.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Наркотиците и любовта...

Искам да ви попитам ако едно момче обича момиче много силно а тя сложи край и момчето почне да се друса от мъка как би реагирало момичето ?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако ти си момчето, ще направиш много тъпо в случая.
    Просто всичко си има начало и край и не е нужно да "се друсаме", за да покажем на някои, че искаме да сме с него.
    Вместо да си търсим тревичка и кока, ще поговорим с въпросния човек, ще му кажем как стоят нещата и, че още имаме чувства към него.

Град
    your mind,your body and your soul

Re: Наркотиците и любовта...

Цитирай Първоначално написано от skilletboy
    Искам да ви попитам ако едно момче обича момиче много силно а тя сложи край и момчето почне да се друса от мъка как би реагирало момичето ?
    nauchi se da si reshavash problemite po drug nachin.taka samo pokazvash kolko si slab vsushtnost.s narkotici problemi ne se reshavat,samo se zabravqt vremenno a problema oshte si sedi.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Не бе, недей се друса...напий се
    we give it all.

Мега фен Аватара на koalka
    Определено би ми станало адски гадно, че макар и косвено, заради мен той е посегнал към дрогата.Просто ще предложа да му бъда приятелка, но най-вероятно и ще поговоря с него за зависимостта си, и че трябва да вземе мерки.

Определено ако ми се случи на мен ще ми е много гадно .. А момчето няма смисъл да почва да се дрогира заради това.. просто няма смисъл да си прецакваш живота, намери си друго момиче

Град
    Варна морето сините вълни....
    Дрогата не е решение ....
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Дрога и алкохол вземани за да ти олекне са горчиви , не се препоръчватдруго си е да опънеш един чадел с кеф, да се напиете с приятели...

А момичето ако разбере предполагам ше и стане жал и мн ше се спари, ако искаш да и тежиш гоу ахед

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

Град
    Dreamland Varna
    Зависи, всяко момиче би реагирало различно.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Не бе, недей се друса...напий се
    Най-якото!

Животът е адът описан в Библията!

Какви сте такива немога да ви разбера АЗ?Едно време хората като са били в депрес са прибягвали към фризьор,пазаруване , за да се разведрят , а днес младото поколение при депрес прибягвва към наркотиците.Нямам какво повече да кажа!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ако те е зарязала, защото вече няма чувства единсвеното, което ще почувства е съжаление.... Така че ако ти си това момче просто не си проваляй живота заради нея. Колкото и да е готина, умна... и ред други неща не си струва заради човек, който те е оставил да правиш такива неща. Пък и според мен няма да я върне, а и да се върне ще е от съжаление...едва ли искаш такава връзка
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Земи си един масур и да не те ебе. Мани ти другото.

ако си е дошъл края ако ще да се насереш от друсане с наркотици и глупави идеи, неяма да промениш нищо. ква ше ти е файдата ако едно момиче е с теб само заради това да не се друсаш и ти знаеш, че тя не те обича, а е само заради другата простотия с тебе ????

nikak ..kak da reagiram tva mom4e shte mi padne v o4ite nezavisimo dali zaradi mene drusa i t.n..tapo e ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Простак
    Земи си един масур и да не те ебе. Мани ти другото.
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си