.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    Непостоянно
    ем аз ако пиша няма да е съвсем романтично щото се си падам по по-весели неща..на пред пред последния ( ) му написах по скайпа..а бе снощи забраих да ти каа че те харесвам..лека нощ са вече предпочитам очи в очи щото е някак по-емоционално занм ли..но трябва да имаш смелост...въпреки че оня ден писах смс на една фр че си падам по едно момче..обаче патката го изрпратих смса на самото момче ии ето ти го обяснението срам..само щото настройките на сони ериксона са скапани
    .!.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Преди съм писала ... пращала,но на този етап не бих писала нищо!Ако имам да му казвам нещо,ще му го кажа в очите.

Az bih iskal da i pratq pismoto po dolo, no za jalost nqma da go pratq nikoga, vypreki che mnogo mi se iska...

Eto i pismoto:

Zdrasti Krisi. Na pyrviq ucheben den (15 septemvri 2006g), shtom te vidqh se vliubih v teb.

Tova beshe nepoznato za men. Nikoga ne sym mislel che shte izpitam neshto tolkova silno.

Shtom te zyrnah prosto zabravih za vsichko. Sega e 21 mai 2008g, veche 614 dena (ako sa mi

verni smetkite) az sym ludo vliuben v teb Nqma sekunda, v koqto da ne mislq za tebe. Dori

pochti vsqka nosht te sanuvam, moje bi i izricham imeto ti na syn (nekoi pyt trqbva da se

zapisha). Absoliutno vinagi samo ti si mi v glavata. Za men ti si nai-cenniq chovek na

sveta. Bih dal jivota si za tebe I kak nqma da se vliuba v teb... kato ti si tolkova

krasiva, sladka, mila, umna i oshte kakvo li ne... a ochite ti sa tolkova krasivi, che ako

se vgleda chovek v tqh moje da se hipnotizira, usmivkata ti e strahotna, mnogo mi haresvat

buzkite ti kato se osmihnesh (nadigat se i stavat edni takiva puhkavi... te poprincip sa si

edni puhkavi... ). Poveche ot godina ne spomenah che te haresvam i se mycheh da ne go

pokazvam, zashtoto znam che nqmam shans. Vse edno da vidish kvazimodo sys spqshtata

krasavica. Vseki den shtom te vidq v uchilishte otivam na sedmoto nebe. A ako sluchaino me

zagovorish neshto vednaga guba govor i kartina. No tova stava rqdko za jalost... Tolkova si

prekrasna. Trqbva da krystat syzvezdie s tvoeto ime. Kogato predi koleda me popita dali si

padam po teb prosto unemqh. Nikoga ne sym mislel, che shte se stigne do tuk da ti priznaq

kakvi sa chuvstvata mi kym teb... I estestveno ot sram se napravih na udaren. Kogato vidqh

onezi mecheta v magazina pyrvoto neshto, koeto mi mina prez uma e che iskam i az da cunkam

tebe po puhkavite buzki kakto mecheto... Dokato se usetq kakvo stava veche prodavachkata mi

podavashe chantichkata s mechetata. I sled polovin chas veche gi bqh pratil po poshtata.

Kogato se pribrah v nas zapochnah leko da syjalqvam che sym go napravil... Prosto ot strah,

che samo shte mi se izsmeesh i shteshe da mi stane oshte po-gadno. I ti blagodarq che ne go

napravi. Sled vsichko tova me beshe sram da te pogledna, ka moli da te zagovorq neshto...

Shtom vlezneshe v staqta az potyvah v dyn zemq ot sram. A kogato otvorih podaryka, koito mi

podari za koleda, se prosylzih. Tova beshe edin ot nai-shtaslivite mi momenti v jivota.

Dvete figurki, koito mi podari, sega sa liubimite mi predmeti. A momichenceto mi napomnq za

tebe... tolkova sladko i nejno. Prosto ne moga da opisha kolko mnogo te obicham. Za osmi

mart za cveteto mi pomogna iliqna, taka che ako ne ti e haresal ne se syrdi na men

Togava iskah da doida do vas da ti go podara lichno... Adski mnogo go jelaeh. Dori v

magazina me obejdavaha da ti go dam lichno, no... srama naddelq za jalost ;( Syshtiq den

kogato me vidq na garata az syshto te vidqh, i molq te da mi prostish che sled tova te

izlygah che ne sym te vidql i chul. Prosto ne mojah da spra vypreki che go jelaeh. Beshe me

sram... nali polovin chas po-rano beshe poluchila cveteto... I ot togava syjalqvam adski

mnogo. Po natatyka, kogato mi se beshe razsyrdila prosto bqh sykroshen. Ne stiga che ne si

govorihme v uchilishte (koeto dopylnitelno me natyjavashe..) ami togava dori ne me i

zabelqzvashe. Predi mi kazvashe sutrin pone "zdrasti" a togava dori ne mi i otgovarqshe,

kogato az ti kazvah "zdrasti". Ne mojesh da si predstavish kolko gadno mi beshe. Znam che

bqh vinoven... i moje bi zatova tolkova mnogo syjalqvah. Bqhme hodili s edna priqtelka do

centyra i kogato minah pokrai cvetarskiq magazin, bez da kaja nishto vleznah vednaga vytre i

kupih rozite,dano da sa ti haresali. Togava syshto jelaeh da ti gi podara lichno... misleh

da gi porycham da mi gi donesat v daskalo malko predi da svyrshim i sled kato svyrshim

daskalo da gi vzema byrzo i da te izchakam pred vhoda i da ti gi dam i da ti se izvina,

togava ne me beshe chak tolkova sram, poveche me beshe strah che nqma da mi obyrnesh

vnimanie, che dori i da vikna ti nqmashe da se obyrnesh, zashtoto mi beshe syrdita... zatova

otnovo gi pratih po kurier... Kogato beshe festa na daskaloto otnovo iskah da te pokana

lichno sled daskalo, no nali uvcata po nemski me izgoni ot chasa... chakah na vhoda na

uchilishteto dosta vreme za da te pokana, no taka i ne te vidqh, navqrno ne sym te vidql v

navalicata. I za jalost ti pratih SMS, da znam che e mnogo glupavo, no me beshe sram da

doida do kvartirata ti Dva chasa sym dyrjal tela v ryka i sym se vziral v nego... i

kogato mi otgovori bqh na sedmoto nebe. V tozi moment po-shtasliv chovek ot mene nqmashe.

Kogato ne doide bqh naistina sykroshen, tova shteshe da e nai-shtasliviq den v jivota mi...

Vse oshte me e qd na onq skapan dyjd i gradushka :@ V tqtyra pochti nishto ne mojah da chuq

ot pesnite, zashtoto si misleh za tebe prez cqloto vreme. Po edno vreme mi se nasylziha

ochite, no nali beshe tymno... taka che nikoi ne vidq. Abe prejivqh go nqkak si Syshto

iskam da ti se izvinq za koncerta na upsurt. Ne znam kakvo mi stana che bqh takyv pyn...

samo kato se setq minalata godina na koncertite kakvi prustotii sym prail... Pyk i kogato

bqhme ostanali samo dvata pod dyrvoto do tqtyra... nqmash si na predstava kolko mnogo mi se

iskashe da se otpusna i da si govorim... Prosto beshe sednala na 5 santimetra ot mene i

napravo si zagubih uma ot kef... Po nqkoe vreme se syvzeh no me beshe strah da progovora,

che shtqh da zaekvam ot sram. Syshto izvinqvai mnogo che ne te izpratih sled koncerta...

