- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А сега споделете...
Значе преди 10 месеца тръгнах с едно момче..аз го обичах а тои мен не..само ме харесваше..Първоначално всичко си вървеше супер защото си затварях очите за някои неща..След това тои почваше да се влюбва в мен и аз бях отишла на една моя пр на рожденния и ден на кръчма и тои тогава ме скъса обаче аз почнах да му рева да е пак с мен и си мислих че аз съм виновна но в същност не беше така аз не бях виновна..Както и да е оправихме се!Когато аз съм си тръгвала от кафето тои е почвал да се зарибява с др момичета и е казвал.."маи си намерих ножа прителка"(това става преди да се влюби в мен)....След това като се събрахме тои почна адски мн да ме ревнува.. и от мои пр и от негови .. Искаше да ми знае паролите във всеки сайт кадето имах регистрация..Мен това мн ме нервише и постоянно го късах и после го съжалявах и се връщах при него!И наи накрая на издърйах и скъсах с него и тръгнах с един глупак!И в краина сметка тои беше виновен..Има и още негови изцепки но не искам да бъда мн дълга! И сега съм си супер без него и не го обичам !Момичета пазете се от психопати които се вманиачават по вас...ще си патите знам го от личен опит..Мерси за исзлушването!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.