- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 а все още без приятелка ...
Ей пич,хвани си гадже,не ги слушай тия,които те утешават ,че те също нямат гаджета...На твоите години вече трябваше да си имал,поне да видиш какво е.А ако усетиш любовта,да срещнеш точното момиче,тази която ще обикнеш и всяко нейно докосване ще те прави щастлив и тази която ще те разбира и ще изпитва същото към теб...Това е човече,ще съжаляваш,че си чакал толкова много а не си търсил.Ще бъдеш леко комплексиран и нещастен от загубеното време,може би на моменти ще прибързваш и постоянно ще мислиш за нея.Ще видиш много нови неща,ще изпиташ насладата да си щастлив когато правиш нея щастлива с дребни жестове.Допира на нежната й ръка върхи твоята.Нереално е мой човек,откакто изпитах любовта се промених,по-друг начин гледам на света и съм по-щастлив!Желая ти успех,аз също късно срещнах любовта и имах много проблеми,но всичко се оправя ако имаш куража да се бориш.И който търси намира!Първоначално написано от maaster
Съвет от мен,бъди открит,но не прекалено,нека всичко дойде с времето си.Използвай дребни хитрини и номера с които да си помагаш,а твоето момиче да повярва в магията на любовта![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес