.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Град
    до твоята звезда :)

Какво бихте му написали ?

Ако един ден решите да напише писмо/мейл на вашата любов .. какво бихте му/й написал/ а ?

Ето моят мейл ..който все още не съм изпратила, но някой ден може би ..

Колко лесно беше да те обикна ...беше така сладък, мил, нежен и добър. В началото даже прекалено добър за мене. Беше толкова розово и хубаво, но.. Не е било наистина така. Разбрах го и продължих да те обичам. След всички лъжи, изневери и откровения, продължавах да се надявам и да вярвам, че си по-добър от това което показваше ! Но ти се оказа и по лош, но пак те обичам ! Ти си ми дал всичко, ти ми даде живот. Показа ми всичко така хубаво и така болезнено. Трудно е без тебе. Буцата в сърцето ми все още е така голяма . Хубаво е, че ме научи да обичам, но ме научи и да не вярвам. Колко хубаво беше, толкова добър беше, но не и истински. Сега само спомени нахлуват в главата ми и сълзите се стичат ..топлят лицето.. отвътре замръзвам. С теб се чувствах щастлива и разбрах толкова неща, видях много неща. Защо ги няма сега ..усмивките. Полудявам и е толкова трудно без теб. Знам, няма да живея пак.
    С Всички ли е така, с всички твои други приятелки? Да. Питам се „Защо” .. не знаят ли те какъв си всъщност?
    Знаем, но те обичаме. Колко е трудно да обичаш такъв човек.
    Но защо се чувствам различно от другите ? Осъзнавам толкова неща, разбирам всичко това .. знам кое е добре за мене, знам, че точно него трябва да следвам и .. Пак не мога да се преборя със себе си. Не мога да кажа „мразя те” след като те обичам със цялото си сърце. Тръгна си, колко трудно беше да те изпратя.
    Искам пак да ме целунеш, да ме прегърнеш силно и да кажеш „слънце, колко е хубаво да съм с тебе” !
    Искам да съм щастлива .. искам да съм с тебе. Да съм щастлива .. да бъдеш добър. Да бъдеш само мой. Имам нужда да те чувствам. Да те прегърна и да заспя сладко до тебе.
    Хората са казали „Живота е труден” .. естествено, но сили от къде ? Уморих се да залъгвам себе си, че мога без тебе. Да се усмихвам пред другите .. да се смея, а като съм сама .. да плача. И как да имам сили като ти си ми всичко, ти си моя живот, ти си в деня ми, в съня ми .. навсякъде около мене .. си Ти .. И това толкоова боли.
    Трудно е. Целуни ме .. легни до мене .. и плачи с мене. Спаси ме от този живот. Дай ми нов.
    Благодаря ти, че си такова копеле и че, не мога без тебе …
    Моят кошмар.
    По

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    mi az mu kazah 4e go haresvam i kazah az ne te haresvam az naprao te obi4am i toi vika oo....nz kakvo da kaja ami izliva6 si du6ata pred nego i ti ulekva gore dolu
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Уф...нзм...то от вътре ще ми дойде..аз като мисля много нещо,винаги не се получава..трябва да ми дойде отвътре
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Град
    е естествено, че трябва отвътре да ти идва .. точно това е вътре в мене в момента ..
    ти не знаеш ли как се чувстваш ?

Град
    май няма други .. които биха си споделили .. какво наистина искат да кажат на някого .. жалко ..

Град
    у вас ;]
    аз пращах писмо по пощата скоро
    беше голяма изненада за него, а и му писах предимно романтични неща, и всичко, което харесвам в него, и миговете ни прекарани заедно, които винаги ще запомня и му писах какво значи той за мен, и така нататък... много romantic беше ама е много дълго.. не помня точните ми думи, но в писмото ми пишеше прекалено лични неща, за да ги напиша тук.. sorry
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз не знам какво бих написала, но твоето е прекрасно!

Животът е адът описан в Библията!