Adski mnogo mi se iskashe... Predi da mi pishesh che si syglasna da idem... mnogo si bqh

mislel tochno za tova... misleh kato si trygnem ot koncerta da te pomolq da minem pokrai

edin cvetarski magazin (estestveno shtqh da te izlyja che e cvetarski ) i misleh da ti

vzema nqkakvo cvete... roza moje bi... (predniq den bqh razbral che tozi magazin zarad festa

rabotel do 1 prez noshta). No ti nali beshe i sys sykvartirantkata si... i me dosramq ot

neq... Ako bqh trygnal i az s vas da te izpratq vie shtqhte da si govorite, a az pak da

mylcha kato pukel... i nakraq ne te izpratih za koeto mnogo syjalqvam... mnogo mi se

iskashe... Vseki den v uchilishte kato te vidq iskam da ida pri tebe, da sedna na stola do

tebe... i da te zagovora neshto... no nqkak si ne moga... A mnogo mi se iska ;( Liubimiq mi

chas v daskalo e muzikata, poneje nali sqdame po nomera i ti si do mene :P i togava pone

malko si govorim... Mnogo te obicham krisi ;( Naposledyk ne sym mnogo v nastroenie... i

vchera me beshe pitala kakvo mi ima i az kazah che shte e po-dobre da ne ti spodelq...

Vsyshtnost ne sym v nastroenie, zashtoto adski mnogo te obicham i sys vseki izminal den mi

stava vse po trudno, vse pak e nespodeleno... Vqrnoe tova koeto kazvat horata, che

nespodelenata liubov e nai-boleznena... Znam che nqmam shansove, no vypreki tova prodyljavam

da te obicham i da stradam za tebe Chetoh dosta temi v edin forum, che vsichki se opitvat

da zabravqt nespodelenata liubov, no az ne mislq da se opitvam... Tolkova mnogo te obicham,

che prosto ne iskam da zabravqm tezi chuvstva, vypreki che sa nespodeleni i che ne me

haresvash, koeto si e razbiraemo de ne sym i ochakval nqkoi da me haresva No kolkoto i

bolezneno da stava za napred nqma da se otkaja ot chuvstvata si az sym si vytreshno malko

kato emo taka che izdyrjam na fizicheska i dushevna bolka Mnogo mi se iska nqkoi pyt da

izleznem nqkyde... na kafe ili neshto drugo tova mi e nai-golqmata mechta, no se symnqvam

che veche shte te pokana nqkoga... mnogo mi se iska, no veche se obejdavam che nqma smisyl

da prava kakvoto i da e... shtom ne me haresvash az nqma kakvo da napravq... Ako te pokana

da izlezem nqkyde ti moje bi shte se syglasish, no shte e ot syjalenie ili prosto nqma da

iskash da mi otkajesh poneje si si dobra po dusha I taka shte mi stane oshte po-gadno...

No vypreki tova taino shte si te obicham, shte si mislq za tebe i shte te sanuvam

Naistina nespodelenata liubov bila boleznena Ne znam kak shte izdyrja prez lqtnata

vakanciq bez da te vijdam, sega pone moga da te gledam i da se naslajdavam na nedostijimoto

A kato si zaminesh na troqn prosto shte sym sykroshen... dva meseca i polovina bez da te

vidq nito vednyj ;( ... Mnogo pyti sym iskal da doida pri tebe i da ti kaja lichno che te

obicham, no ne smeq... Vinagi kogato sestrami ne e pokrai kompa, az si slagam edna tvoq

snimka na desktopa, samo si predstavi kolko mnogo sym hlutnal po teb ;( Tova, koeto izpitvam

ne e prosto hlapashko prevlichane kym protivopolojniq pol, az naistina sym ludo vliuben v

teb. V moite ochi ti si nai-prekrasnoto momiche na sveta, po-krasiva i charovna ot tebe

nqma. Za men ti si nai-cenniq chovek v jivota mi. I vinagi kogato se setq, che ti si prosto

edna nedostijima zvezda za men, mi stava mnogo mychno i nastroenieto mi se skapva. Ne sym

vinoven za tova, koeto sym... takyv sa me napravili no vse pak sym blagodaren, che pone

sym ospql da vida nai-krasivoto neshto na sveta tebe, osmoto chudo na sveta :P Naistina

syjalqvam, che dori nqma da moga da te pregyrna pone vednyj... Kakvo da naprava che sym

grozen,typ i nedodqlan, nikoi ne izbira kakyv da byde, no takyv e jivota. Ne znam zashto

vsichki v daskalo si mislqt, che si haresvam iliqna... ne znam s kakvo sym porodil tezi

