- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я и мисля че чувствата са ни взаимни
LoL той от 032 ли е бил, аз се чуда къв е тоя гей дето всички го целят ахахахаххаа... А иначе и мен ме шибна едно нещо в главата... ама беше картоф ХАХАХАХАХхаахаха... Нз закво ..по-принцип зайците не ядат картофи ама както и да е .. Якото беше че "dodge" "evade" нах доста моркови и удряха тия до мен, беше ми мн фън :d :d
The Spark
тая година дано да има по хубави
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Eeeми то .. ние ще сме 11 клас, в смяната са 11 и 12 клас само - няма да може да си фанеш някоя малка според мене...аз искам екскурзийка :>
The Spark
абе може да се намери някоя да я излъжа, пък за екскурзия тая година май ше се разминем...Първоначално написано от 5StaR
ЕЕеее луд ли си е, трябва поне на края на годината да има поне една.. Банана има ли някав шанс да спечели или вече е махнат от класацията ?![]()
![]()
![]()
The Spark
По темата : Лъжеш се.
банана има шанз, то още никой не е махнат от списъка ама с сибел много ше държим той да останеПървоначално написано от 5StaR
чакай де,Първоначално написано от Простак
много бързо го отсвири
ако е на 14/15 години има шанс и за него
ама ако е на повече вече е страшно!
И тя ли е в съвета.. еелелел :> вие само гангстери сте се събрали бе ...Първоначално написано от tuzaro
![]()
, като я видя другия път ще я подкупя :P или пък можеби не ? ддз се ми е тая .. мога да ви дам уличителни снимки на Банана в нок аут на пейката пред даскало ако искаш ахахаххаха
( водка + бира ис бад)
The Spark
Да, можем! Ти написа, че цялата тая работа станала на 29 март нали? А темата е от 30-31 март. Малко странно ми се вижда, но щом се обичате - няма лошо...
:ь абсолютно...Първоначално написано от Простак
и все пак...коййй знае... може да е някоее.. ЧУДО таз любов прекрасна![]()