.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 133
    Ееее..вие го и погребахте..и го извратихте и незнам какво..Като си нямаш гадже ела,аз ще те взема Хехе
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    на 18 съм в същото положение човече...горе главата и това е. Друг начин няма. Има и много свястни момичета..ще ги намериме някога!
    Ееей д***ба от къде сте бе Свестен тип, не обича надути....използваш израза "свястно момиче" ?! You rock

Ееееей знаеш ли колко като мен чакат някой такъв свестен! Повярвай ми, ще срещнеш някое свястно момиче
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Явно във Варна, почти няма такива чакащи момичета
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Цитирай Първоначално написано от Sweet`dreams
    на 18 съм в същото положение човече...горе главата и това е. Друг начин няма. Има и много свястни момичета..ще ги намериме някога!
    Ееей д***ба от къде сте бе Свестен тип, не обича надути....използваш израза "свястно момиче" ?! You rock

Ееееей знаеш ли колко като мен чакат някой такъв свестен! Повярвай ми, ще срещнеш някое свястно момиче
    +1...упс...Грешка! +1 и всичките й приятелки.

Само че не знам, дали вие търсите момичета като нас
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92

Еми защо пък не ... все пак би ли уточнила за какъв тип момичета точно става въпрос, защото по принцип това, че чакате свестни момчета не е гаранция за нищо

Мега фен Аватара на iiirish
    край! ти си половин човек

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    край! ти си половин човек
    Да ... така като гледам съм се преполовил вече

Град
    Dreamland Varna
    Оф махай го тоя импулс, няма смисъл. Направи си рег в аха.бг там има по-голяма вероятност да ти пишат, импулса е пълен тааашак

Все ще намериш някоя, тъй че спокойно :}
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България
    Ох, бе хора! Що му пълните главата с глупости.. сайт за запознанства..
    По нета са най-големите олигофрени /нищо лично/. 90% от хората, виждащи се от чатове, сайтове за запознанства не се харесват

Бтв, много си сладък
    Soy tu gitana, tu compa

Цитирай Първоначално написано от maaster
    Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92

Еми защо пък не ... все пак би ли уточнила за какъв тип момичета точно става въпрос, защото по принцип това, че чакате свестни момчета не е гаранция за нищо
    Какъв тип момичета? Ами ще ти отговоря за мен лично, което важи и за повечето ми приятелки. Аз не харесвам цигарите, алкохола, дискотеките и чалгата, по кафенета също ходя много рядко. В училище си уча горе долу редовно и по тая причина някои хора ме смятат за задръстена, но на мен не ми пука от това, все пак не плащам данък "Обществено мнение" Всичко изброено дотук не значи, че по цял ден си седя вкъщи. Имам си приятелки, с които предпочитаме да се разходим по алеите в малкия парк и да си поговорим на спокойствие. Не се впечетлявам от т.н. момчета гъзари, които си мислят, че като лапнат цигарата и покажат колко могат да пият, могат да имат каквото и когато си пожелаят, много повече ще ме впечетли един човек, който се държи възпитано и с уважение към другите, а не с поведение, което казва "Виж ме, кой съм аз". Мисля, че това говори достатъчно. Ако те интересува нещо друго питай.

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Ако става въпрос за такъв тип момичета ... евала , да найстина мога да кажа, че такива са рядкост, и много бих се радвал да се запозная с такава.

Цитирай Първоначално написано от maaster
    Ако става въпрос за такъв тип момичета ... евала , да найстина мога да кажа, че такива са рядкост, и много бих се радвал да се запозная с такава.
    Ако имаш път към Търговище, може да се запознаем
    Все ще се намери момиче за теб. Успех!

Град
    У вас
    Прочетох цялата тема. Повечето отговори към теб са еднакви. Ето ти и моят съвет, бих казал че имам малко опит в нещата.

Проблема при теб видимо не е във външния вид. Симпатяга си. Аз лично не съм топ модел. Носа ми е леко по-голям за лицето ми, главата ми е малко по-широка отстрани и косата ми е прекалено гъста. Бихте се зачудили "Че кой би искал да легне с такъв човек в легло?".

Твоят проблем е при общуването. Бъди по-социален. Общувай неочаквано с непознати хора. Експериментирай - не боли! Както тренираш карате, за да го умееш по-добре, така е и с жените. Това не пада от небето. Влез в клуб, бар, важното е да ти е приятно. Поогледай се. Хубавите жени рядко са сами, най-често са в компания. Изчакаш ли прекалено много за да направиш стъпката си,започваш прекалено много да обмисляш нещата. Видиш ли избраното от теб момиче "за тренировка" не се бави повече от 3 секунди, за да действаш. Изчакаш ли повече, ставаш по-неуверен, губи се изненадата, не си естесвен, премисляш прекалено много нещата, затова бъди спонтанен! Нищо не губиш, запомни!