misli, no edinstvenata mi liubov si ti Krisi i vinagi shte ostanesh takava. Kogato razbrah

za zdravoslovnite ti problemi mi stana mnogo mychno za teb. Vseki pyt kogato te pitah "kak

si?" trypneh v ochakvane nai posle da chuq che si dobre. Kogato na nqkolko pyti shtqha da te

operirat mi beshe mnogo zle, ako moje bez da mi se smeesh, no se prosylzqvah vseki pyt, kogato mi kazvahe. Togava cqla nosht ne mojah da migna. Cqlata nosht prekarah na terasata, gledah

zvezdite i si misleh za tebe, kolko si mlada, a kolko mnogo si izstradala... kolko si

krasiva, a kolko mnogo bolka si izpitala. Absoliutno vseki den iskah da ti se obadq i da ti chuq glascheto... da razbera dali si dobre... no me beshe strah, che ako ne si dobre i az zvynna moje samo da prevha... Imashe sedmici, v koito dori ne sym te i vijdal i mnogo mi lipsvashe. Pone tova praveh v uchilishte... gledah te i se naslajdavah na krasotata ti, a kogato te nqmashe prosto vremeto za men spirashe. A vseki pyt, kogato te videh v uchilishte, che ne ti

e dobre mi stavashe mychno za tebe. I vseki pyt iskah da sedna do teb i ako mojeh da ti

pomogna s neshto, no prosto ne namirah sili da doida pri teb vypreki che tolkova silno go

jelaeh. Kogato poluchi kriza po fizichesko prosto bqh sykroshen, nikoga ne te bqh vijdal da

plachesh Znam che ti si silno momiche i predstavqm kakva bolka e bilo. I mnogo syjalqvam,

che nito edin pyt ne se opitah da te ospokoq po nqkakyv nachin, za koeto te molq da mi

prostish, prosto ne namirah sili. Ima oshte mnogo neshta, koito iskam da ti napisha i oshte

poveche da ti gi kaja lichno..., no mislq da spra do tuka Samo posledno iskam da kaja,

che mnogo te obicham i che syrceto mi veche ti prenadleji, i moje da pravish kakvoto si

poiskash s nego. Bih napravil vsichko za tebe MNOGO TE OBICHAM KRISI

Jalko che nqma da i go pratq, za da razbere kakvo izpitvam kym neq... no kakvo da se pravi... ne sym dostoen za neq Ako nqkoi iska da go prati vmesto men shte sym mu mnogo blagodaren, zashtoto az sigurno nqma da posmeq da go pratq. Eto i poshtata kr1st1n3@abv.bg i ako moje ne zloupotrebqvaite PLS Shte byda zadyljen ako nqkoi i go prati. Emi tova e ot men
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Аз не бих писала,аз бих го казала..

Ае в крайна сметка .. никога казаното не е като написаното .. понеже то докосва ..
    както едно любовно стихотворение .. или роман докосва повече от филм ..
    както текста на песента те забива повече от самата мелодия .. капиш ? ..
    така смятам, че седят нещата ..

тук можем да поспорим няма нищо по-истинско и по-докосващо от това да ти каажат такова нещо в очите отколкото да го четеш от някакво си писмо.Просто ато те гледат в очите ти предават емоционалният си зарят и това те кара да се замислиш,слушайки разтреперан глас се трогваш,или пък пламъка в очите,къде го има това на листа?

Аз бих написала писмо, може и e-mail!Не че няма да ми стиигнат силите да му го кажа в очите(до сега не ми стигат де ), но с писмото мога да проявя творчество!А за това какво ще напиша ето един пример(сега го измислям може да не е мн смислено):
    Ето пак съм лудовлюбена!Защо това се случва винаги на мен!Но ти не си просто поредния, които не ми излиза от главата, ти си единствения, който успя да обладае не само мислите, но и чувствата ми!Сигурно ще попиташ какво чувствам?Чувствам, че ще умра ако не те видя, мисля, че ще се разтопя, когато се усмихнеш!Но няма пълно щастие, нали?Не виждам вече усмивката, няма го погледа, погледа, единствено за мен!Вече не сме просто приятели нали?Аз искам само да съм с теб!Искам тази усмивка само за мен!Може това да ти се стори глупаво и изтъркано, но това съм аз!Ако аз съм просто момичето от последния чин, добре, ще го приема, но ако ли не, просто ми дай шанс!

