- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 а все още без приятелка ...
Hahahaaha mn to4no kazanoПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ми то и аз съм така само че съм на 18 и не пия и не ходя по дискотекиПървоначално написано от maaster
ако искаш дай скайп или ми прати снимка да те видя
Не се отчайвай,надежда все още има! Все пак животът е пред теб.А и момичетата не са те забелязали.Убедена съм,че ще си намериш 'твоето' момиче!![]()
+1Първоначално написано от Ваня_ Петкова
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Излизай повече,запознавай се с нови хора,туко виж от някъде се намери някое свястно момиче с което ще си истински щастлив и ще видиш,че чакането си е заслужавало наистина!Точно такива като теб след време ще бъдат истински щастливи! Успех![]()
Надеждата умира последна, горе главатаУСПЕХ
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Благодаря, за отговорите, в момента съм обнадежден, дано да излезе нещо след време![]()
Неможе да почнеп от 0 трябва да си намери подходяща компания първо нз как, с която да излзиа,защото като излзиа сам не само ,че няма да се лепят мацките за него но дори се плашат момичетата.Първоначално написано от Sladinka_f
Както казаха и хората в предишните постове,трябва да започнеш да излизаш повече,да се запознаваш с нови хора и така.Любовта няма да ти падне от небето,така че трябва ти да я потърсиш.Ти си спортист перфектно,започни да излизаш с приятели насам натам,виж може и да отидеш на дискотека,ако не ти е чак толкова непрятно,никои не казва да се напиеш там или нещо,просто се забавлявай.Започни като начало да мислиш малко по-позитивно на нещата,повечето жени харесват с ушите си така че ако намериш правилния подход,всичко ще е наред,започни да правиш малки неща като например да избазикаш някое момиче за нещо,може да поканиш някоя да отиде някаде с теб,тва си е нормално не мисли че нещо лошо ще стане пък ако ти откаже живота продължава нито е единствената нито е послената,така че давай смело защото живота е твърде кратък и ако не опиташ никога няма да разбереш.Наистина търсенето на подходящия човек за теб е голямо,но който търси рано или късно намира.Не винаги трябва да си голям тузар за да спечелиш жените,както ти казах важен е подхода.Размисли върху това понякога и малките жестове са от значение и нещата постепенно ще станат.Може да ти звучи банално но е така ''за всеки влак си има пътници".Така че успех и горе главата,защото в този живот човек трябва да е горе долу непукист.Успех и дано скоро намериш човека!!!!!!!!!
ami...ti kakto tvurdi6 ,4e ne si zadrustenqk,az mislq ,4e to4no tfa e problema....qvno si nqkuf smaovluben..i kfo kat si sportist i kfo kat tqloto ti e qko?/....haraktera ti moje da e adSKI sku4en ....ne obi4a6 diskoteki.....napivaniq....ok vseki s vkusa si ....no az mislq,4e problema e v teb...v tfa ,4e haraktera ti ne e mn cveten...are USH4ETA i da si hvane6 qka macka :P
![]()
Виж, за пореден път искам да поясня, че не съм искал да се изтъквам със тяло и със спорт, просто исках да отбележа, че не съм поне на външен вид зле, защото нали знаеш, точно по външния вид се посреща ... А освен това за да не останеш с още по грешно впечатление, спортист съм не заради момичета, външен вид или да съм "гъзар" или нещо от спорта, просто това ми е хоби, доставя ми огромно удоволствие, и затова. А освен това не съм и самовлюбен, даже напротив, имам много ниско самочувствие, и винаги си намирам кусури ... А относно задръстенстта, тук вече мога да кажа, че според едни може да съм, според други да не съм, което просто зависи от гледната точка на човекът, защото примерно не обичам да контактъвам със всеки, ами обичам да оценям хората и да контактувам с тях ако ми допаднат, и така да кажа, никога не съм в "пълната" си светлина пред хора който не познавам, примерно винаги когато съм с моята компания просто побърквам от смях всички, и може да се каже, че съм душата на компанията, но съвсем не е така при други хора, други ситуаций, така че не мога да те виня че ме мислиш за задръстеняк, както казах според едни ще съм, според други пък е точно обратнотоПървоначално написано от miss_ludataa