Ако една жена те отхвърли, това не означава провал. Не го приемай така! Това е един урок, който си научил, житейски опит, който си придобил. Така като се замислиш ти си научил нещо ново от това, обогатил си се.

Преполагам ти е трудно да заговаряш момичетата. Дори да си общуваш с приятелите си, по думите ти разбирам, че не си уверен сред жени. Те усещат това, да знаеш. Затова последвай съвета ми от по-горе. Излез (може и с приятел) и влезте в случайно заведение и нека тренировката започне.

Започни разговора с усмивка. Постави се на мястото на момичето - би ли говорил с някой, който е намръщен и сякаш сърдит за нещо? Спечели и доверието и "атакувай" неочаквано. Първите ти думи може и да са заучени фрази, може и да импровизираш. Например... "Ти вярваш ли в магии?"- оттук можеш да си измислиш каквото и да е. Да кажем приятеля ти е повлиян от любовна магия направена от приятелката му. И евентуално да продължиш с "Истина ли е според теб?" И разговора започва...

Мислиш ли "Няма да стане", просто забрави да стане. "Тя няма да ме хареса" - ами да, няма да те хареса, ако продължиш да си пълниш главата с подобни мисли.

Към господата по-горе, готови да основат клуб... Задавате си въпроси от типа "Ама защо сега не ми се обажда....", "Дали ме харесва?...", които нямат отговор, а и да имат няма никакво значение. Започнете ли да си задавате подобни въпроси, вие измъчвате себе си и по-този начин само губите.

Тренирай повече, изгради в себе си увереността,понеже това е най-търсеното нещо у мъжете от страна на нежния пол.

При любовта няма правила, никъде не е казано какво трябва да се прави точно. Прави това, което решиш за добре. Ако има момиче, което харесваш - ако не получиш сега това, което искаш, след това ще съжаляваш много време. Бъди смел, колкото и да е трудно.

Ако те интересува повече, готов съм да ти помогна. Очаквам въпроси и резултати от тренировките!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от stk
    Прочетох цялата тема. Повечето отговори към теб са еднакви. Ето ти и моят съвет, бих казал че имам малко опит в нещата.

Проблема при теб видимо не е във външния вид. Симпатяга си. Аз лично не съм топ модел. Носа ми е леко по-голям за лицето ми, главата ми е малко по-широка отстрани и косата ми е прекалено гъста. Бихте се зачудили "Че кой би искал да легне с такъв човек в легло?".

Твоят проблем е при общуването. Бъди по-социален. Общувай неочаквано с непознати хора. Експериментирай - не боли! Както тренираш карате, за да го умееш по-добре, така е и с жените. Това не пада от небето. Влез в клуб, бар, важното е да ти е приятно. Поогледай се. Хубавите жени рядко са сами, най-често са в компания. Изчакаш ли прекалено много за да направиш стъпката си,започваш прекалено много да обмисляш нещата. Видиш ли избраното от теб момиче "за тренировка" не се бави повече от 3 секунди, за да действаш. Изчакаш ли повече, ставаш по-неуверен, губи се изненадата, не си естесвен, премисляш прекалено много нещата, затова бъди спонтанен! Нищо не губиш, запомни!

Ако една жена те отхвърли, това не означава провал. Не го приемай така! Това е един урок, който си научил, житейски опит, който си придобил. Така като се замислиш ти си научил нещо ново от това, обогатил си се.

Преполагам ти е трудно да заговаряш момичетата. Дори да си общуваш с приятелите си, по думите ти разбирам, че не си уверен сред жени. Те усещат това, да знаеш. Затова последвай съвета ми от по-горе. Излез (може и с приятел) и влезте в случайно заведение и нека тренировката започне.

Започни разговора с усмивка. Постави се на мястото на момичето - би ли говорил с някой, който е намръщен и сякаш сърдит за нещо? Спечели и доверието и "атакувай" неочаквано. Първите ти думи може и да са заучени фрази, може и да импровизираш. Например... "Ти вярваш ли в магии?"- оттук можеш да си измислиш каквото и да е. Да кажем приятеля ти е повлиян от любовна магия направена от приятелката му. И евентуално да продължиш с "Истина ли е според теб?" И разговора започва...

Мислиш ли "Няма да стане", просто забрави да стане. "Тя няма да ме хареса" - ами да, няма да те хареса, ако продължиш да си пълниш главата с подобни мисли.

Към господата по-горе, готови да основат клуб... Задавате си въпроси от типа "Ама защо сега не ми се обажда....", "Дали ме харесва?...", които нямат отговор, а и да имат няма никакво значение. Започнете ли да си задавате подобни въпроси, вие измъчвате себе си и по-този начин само губите.

Тренирай повече, изгради в себе си увереността,понеже това е най-търсеното нещо у мъжете от страна на нежния пол.

