Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
Цитирай Първоначално написано от [B
o[N]b[O]n[I]]ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема ) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе ама не я тъпси по саитовете... успех
koito ti go e kazal tova mu kaji da zeme edin voden pistolet i da si prusne vuv slepoo4ieto
a po temata nqma ot kvo da se pritesnqvash misli za neshto drugo shtoto kolkoto pove4e mislish za tova tolkova po shte te boli tebe poznavam mom4eta kato na 28 za pruv put si hvashtaht gadje
Ми тия които си хващат по на 28 дотогава какво правят?Учат и живеят при мама и тате ли?И имат много приятелки(само приятелки,много е важно "САМО!") обаче нямат гадже,цял живот остават приятели и накрая си хващат някоя грозна...Е хора,за всяко нещо си има време,пропуснеш ли времето после не е същото.Аз на 28 мисля да съм женен с 2 деца...Няма децата ми да ми викат дядо.И сега като съм на 19,сега ако нямам гадже кога да имам...Не давайте глупави съвети и утехи,вярно,че истината боли,ама нека такива хора като автора си оправят живота на време,не ги лъжете!