sigurna sum che znaesh kolko mnogo te obicham i kak vsqka sekunda mi lipsvash..sigyrna sum che znaesh kolko mnogo me boli otkakto se razdelihme i kolko mnogo sujalqvam za pytite kogato sum prekalqvala.iskam otnovo da si s men..iskam pak da se gu6kame do 6 sytinta..pomnish li..za tolkova kratko vreme me nauchi da obicham istinski..pokaza mi kakvo e da obichash do bolka i da si gotov na vsichko v imeto na nqkoi..nauchi me na tolkova neshta..vsichko beshe taka hubavo,taka rozovo..taka prekrasno zashto prikluchi??nima me zabravi tolkova lesno..nima 1 godina ne behse nishto za teb?..narani me mnogo,placheh i vse oshte placha ,no i vse oshte te obicham poveche ot jivota si..i sled vsichko prejivqno ako sega mi kajesh che vse oshte iskash da si s men az shte se vurna,zashtoto otkakto sme razdeleni az zabtavih kakvo e da sum shtastliva,usmihnata,zabravih kak da jiveq...tolkova mn mi lipsvash tolkova sa silni chustvata mi kym teb,che v ochite ti vijdam celiq svqt..milo..vse oshte pazq snimkite ti..vse oshte predi da zaspq vecher cheta sms-ite ti..nali surceto ti bieshe za men..sega veche za dryga li bie..
opitah da te zabravq..opitah ito ne vednuj ..za minuta si pomislih che uspqvam a posle..obrushtah se nanqkade i vse neshto mi napomnq za teb..chudq se shte doide li momenta v koito shte sym silna,nqma da me boli i nishto nqma da me kara da si spomnqm za teb..za vsichkite neveroqtni migove zaedno..shte doide li momenta v koito shte si pusna "nashata pesen" i nishto ne bi trepnalo v men..neznam..edva li..nqma vechni neshta osven lubovta..ne iskam da i ne moga da povqrvam che ne si do men..ne iskam da go proumeq i produljavam da potuvam...i se izgybvam..ako vse oshte izpitvash neshto kym men..spasi me.. ;(
Temata e mn hubava..az naistina imah nujda da izleq vsichko tova nqkade..a kym avtorkata i tova,koeto tq e napisala..chustvam se po sushtiq nachin..sumneniq izneveri..luji...i prekaleno mn chustva... ;(((((