всъщност откакто пуснах темата тук сериозно обмислих както точно ме възпрепятства за момичета, и мисля че открих няколко отговора. Първото което се сетих е, че найстина много подбирам, знам грешно е, и четете че не искам да дообяснявам после, наясно съм, че външният вид не е от първостепенно значение, че е важен характерът и така нататък, наясно съм с това. Но прави ми впечатление, че найстина много подбирам, става все така че момичетата който ги искам, или не мога да ги имам, или са заети, а тези който ни най-малко ми харесват, по един или друг начин разбирам, че ме харесват ... наясно съм, че всеки си има кусури и не е редно да бъда такъв, защото самият аз имам много недостатъци и не бива спрямо това да подбирам, но явно това е единият проблем. Другото което се замислих е че, ами просто като харесвам едно момиче каквото и да става не мога да и го призная, повярвайте, ходих бях лудо влюбен в момиче над година и половина и просто така си останах, защото просто не мога да си кажа да призная, да направя първата крачка на този етап ... освен ако момичето не я направи първа, за което за съжаление знам не е редно, и никое момиче няма да тръгне първо да целува или да си излага чувствата. Дадох си една равносметка и благодаря още веднъж за постовете ... успех във вашата любов