Никога няма да му напиша писмо/смс/имейл. Два пъти сме се разделяли, ако има и трета серия вече не знам какво ще направя ... Просто няма смисъл, не се получава между нас, колкото и да ми се искаше. Сега, ако беше близо до мен, нямаше да му кажа нищо, просто щях да го прегърна, да го целуна нежно и да си тръгна ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ХиХиХ... мн интересно... ам... бих му казала следното нещо" Идиот... не струваш! Ти загуби не аз... ! " достатъчно изчерпателно ли е ?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    olee za6to li mi e do bolka poznato kak se 4uvstva6 ....pove4eto ot vtorata 4ast na pismoto sqka6 govoreha za men no az ne bih mu kazala ni6to za6toto me e strah 4e pak 6te me narani neiskam ....strah me e 4e pak 6te me boli tolkova

Град
    somewhere over the rainbow
    Аз му написах разни неща ,ама не помня вече какво е било.

ох аз както обичам да се обяснявам в любов и да пиша дългиии сърцераздирателни писма..все ги измислям едни..абе в големи филми влизам тааа аз вече го направих,написах му:"сиг е заради пълнолунието днес,но трябва да ти кажа нещо:аз не съм спирала да те обичам от онзи път,в който ти го казах за 1 път...дрън дрън дрън..ако искаш да стане нещо м/у нас(което е почти невъзможно)-пиши,пък ако не искаш-просто ми кажи "не" и повече няма да се видим.." ииии така след 2 дена излязохме..и вече 6 месеца и нещо сме заедно..абе нещо такова беше :P

бих и написал да шмърка пи*калото

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Писала съм му 2 писма. От едното си пазя черновата - онова беше изповед за чувствата ми към него, другото го писах направо, защото бях много наранена, от сърцето ми се изливаше всичко, което трябваше, а нямах сили да му кажа... То стана 3 страници голям формат и то защото нямах време и сили за повече. Смятам да му направя още една голяма изповед за годинката ни. Обичам писмата, но при всички случаи трябва да са написани на ръка, не на компютъра или със смс. Така са и по-лични.
    А колкото до споделянето, мисля си, че са лични нещата, които съм му писала. Все пак те са предназначени за него и за никого другиго, имам чувството, че бих излъгала доверието му, ако взема да показвам лично неговите неща на показ без разрешение.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Бих му написала това ...

Ти си всичко за мен,ти си всичко,което някога съм искала.Исках да повярвам,че си поредният,но всъщност ти си единственият,който някога съм искала.Опитах се да погледна напред,но не успях...исках да те оставя в миналото,но не можах-всичко ми напомня за теб."Always and forever together" помниш ли?Мислех,че ще поплача 10мин и ще ми мине и ще продалжа с друг,но не можах да спра сълзите.Всяка крачка напред ме кара да се връщам назад и да мисля какво би се случило,ако нещата не стояха така...Иска ми се да имам гумичка,с която да изтрия всики моменти,които не е трябвало да се случват.Какво и да ми казват ще те обичам ... ВИНАГИ ... Тръгнах си,а ти не ме спря...

Исках да му го напиша,но не ми стигна смелостта...Е,сега сме просто добри приятели...
    Just haters make me famous! εĭз

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Аз не бих писала,аз бих го казала..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Бих му написала това ...

Ти си всичко за мен,ти си всичко,което някога съм искала.Исках да повярвам,че си поредният,но всъщност ти си единственият,който някога съм искала.Опитах се да погледна напред,но не успях...исках да те оставя в миналото,но не можах-всичко ми напомня за теб."Always and forever together" помниш ли?Мислех,че ще поплача 10мин и ще ми мине и ще продалжа с друг,но не можах да спра сълзите.Всяка крачка напред ме кара да се връщам назад и да мисля какво би се случило,ако нещата не стояха така...Иска ми се да имам гумичка,с която да изтрия всики моменти,които не е трябвало да се случват.Какво и да ми казват ще те обичам ... ВИНАГИ ... Тръгнах си,а ти не ме спря...

Исках да му го напиша,но не ми стигна смелостта...Е,сега сме просто добри приятели...

Страшноо!! .., май е трудно да се гледа ОТх . без твоя човек ., по-трудно ще е сега ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Аз не бих писала,аз бих го казала..

Ае в крайна сметка .. никога казаното не е като написаното .. понеже то докосва ..
    както едно любовно стихотворение .. или роман докосва повече от филм ..
    както текста на песента те забива повече от самата мелодия .. капиш ? ..
    така смятам, че седят нещата ..

