- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 а все още без приятелка ...
Виж, за пореден път искам да поясня, че не съм искал да се изтъквам със тяло и със спорт, просто исках да отбележа, че не съм поне на външен вид зле, защото нали знаеш, точно по външния вид се посреща ... А освен това за да не останеш с още по грешно впечатление, спортист съм не заради момичета, външен вид или да съм "гъзар" или нещо от спорта, просто това ми е хоби, доставя ми огромно удоволствие, и затова. А освен това не съм и самовлюбен, даже напротив, имам много ниско самочувствие, и винаги си намирам кусури ... А относно задръстенстта, тук вече мога да кажа, че според едни може да съм, според други да не съм, което просто зависи от гледната точка на човекът, защото примерно не обичам да контактъвам със всеки, ами обичам да оценям хората и да контактувам с тях ако ми допаднат, и така да кажа, никога не съм в "пълната" си светлина пред хора който не познавам, примерно винаги когато съм с моята компания просто побърквам от смях всички, и може да се каже, че съм душата на компанията, но съвсем не е така при други хора, други ситуаций, така че не мога да те виня че ме мислиш за задръстеняк, както казах според едни ще съм, според други пък е точно обратнотоПървоначално написано от miss_ludataa
... всъщност откакто пуснах темата тук сериозно обмислих както точно ме възпрепятства за момичета, и мисля че открих няколко отговора. Първото което се сетих е, че найстина много подбирам, знам грешно е, и четете че не искам да дообяснявам после, наясно съм, че външният вид не е от първостепенно значение, че е важен характерът и така нататък, наясно съм с това. Но прави ми впечатление, че найстина много подбирам, става все така че момичетата който ги искам, или не мога да ги имам, или са заети, а тези който ни най-малко ми харесват, по един или друг начин разбирам, че ме харесват ... наясно съм, че всеки си има кусури и не е редно да бъда такъв, защото самият аз имам много недостатъци и не бива спрямо това да подбирам, но явно това е единият проблем. Другото което се замислих е че, ами просто като харесвам едно момиче каквото и да става не мога да и го призная, повярвайте, ходих бях лудо влюбен в момиче над година и половина и просто така си останах, защото просто не мога да си кажа да призная, да направя първата крачка на този етап ... освен ако момичето не я направи първа, за което за съжаление знам не е редно, и никое момиче няма да тръгне първо да целува или да си излага чувствата. Дадох си една равносметка и благодаря още веднъж за постовете ... успех във вашата любов
![]()