Мега фен Аватара на iiirish
    няма нужда от обяснения - просто бих му написала, че съм щастлива с него! (точно какъвто смс му пратих снощи)

Град
    Видин
    Колко ли ценно време и пари по кафета щях да си спестя ако не се бяхме засекли така...

Тва общо...а, и много нерви, и се пак беше мноо яко ...

Мега фен Аватара на babity
    Точно в момента не бих му написала нищо. Романтизмът ми нещо се изчерпа, писна ми от лигни, мисля, че вече е време да пораствам за такива неща.

bRigHt [!] m00rnInGstaR наистина евала за твоето писмо направо се просълзих като го прочетох.
    My heart is broke but I have some glue

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Това,което си написала е великолепно мацка. Аз бих му написала нещо от този сорт:-Денят в който,ти ми призна любовта си,аз бях неземно щастлива..,но както обикновено щастието ми не беше дълго..Дойде деня,в който ти ме довърши...каза ми "миличка,късаме"...аз останах безмълвна,уплашена и шокирана...Въздушните кули..,които строях всеки ден...се сгромолясаха...няма мечти,няма я моята усмивка...,но най-много ме боли,че теб те няма...Ти пожела,да сложиш края..аз само слушах..както винаги..аз бях поредната пионка от играта ти...А коя ще е следващата не знам..и не искам да знам...тя колко сълзи ще пролее..за теб...и колко болка ще й причиниш...тя не знае... Любовта ти е лъжлива...обичаш да нараняваш,не зачиташ чуждите чувства..и така накрая..само ти ще страдаш...Гледах те..всеки ден с твоите скъпи нови момичета..,да не ми беше лесно..след това се затварях в моя свят...и плачех..като бедно сираче...,защото ти ми взе радостта..,дори и волята за живот..и за истинска любов...Ти беше турнадото в моя живот..помете всичко...без милост.От мен..остана само бледа сянка...

Тъй като скоро сигурно скоро ще се разделим ( обичаме се много,но е по желание на майка ми,прави ми страшно много проблеми за това,че съм с него),бих му написала това:Здравей,слънце.Обичаш да чуваш това,нали...Пиша ти това с цялата любов на Земята.Помня когато се запознах с теб.Всичко беше прекрасно.Беше ми най-добрият приятел и най-близкият ми човек,а после се превърна в нещо друго.Помагаше ми във всичко,подкрепяше ме-това,което винаги съм търсила.Спомени-много.Никога няма да забравя как когато ме изненада за рожденния ми ден ти се хвърлих на врата и паднахме заедно по стълбите Няма да забравя,когато дойде при мен в 03:30 сутринта,просто защото бях зле и имах огромна нужда от теб.Няма да забравя как двамата избягахме заедно и после си имахме куп проблеми Няма да забравя и първата ни целувка...Беше прекрасно.Прегръдките ти,ласките ти,целувките ти-всичко това ще го помня цял живот.Няма да забравя как заспивах до теб и първтото нещо,което виждах като се събудя беше ТИ!Няма да забравя погледа ти,който ме гледаше така нежно и влюбено.Няма да забравя гласа ти,който толкова силно обичам,как нежно ми говореше и ми казваше "Слънце,обичкам те".Тези думи завинаги ще останат в съзнанието ми.Няма да забравя и колко пъти се карахме и сдобрявахме,нито пък как сме се смяли и плакали заедно.Толкова много неща няма да забравя.Обичахме се.И още се обичаме.Виждахме бъдещето си заедно.Казвахме си,че няма да се разделим и ще сме цял живот заедно.Господи,чудехме се дали има хора които да се обичат толкова,колкото нас...Когато се разделяхме за по няколко дни си говорихме с часове на телефона.Нито това ще забравя,нито как дадох нещо толкова ценно за мен на теб.Защото знаех,че трябва да си ти.И беше прекрасно.Имаме ужасно много спомени,слънце,но колкото повече пиша,толкова повече ми се плаче.И двамата знаем,че всички хора са против връзката ни.Никога не им обърнахме внимание.Но сега ангелче,разделяме се,защото искам да си щастлив,а в това положение в което сме,ти не би могъл.Не искам да страдаш.Защото като страдаш ти страдам и аз.Знам,че няма да мога да те видя никога повече,но ти не ме забравяй.не забравяй човека,който най-силно те е обичал и ценял и винаги ще е така.И аз ще те помня-човека направил ме човек,който ме научи на толкова много неща.Научи ме и да обичам и разбрах какво е да си обичана.Не вярвам да има друг след теб,но ако има,запомни,че никога няма да го обичам толкова,колкото теб.Ти ще си останеш най-голямата ми любов.Благодаря ти за всичко,което си правил за мен!Винаги ще те нося в сърцето си!Ще ми липсваш ужасно.Обичам те!!!