Град
    Там някъде :)
    Xexe na moq oshte ne sum mu pisala,no moje nqkoi den da go napravq (ako se razdelime skoro)..a inache kakvo bih mu napisala,ami az ne sum mnogo po obqsneniqta v liubov ii tn...moje bii...
    .."Ti si chovekut koito sum chakala cql jivot.Otkakto te sreshtnah vsichko se promeni,az se promenih.Stanah po dobra i otgovorna..vliubih se i osuznah kakvo vinagi mi e lipsvalo i kakvo otkrih za purvi put.Znai che te obicham ot dunoto na dushata si(kudeto i da se namira to)..Znam che me obichash i ot teb iskam samo edno-ne se otkazvai,zashtoto ti si purviq koito povqrva v men i me obicha istinski.Moga samo da ti blagodrq za tova koeto napravi,v tova koeto me prevurna(zashtoto bez teb zatuvah)..Obicham te"
    Tova bih mu napisala,no kogato trugna da pisha na nego moje bi shte mi hrumne i neshtu drugo.I vse pak ne e sushtoto kato da go kajesh v ochite,no kogato ne moje i s pismo stava

:)

Значи... в момента се зарибяваме с едно момиче от даскало! Много е красива и аз много я харесва... за външния и вид има много скрит характер, срамежлива и леко притеснителна, но добра и весела
    та относно темата какво бих и написал... ами редовно и пиша например... да речем ако я боли коремчето просто я карам да забрави и така.. и да се върнем.. ще ви постна една от "творбите ми" не е нещо особено но върши работа!

Бавно сядаш на компютъра във вкъщи.
    чудно, защо личицето ти се мръщи!?
    Питам те нежно какво те боли.
    А ти мe поглеждаш в моите очи!
    И казваш ми жално, с болка в гласа
    "Боли ме корема, не мога да търпя"
    Тогава ми идва идея една.
    Да помогна на тебе,веднага, сега!
    Доколкото каза преяла си май...
    Отивам и правя ти топличък чай.
    Отпиваш си глътчица, отпиваш си две.
    Но, уви не помага болката да спре!
    Решавам да взема дратични мерки в тоз час!
    Запретвам ръкави, приготвям се аз!
    И бавно поставям те легнала меко
    На леглото до мене, май пише "Ивеко".
    Повдигам ти дрешката леко нагоре
    Ще мине тъгата, помни го партньоре!
    Едната ми длан те нежно докосва.
    Студена оказа се, това те ядосва!
    Неловък момент...какво да ти кажа!
    Стоплих си другата, положението да замажа.
    И тя намери си своето място.
    Над пъпчето мисля, или беше отдясно...
    И ето започваме леко масажа
    като стриктно внимавам да не мина "етажа"!
    Внимателно врътках, натисках и търках.
    От гледката славна се едва не побърках.
    *Момичето,странно, взе да пъшка
    но видя се в нея душата мъжка!*
    Усещам, че спада, олеква ти май.
    И ето, че виждам на историята край...
    За жалост така е... изпълних молбата!
    Да призная чесно, тежи на душата!
    Прекрасно и финно бе твойто тяло
    Такъв шедьовър се нийде видяло!
    Е ,за край на масажа пак плавно поставям
    дрехата на мястото и твоя поглед улавям....
    Красив бе той като майска роза,
    Защо ли не взех да пиша във проза...
    И обзе ме странно усещане, но какво е това!?
    Подутинка ли виждам на твойта уста!?
    Усещам се смутно, че гледам припряно,
    А ти се усмихваш и ме гледаш засмяно.
    Отместих си погледа, съзрях те отново,
    Когато ти казах, че всичко е готово.
    Ти се усмихна и каза мерси!
    И отново с радост таз стая украси.
    Но уви отново съзрях твоите устни прекрасни
    Неволно обзеха ме мисли ужасни..
    Бях погълнат, замаян от неземна красота!
    Изведнъж се сепнах: излезнаха думи от твойта уста.
    “Усещам болка и дразнеща тя е
    Защо се прехапах, да му се не знае…”
    Погледна ме мило, сякаш ми казваше нещо
    А отвътре си чувах „целуни я”, звучеше зловещо.
    Смутно ми беше, срaмно да кажа..
    Но как такава оферта да откажа!
    И минаваме вече към фазата страшна
    Да излекувам болката, била е ужасна
    Малко скъсявам дистанцията, плавно…
    Наведох се леко, докоснах те бавно…
    Отместих ти нежно косата назад
    Ситуацията взе неочакван обрат..
    Усетих веднага аз твоята болка
    Когато целунах те, в ритъм на фолка.
    Преслава ли беше,честно, не знам
    Радвам се просто че бях там.
    Та мина секунда, резултат няма
    Това си беше истина пряма.
    Повторих, потретих опита аз
    Включи се Деси и тя в тоз час.
    Взаимно работехме над проблема особен
    Дали това ще ми остане за спомен...
    Животът е един кръговрат... днес прегръщаш жената, утре прегръщаш букета

