.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133
    Аз познавам едно момче на 21 години и той никога не е имал приятелка... Така че има и по-зле от нас

Голям фен
    Толкова много сайтове за запознанства ,а ти още си губиш времето А и мога да ти кажа ,че дискотеката е идеално място да се запознаеш с някое чаровно девойче
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

света не е свършил като си нямаш гадже ще настъпи и твоя час
    повярвай ми, че е по-добре така отколкото да си намериш някоя подрастваща лигла, курва дето само се чуди кви да ги свърши и да не изброявам повече...

Град
    София

Re: На 19 а все още без приятелка ...

Цитирай Първоначално написано от maaster
    Според вас какво да направя по въпросът - на 19 съм, а още съм си нямал приятелка ... не съм задръстен, не съм и грозен, спортист съм, за тялото си мога да кажа, че е супер, това е откъм външен вид.Не всичко се определя от него знам, но просто вече се чудя какво да правя и започвам да губя надежда, че някога ще си намеря момиче ... отсега да кажа вариантите напиване и дискотека ги отписваме, защото просто не ми харесват
    Взимам те хихиихих
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Според вас какво да направя по въпросът - на 19 съм, а още съм си нямал приятелка ... не съм задръстен, не съм и грозен, спортист съм, за тялото си мога да кажа, че е супер, това е откъм външен вид.Не всичко се определя от него знам, но просто вече се чудя какво да правя и започвам да губя надежда, че някога ще си намеря момиче ... отсега да кажа вариантите напиване и дискотека ги отписваме, защото просто не ми харесват
    Взимам те хихиихих

тя темата е от април , до ся вече някоя го е зела
    Уф да му се невиди изпуснах :P Нищо следащия път хииххи
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    София

Взимам те хихиихих

тя темата е от април , до ся вече някоя го е зела
    Уф да му се невиди изпуснах :P Нищо следащия път хииххи

споко аз съм тук бе , пуша пия като свиня гледам да лъжа гаджетата си колкото мога повече и да спя с повече жени щото имам 1 тефтер дето поставям рекорди ама иначе сам пич ,ае ме земеш
    Ааааааааа сладак си ама ще взема да се въздържа

споко пич.... ще си намериш и ще видиш , че чакането си е заслужавало
    =)))) Любов, любов и накрая fuck off =)))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си