- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А сега споделете...
Кой беше виновен за раздялата ви според вас и обяснете защо? Сега можете да топите другия,без той да разбира :P
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
това тема за избиване на комплекси ли е![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не..просто всеки да каже своята гледна точка..има случаи в които единия остава недоизказан..
Ами с гаджето ми се разделихме по взаимно съгласие.Просто вече любовта се изпари и.......Но незнам защо понякога съжалявам,че стана така.
ходихме само седмица... хвана ме шубето шоту беше мн0у г0лям и учеше в друг град,а се прибираше тук,само за почивните дни... ай съдете ме - виновна съм ..
последната аз я оставих щото съм идиот, каза ми че е влюбена и аз да не я нараня трагнах с нея и след 1 седмица я оставих щот не можех да я трая...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
е ест ,че копелето...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Аз бях виновна,защото не намирах себе си в нашата връзка,появи се друго момче,което ме караше да се чувсвам на мястото си и зарязах гаджето си....Беше много брутално и ужасно тъпо от моя страна...бях егоист![]()
Just haters make me famous! εĭз
Той беше виновен естествено!!!Не го е срам... страхливеееец! Страх го е да се обвърже...
или може би да си го върне от доброто старо минало...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ма ти мн добросърдечен си бил беПървоначално написано от tuzaro
![]()
The Spark
ми даПървоначално написано от 5StaR
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е аз.Щото докато разбера, че ние сме били ходили, и то скъсахме.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не знам.. Сложно беше. Аз бях виновна, 4е го разглезих адски много и му позволих да ме прави на луда. Той беше виновен, понеже му се 4укаше 4уждо и ме остави, за да си на4еше крастата с други. После аз бях виновна, 4е му позволих да се съберем пак, въпреки вси4ко, а той беше виновен, 4е се превърна в хлен4ещо бебе, за което се станах и майка, освен приятелка. Освен това оби4ах друг, не трябваше изобщо да се събираме повторно.. Не4естно беше от моя страна.
Както и да е, минало. Сега съм щастлива, само това има зна4ение![]()
![]()
Робинята на Quench
v dobri otno6eniq sym s biv6ata mi
Темата е супер тъпа ! Абсурдно е да обясняваш на непознати хора кое как е станало !![]()
![]()
![]()
Може да е тъпа но всеки си преценява дали иска да пише..никой не те кара да споделяш..нали се сещаш? Пък и понякога улеква като говориш![]()
Родителите ми най-вече,аз и той също до някаква степен .. не мога да определя кой-повече!
съдба..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Ми може би и двата сме имали някаква вина, но неговата беше по-голяма.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз пък съм на път или да скъсам с гаджето или да остана с него, при положение че има и друг.. каквото и да направя.. все аз ще съм си виновна..
еми аз съм си виновна ..той ме обичаше а аз понеже не бях сигурна се държах като хлапе (или по точно по голямо хлапе от колкото съм) и го зарязах при това много брутално .. а после колко съжаляваааххх .. ;[;[;[;[
С бившия се разделихме заради него..той си е някъв женкар/плейбой,пък и е с 4 години по-голям от мен..
Държеше се сякаш няма връзка,и си мислеше,чее като съм по-малка съм шматка,ама неАз го зарязах заради сегашното ми гадже..
което между другото напоследък се държи странно![]()
i got a little Secret for ya..
mi mojebi sym vinovna az ...toi e malko po golqm ot men i mu se iskat ne6ta koito nemoga da mu dam... i se dyrpah i go ot4ujdih ot men i nakraq cme zarqza :P kef [6 umry ;( ]
Ми не мога да преценя кой е виновен.Просто с времето се отчуждихме и това беше най-доброто решение. Наистина държах на него и все още държа, въпреки че се държи с мен като с непозната
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Значе преди 10 месеца тръгнах с едно момче..аз го обичах а тои мен не..само ме харесваше..Първоначално всичко си вървеше супер защото си затварях очите за някои неща..След това тои почваше да се влюбва в мен и аз бях отишла на една моя пр на рожденния и ден на кръчма и тои тогава ме скъса обаче аз почнах да му рева да е пак с мен и си мислих че аз съм виновна но в същност не беше така аз не бях виновна..Както и да е оправихме се!Когато аз съм си тръгвала от кафето тои е почвал да се зарибява с др момичета и е казвал.."маи си намерих ножа прителка"(това става преди да се влюби в мен)....След това като се събрахме тои почна адски мн да ме ревнува.. и от мои пр и от негови .. Искаше да ми знае паролите във всеки сайт кадето имах регистрация..Мен това мн ме нервише и постоянно го късах и после го съжалявах и се връщах при него!И наи накрая на издърйах и скъсах с него и тръгнах с един глупак!И в краина сметка тои беше виновен..Има и още негови изцепки но не искам да бъда мн дълга! И сега съм си супер без него и не го обичам !Момичета пазете се от психопати които се вманиачават по вас...ще си патите знам го от личен опит..Мерси за исзлушването!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.