.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    LoL той от 032 ли е бил, аз се чуда къв е тоя гей дето всички го целят ахахахаххаа... А иначе и мен ме шибна едно нещо в главата... ама беше картоф ХАХАХАХАХхаахаха... Нз закво ..по-принцип зайците не ядат картофи ама както и да е .. Якото беше че "dodge" "evade" нах доста моркови и удряха тия до мен, беше ми мн фън :d :d
    The Spark

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тая година дано да има по хубави
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    7 hills..
    Eeeми то .. ние ще сме 11 клас, в смяната са 11 и 12 клас само - няма да може да си фанеш някоя малка според мене ...аз искам екскурзийка :>
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Eeeми то .. ние ще сме 11 клас, в смяната са 11 и 12 клас само - няма да може да си фанеш някоя малка според мене ...аз искам екскурзийка :>
    абе може да се намери някоя да я излъжа, пък за екскурзия тая година май ше се разминем...

Град
    7 hills..
    ЕЕеее луд ли си е, трябва поне на края на годината да има поне една.. Банана има ли някав шанс да спечели или вече е махнат от класацията ?
    The Spark

Град
    Варна
    По темата : Лъжеш се.

Град
    hate city plovdiv, майна
    ЕЕеее луд ли си е, трябва поне на края на годината да има поне една.. Банана има ли някав шанс да спечели или вече е махнат от класацията ?
    банана има шанз, то още никой не е махнат от списъка ама с сибел много ше държим той да остане

Цитирай Първоначално написано от Простак
    Тя ти е казала, че си сладък и вече мислиш, че се обичате? Пич, няма да успееш в живота!
    чакай де, много бързо го отсвири ако е на 14/15 години има шанс и за него ама ако е на повече вече е страшно!

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    банана има шанз, то още никой не е махнат от списъка ама с сибел много ше държим той да остане
    И тя ли е в съвета.. еелелел :> вие само гангстери сте се събрали бе ... , като я видя другия път ще я подкупя :P или пък можеби не ? ддз се ми е тая .. мога да ви дам уличителни снимки на Банана в нок аут на пейката пред даскало ако искаш ахахаххаха ( водка + бира ис бад)
    The Spark

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Тя ти е казала, че си сладък и вече мислиш, че се обичате? Пич, няма да успееш в живота!
    в началото ми каза че съм сладак и след това вече съвсем открито ми каза че ме обича след като аз и го признах де
    ама вии можете ли да четете или

Да, можем! Ти написа, че цялата тая работа станала на 29 март нали? А темата е от 30-31 март. Малко странно ми се вижда, но щом се обичате - няма лошо...

Супер фен
    :ь абсолютно...

и все пак...коййй знае... може да е някоее.. ЧУДО таз любов прекрасна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си