... всъщност откакто пуснах темата тук сериозно обмислих както точно ме възпрепятства за момичета, и мисля че открих няколко отговора. Първото което се сетих е, че найстина много подбирам, знам грешно е, и четете че не искам да дообяснявам после, наясно съм, че външният вид не е от първостепенно значение, че е важен характерът и така нататък, наясно съм с това. Но прави ми впечатление, че найстина много подбирам, става все така че момичетата който ги искам, или не мога да ги имам, или са заети, а тези който ни най-малко ми харесват, по един или друг начин разбирам, че ме харесват ... наясно съм, че всеки си има кусури и не е редно да бъда такъв, защото самият аз имам много недостатъци и не бива спрямо това да подбирам, но явно това е единият проблем. Другото което се замислих е че, ами просто като харесвам едно момиче каквото и да става не мога да и го призная, повярвайте, ходих бях лудо влюбен в момиче над година и половина и просто така си останах, защото просто не мога да си кажа да призная, да направя първата крачка на този етап ... освен ако момичето не я направи първа, за което за съжаление знам не е редно, и никое момиче няма да тръгне първо да целува или да си излага чувствата. Дадох си една равносметка и благодаря още веднъж за постовете ... успех във вашата любов
![]()
като четох повечето от мненията ти намерих доста повече от доста сходства в съдбите ни. И аз съм така в компания в училище съм душата на компанията ,расмиващ всички с хумор и позивност,но в действителност съм много нещастен човек.За да признае човек чувствата си трябва да е много смел..аз не съм от тях мисля си "ако я изгубя като приятелка ""ако не откликне на чувствата ми ,ако се подиграе с тях" .Често си мисля дали въобще си струва да се надявам на нещо. Всеки ден си мислиш и се надяваш да срещнеш обикновенната истинската ,но с времето помваш да осъзнаваш,че всеки е с маска всеки играе ролята си.всъщност откакто пуснах темата тук сериозно обмислих както точно ме възпрепятства за момичета, и мисля че открих няколко отговора. Първото което се сетих е, че найстина много подбирам, знам грешно е, и четете че не искам да дообяснявам после, наясно съм, че външният вид не е от първостепенно значение, че е важен характерът и така нататък, наясно съм с това. Но прави ми впечатление, че найстина много подбирам, става все така че момичетата който ги искам, или не мога да ги имам, или са заети, а тези който ни най-малко ми харесват, по един или друг начин разбирам, че ме харесват ... наясно съм, че всеки си има кусури и не е редно да бъда такъв, защото самият аз имам много недостатъци и не бива спрямо това да подбирам, но явно това е единият проблем. Другото което се замислих е че, ами просто като харесвам едно момиче каквото и да става не мога да и го призная, повярвайте, ходих бях лудо влюбен в момиче над година и половина и просто така си останах, защото просто не мога да си кажа да призная, да направя първата крачка на този етап ... освен ако момичето не я направи първа, за което за съжаление знам не е редно, и никое момиче няма да тръгне първо да целува или да си излага чувствата. Дадох си една равносметка и благодаря още веднъж за постовете ... успех във вашата любов
Има нещо общо, само че не знам за теб, но не съм нещасте, всмисъл работя, студент съм, тренирам си, винаги имам какво да правя, но прав си, винаги се надявам и си мисля как ще срещна някое момиче, и може би от тази гледна точка съм по-скоро отчаян ... а относно чувствата, може би подсъзнателно точно това ме тревожи за да ги изложа, но по принцип по скоро нямам смелост да го направяПървоначално написано от Mechtatel
![]()