Град
    sofiq
    sigurna sum che znaesh kolko mnogo te obicham i kak vsqka sekunda mi lipsvash..sigyrna sum che znaesh kolko mnogo me boli otkakto se razdelihme i kolko mnogo sujalqvam za pytite kogato sum prekalqvala.iskam otnovo da si s men..iskam pak da se gu6kame do 6 sytinta..pomnish li..za tolkova kratko vreme me nauchi da obicham istinski..pokaza mi kakvo e da obichash do bolka i da si gotov na vsichko v imeto na nqkoi..nauchi me na tolkova neshta..vsichko beshe taka hubavo,taka rozovo..taka prekrasno zashto prikluchi??nima me zabravi tolkova lesno..nima 1 godina ne behse nishto za teb?..narani me mnogo,placheh i vse oshte placha ,no i vse oshte te obicham poveche ot jivota si..i sled vsichko prejivqno ako sega mi kajesh che vse oshte iskash da si s men az shte se vurna,zashtoto otkakto sme razdeleni az zabtavih kakvo e da sum shtastliva,usmihnata,zabravih kak da jiveq...tolkova mn mi lipsvash tolkova sa silni chustvata mi kym teb,che v ochite ti vijdam celiq svqt..milo..vse oshte pazq snimkite ti..vse oshte predi da zaspq vecher cheta sms-ite ti..nali surceto ti bieshe za men..sega veche za dryga li bie..
    opitah da te zabravq..opitah ito ne vednuj ..za minuta si pomislih che uspqvam a posle..obrushtah se nanqkade i vse neshto mi napomnq za teb..chudq se shte doide li momenta v koito shte sym silna,nqma da me boli i nishto nqma da me kara da si spomnqm za teb..za vsichkite neveroqtni migove zaedno..shte doide li momenta v koito shte si pusna "nashata pesen" i nishto ne bi trepnalo v men..neznam..edva li..nqma vechni neshta osven lubovta..ne iskam da i ne moga da povqrvam che ne si do men..ne iskam da go proumeq i produljavam da potuvam...i se izgybvam..ako vse oshte izpitvash neshto kym men..spasi me.. ;(

Temata e mn hubava..az naistina imah nujda da izleq vsichko tova nqkade..a kym avtorkata i tova,koeto tq e napisala..chustvam se po sushtiq nachin..sumneniq izneveri..luji...i prekaleno mn chustva... ;(((((

Град
    всички са хубави .. и тъжни ..

Град
    Tampere, Finland
    Егати хора...Толкова е лигаво! Ако обичаш някой не е нужно да му го пишеш или казваш-ще се почувства!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Боли ме....... обичам те...... пак ме боли..... но няма да спра....ще страдам и плача още далго,много нощи! Боли ме... а ти виждаш ли? Боли ме.. а ти ме обичаш......хаха, как искам да вярвам в това..? И може би е истина, че нали ти си това! и ТИ така обичаш,а чувстваш ли....? аз да.....и от това ме боли! Че ти си такъв...това е твоя начин,твоята обич.....твоят навик.....и ме обичаш...такава , но аз теб? Да обичам те....поне представата за това което искам да си....това което беше.... човекът който ме правеше щастлива! Целуваше ме сякаш съм единствената.и да.. аз съм единствената.....но вече незная дали не съм единствената с която си свикнал.... на която можеш да кажеш обичам те.... но дали го чустваш вече...? незная..... ще видя.....ще усетя
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Варна
    tova koeto si napisala e mn hubavo .. i to4no za moq slu4ei .. no az nqma da mu kazvam 4e go obi4am za6toto za 1 mesec .. ddz .. br br

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си