиче, поне не така както ти каза

Град
    Мързелив не съм, и никога няма да бъда, но и да искам не мога да съм както ти каза манипулатор или умел играч... това е просто в природата на човекът, а аз не искам да съм такъв. Освен това нямам очаквания за момиче, поне не така както ти каза
    Пич самотата побърква,приятелите или семейството колкото и добри да са не могат да заместят любовта.Просто не знаеш какво е да бъдеш с някое момиче и дори само да седите и да се прегръщате и сърцето ти да бие по-бързо и да си щастлив и да гледаш света през розови очила.Трябва да изпиташ това чувство,не се отказвай предварително и не разсъждавай като загубеняк!
    Значи когато ти казвам да си умел играч,това значи да знаеш какво чувстваш,да изразиш чувствата си правилно,да направиш впечатление у момичето което искаш и да постигнеш желаната цел и да бъдете щастливи двамата.Ако си така наивен и първичен както сега нямаш големи шансове,не и наистина за момиче което си струва.

Голям фен
    Град
    sofiq
    s teb sme rodeni edin za drug

Vamp gleda6 prekaleno fatalisti4no na ne6tata mi se struva.Bum na 19 si i nqma6 priqtelka OMFG OH NOES!!!!!!!!!Q pitai dqdo si kat e hodil po fronta da se bie dali si e mislil nonstop ima li priqtelka nqma li.Samo horata bez rabota imat vreme dasi zadavat takiva vuprosti...
    Sry za latinicata ma kirilicata mi se naeba ne6to.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си