При любовта няма правила, никъде не е казано какво трябва да се прави точно. Прави това, което решиш за добре. Ако има момиче, което харесваш - ако не получиш сега това, което искаш, след това ще съжаляваш много време. Бъди смел, колкото и да е трудно.

Ако те интересува повече, готов съм да ти помогна. Очаквам въпроси и резултати от тренировките!
    Брей, брей човек, ти много точно описа цялата ситуация ... Очеизвадно, доста ги разбираш нещата, и евала.Найстина в компания, и с приятелите си нямам никакви проблеми да общувам, също както и момичета който познавам добре, но те не могат да ми станат гаджета... Найстина пред непознати момичета точно така е не знам какво да правя, и много често ми се случва да искам да заговоря момиче което съм си харесал, само че или нямам нужната смелост и много мисля, или пък не съм сигурен има ли няма ли приятел. Е преди 2 дена ходихме с компания на караоке, и една мадама така ме гледаше през цялото време невероятна с поглед ме изяждаше постоянно просто и личеше ... всички го забелязаха и ме подканяха ама аз нещо не можах да се реша да направя крачката. Но за в бъдеще ще се постарая, мисля, че съветите ти са доста полезни и по много добър начин ми ги представи и направи много добро сравнение с каратето.

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Говори повече с момичетата, запознавай се с нови хора, разшири хоризнотите си и така.. и щом казваш, че си готин, значи проблеми няма да има...

Just laying on the beach and having fun...

Град
    У вас
    Не е болка за умиране, спокойно.

Ето ти един съвет: Излез по улицата, пусни си ведра музика на мп3-то (предполагам имаш) и поздравявай хората по улицата. За целта отиди в квартал, в който не те познават да не те гледат тъпо след това. Едно "Здравей" или "Добър ден" стига. Целта е да направиш голям брой контакти с напълно непознати. Не ги заговаряй, просто ги поздравяваш и продължаваш да вървиш. Обещавам ти, че ще се почувсташ по-добре!

А за момичето от парти-то... Ами трябвало е да действаш, да. Както ти казах в поста горе: Ако не получиш това, което искаш сега, ще съжаляваш после и то много. Сега виждаш ли за какво говоря? Споменаваш случката със съжаление, че нищо не си направил. А по думите ти тя ти е давала всички сигнали на заинтересованост.

Като за начало излез по улиците и поздравявай наред. После мини към случайни запознанства по клубове/барове без да вземаш телефони. Просто, за да свикнеш с компанията на момичета. Успех!

Град
    Dreamland Varna
    Не е болка за умиране, спокойно.

Ето ти един съвет: Излез по улицата, пусни си ведра музика на мп3-то (предполагам имаш) и поздравявай хората по улицата. За целта отиди в квартал, в който не те познават да не те гледат тъпо след това. Едно "Здравей" или "Добър ден" стига. Целта е да направиш голям брой контакти с напълно непознати. Не ги заговаряй, просто ги поздравяваш и продължаваш да вървиш. Обещавам ти, че ще се почувсташ по-добре!

А за момичето от парти-то... Ами трябвало е да действаш, да. Както ти казах в поста горе: Ако не получиш това, което искаш сега, ще съжаляваш после и то много. Сега виждаш ли за какво говоря? Споменаваш случката със съжаление, че нищо не си направил. А по думите ти тя ти е давала всички сигнали на заинтересованост.

Като за начало излез по улиците и поздравявай наред. После мини към случайни запознанства по клубове/барове без да вземаш телефони. Просто, за да свикнеш с компанията на момичета. Успех!
    Така като поздравява хората по улицата най-много за някой бавен и луд да го помислят!
    Недей да говориш глупости
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    У вас
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Така като поздравява хората по улицата най-много за някой бавен и луд да го помислят!
    Заради мнението на хора като теб, автора е стигнал до тук. Точно тази бариера - "луд, бавен" трябва да прескочи. Видимо го е срам, това е начина да преодолее срама си.

Град
    РЮАР
    Стига се гаврили с момчето, а хванете и му дайте смислен с1вет.Ебати комплексарчетата..

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Заради мнението на хора като теб, автора е стигнал до тук. Точно тази бариера - "луд, бавен" трябва да прескочи. Видимо го е срам, това е начина да преодолее срама си.
    Това не е начина! Чуваш ли се какви глупости говориш ?

Град
    У вас
    @punkrock

Нямам намерение да споря с тийнове. Има много неща да научиш преди да можеш да ми направиш забележка за каквото и да е.

@автора

Някакво развитие?

Като се отчайваш само си губиж самочувствиети и с него и шансовете.

Аз съм на 17 и същп никога не съм имал приятелка

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Е ти си по-добре от мен

Град
    У вас
    Абе какво само се самосъжаляваш????

Прочети ми коментарите още 2 пъти и действай. И да пишеш тука по форумите момиче няма да си намериш.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си