- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с Quake III
Значи дръпнах си тази версия от замунда http://zamunda.net/details.php?id=29892 разархивирам я и тръгва без проблемобаче като играя 1-2 игри и забива и ме исхвърля от нея и лентата (експлорера) дето пише "старт"
става по светла и няма др начин освен да рестартирам
та ако имате идея кажете кво да направя за да не забива
мерси предварително
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Мацко аз играя тая игра от да не казжам 8 години да ре4ем 6 многа да кажа, че знам много неща на тази игра както и да е по темата със същата игра сам точно вече несам я сменял от година играя я в интернет и навсякаде без да ме изхвърля 5 часа (несам пробвал повече) проблема е някаде в теб.. относно лентата неми е ставало... да не даваш алт конт дел.. ?
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
нем бе не съм толкова тъпанезнам пробвах да я дел и пак да я изтегля еми все същото е ...става въпрос като играя с ботове например 5-6 бота
правя там 2 пъти по 20 фрага и после като почна наново забива и ми дава грешка и Send и Don't send ...
ама мишока е неебателен и не мога да дам на Don't send за да продължа
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Тишина,тишина,тишина...
4akai sq ot kade po4va6 nanovo
esc -> restart arena?
не...то ми дава че съм стигнала до 20 фрага и само с с ляв клик на мишлето изписва "Ready" и след няколко секунди стартира...но тва дето е темата за него не става всеки пъткато я включа
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Тишина,тишина,тишина...
zna4i kato q vklio4i6 se iz4akva nqkoilko sekundi 1 2 i ako se qdosa6 i si q clicknala 2pati primerno 6te vklio4i6 2pati quake i stava reza4ka zaradi tova moje da ti stava tai no... ina4e igrata ne e problemna pone za sega stiga da znai6 kak da raboti6 pri neqi da ti prepora4am kato dava6 multi plear ot gore 1ma 1 cepiq sigorno pi6e na neq Local naprai si q da pi6e Internet i igrai v neta izbira6 si na koi serv da igrai6 i mnogo po lesno se u4i6 ot kolkoto ot nqkolko bota.. k1smet :>