и аз уча,отдебно се занимавам с изкуство бих казал ,че имам много добри приятели ,но това ,че немога да намеря сродна душа ме прави нещастен. Твърде много мисля нещата може и това да е проблема. да се действа първичноИма нещо общо, само че не знам за теб, но не съм нещасте, всмисъл работя, студент съм, тренирам си, винаги имам какво да правя, но прав си, винаги се надявам и си мисля как ще срещна някое момиче, и може би от тази гледна точка съм по-скоро отчаян ... а относно чувствата, може би подсъзнателно точно това ме тревожи за да ги изложа, но по принцип по скоро нямам смелост да го направя
Сайтът за запознанства е алтернативаДругото е да се разхождаш навън със приятели и случайно ако загледаш някое момиче да му поискаш номера скайпа и т.н
![]()
Както казах и по-горе живота е твърде кратък за да се страхуваме,когато спреш да се интересуваш от хорското мнение тогава ще си по щастлив,и аз преди бях адски притеснителен,но един ден си казах ако не се променя няма да се успее в този живот,така е във всичко колкото повече се притесняваш толкова по лошо става за самия теб.Какво губиш ако опиташ да признаеш чувствата си еми нищо,по добре е от това да се питаш какво би станало и да се измъчваш повече,знам не е лесно но трябва да се направи.Първоначално написано от Mechtatel
Приятел,това за влака с пътниците можеш спокойно да го забравиш.
Просто нищо няма да се случи вече,ако не действаш,мда да.
Този влак с пътниците ще го хвана да го взривя с тротил и човешки органи,крилца и плешки да хвърчат на вси страни.![]()
![]()
На два дизепама съм и не ми се четеше цялата тема, но да си кажа все пак:
Драги безприятелки и безприятелковци,
Вие показвате симптомите на болест наречена "срамус идиотикус" или позната още, като "липсос на увереност".
Илюзии за несподелена любов и безкрайно търсене са най-често срещаните признаци.
Отворете се за живота, който помеждувпрочем не е топъл сценарий от Холивуд тип "а ла Отнесени от вихъра". Грозен е и често причинява болка. А край има, но се съмнявам да е щастлив. Точно поради тази причина забравете малоумните изказвания от рода на "Ще чакам и ще ми падне; Тя/той ще се появи на вратата с пица и каберне совиньон; Тя/той ще направи всичко възможно, за да ме спечели, а аз ще си стоя безучастно"
Точно този тип мислене ви набутва по-надълбоко в една горчива заблуда, от която после ще има да драпате със зъби и нокти.
Мъже:
Не се сърдете на света, че сте сами, докато приятелите ви с тяхното, на пръв поглед, нагло държание бележат резултати.
Дами:
Към вас забележки нямам. Е, ако повечето от вас се държаха малко по-женствено, света щеше да е едно по-прекрасно място, но se la vie...
He who runs with aggression walks with no dignity
ами....и аз съм така,ама харясвам някого.просто чакай...аз обаче така и не разбрах дали харесваш някоя или не![]()
someone else...
Spokoino ima edni mn pravilni pogovorki za vseki vlak si ima putnici i lubovta nqma granici 6te doide vreme kogato 6te nameri6 4oveka do sebe sine se pritesnqvai {}
Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]
е чакай ся...до ся си нямал гадже или просто в момента си нямаш?!щото и в двата случая ако се притесняваш е напълно излишно...бахти кой е казал че има няква граница на нормалното в която всеки тряа си хване гадже...Не го прави,щото да не се отличаваш от другите,ще съжеляваш много...Хвани си момиче,защото го харесваш!!!готин си по характер и отвънка ставаш,казваш,знаи наистина ти трябва време за да намериш точното момиче...Първоначално написано от maaster
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Бъди по-общителенИ това за сайт за запознанства не е лоша идея но там повечето са много изкуствени
![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
защо пък трябва да търсиш?! не мисля, че това е най-подходящия вариант. просто бъди това, което си, не мисли как да свалиш това или онова момиче и си живей животалюбовта и жените сами ще дойдат при теб когато му дойде времето