Бих написал...

Сори че бях такова копеле, но това е живота...свиквай.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Az bih iskal da i pratq pismoto po dolo, no za jalost nqma da go pratq nikoga, vypreki che mnogo mi se iska...

Eto i pismoto:

Zdrasti Krisi...
    Pismoto ti e strahotno. Tochno i qsno izpylneno s chuvstva. Trogna me. Qvno naisitina mnogo dyrjish na tova momiche i mnogo q obichash. Ne znam kakva e prichinata da ne ste zaedno, no mi se struvash svqsno momche Syvetvam te da i izpratish tova pismo. Ako momicheto oceni tova koeto si napisal predpolagam che shte stanete mnogo hubava dvoika A ako ne go oceni i ne trygnete, pone tq shte znae kakvi sa chuvstvata ti kym neq. Predpolagam, che tova momiche naistina e strahotno shtom e porodila takiva chuvstva vtebe. Ne znam, no go izprati zadyljitelno. Nishto nqma da zagubish, a pochti sigurno e che shte spechelish neshto - neq, shte ti stiskam palci I kaji ako go pratish i kakvo ti e otgovorila PLS, che mi specheli liubopitstvoto

Цитирай Първоначално написано от leidi
    Цитирай Първоначално написано от maharbal

Eto i pismoto:

Zdrasti Krisi...
    Pismoto ti e strahotno. Tochno i qsno izpylneno s chuvstva. Trogna me. Qvno naisitina mnogo dyrjish na tova momiche i mnogo q obichash. Ne znam kakva e prichinata da ne ste zaedno, no mi se struvash svqsno momche Syvetvam te da i izpratish tova pismo. Ako momicheto oceni tova koeto si napisal predpolagam che shte stanete mnogo hubava dvoika A ako ne go oceni i ne trygnete, pone tq shte znae kakvi sa chuvstvata ti kym neq. Predpolagam, che tova momiche naistina e strahotno shtom e porodila takiva chuvstva vtebe. Ne znam, no go izprati zadyljitelno. Nishto nqma da zagubish, a pochti sigurno e che shte spechelish neshto - neq, shte ti stiskam palci I kaji ako go pratish i kakvo ti e otgovorila PLS, che mi specheli liubopitstvoto

hah ami pratih i go... syshto i pratih i tova klipche http://youtube.com/watch?v=qtbYRKp3UnM i tazi snimka http://abcdefg123456.hit.bg/thedeadm...i/IMGP1062.JPG No za jalost nishto ne kaza...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Фен
    Град
    drevna garciq
    Ne mislq 4e trqbva da ima6 gotovi repliki za vsi4ko prosto go napi6i kakto go 4uvstva6t ;D ili da si me4tae6 kvo 6te napi6e6 tva e gubene na vreme a vremeto e pari osobeno ako trqbva da ti gi vra6tat
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    откакто те срещнах-полудях...без тебе съм за никъде! Моля те,не ме оставяй! Не забравяй бележ4иците всеки ден,не забравяй нашите хубави моменти,не спирай да ме правиш щастлива и моля те оби4ай ме!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си