Значе преди 10 месеца тръгнах с едно момче..аз го обичах а тои мен не..само ме харесваше..Първоначално всичко си вървеше супер защото си затварях очите за някои неща..След това тои почваше да се влюбва в мен и аз бях отишла на една моя пр на рожденния и ден на кръчма и тои тогава ме скъса обаче аз почнах да му рева да е пак с мен и си мислих че аз съм виновна но в същност не беше така аз не бях виновна..Както и да е оправихме се!Когато аз съм си тръгвала от кафето тои е почвал да се зарибява с др момичета и е казвал.."маи си намерих ножа прителка"(това става преди да се влюби в мен)....След това като се събрахме тои почна адски мн да ме ревнува.. и от мои пр и от негови .. Искаше да ми знае паролите във всеки сайт кадето имах регистрация..Мен това мн ме нервише и постоянно го късах и после го съжалявах и се връщах при него!И наи накрая на издърйах и скъсах с него и тръгнах с един глупак!И в краина сметка тои беше виновен..Има и още негови изцепки но не искам да бъда мн дълга! И сега съм си супер без него и не го обичам !Момичета пазете се от психопати които се вманиачават по вас...ще си патите знам го от личен опит..Мерси за исзлушването!