.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ам ние с нея сме си големи приятели и така, пък иначе по взаимно съгласие се разделихме
    Яко ама пак си прецакан Btw за вида си има супер як характер ... не е няква надута крава :>, мн ме радва кат си лафим
    много е точна, не е надута кат ваща ева...

Moже да се каже, ама айде да не говора че някакси, ако Ева стигне до тва дет пиша ще ми се сърди 5 години, но може да се каже че Сибелчето е по-израснала на характер ( фани тва интелигенто мнение лол ) .. Ся ако намера тая твойта снимка с нея ще я едитна с фотошопа.. утре ще и я покажа ( в сърце ще е снимката )
    хах тя Ева не е и пораснала много неска беше в вереята с един от 9а, сами...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ахх тцтц затва закъсня по Сградо Строителство начи... усещам че ще локнат темата скоро щото е уселесс чат ама дай да продължим..Онази от твоя клас дето е руса и си я сложил като първа снимка в импулз как се казва
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    Ахх тцтц затва закъсня по Сградо Строителство начи... усещам че ще локнат темата скоро щото е уселесс чат ама дай да продължим..Онази от твоя клас дето е руса и си я сложил като първа снимка в импулз как се казва
    елена се казва

Град
    7 hills..
    елена се казва
    Хмм тя" мн 'арна бе 'танасе... " ...Аз лятото се запознах с една Елена и тя беше руса, ама беше от Швеция, ах какво съвпадение!!.. Я кажи някоя арна от Ж клас
    The Spark

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от Простак
    Тя ти е казала, че си сладък и вече мислиш, че се обичате? Пич, няма да успееш в живота!
    в началото ми каза че съм сладак и след това вече съвсем открито ми каза че ме обича след като аз и го признах де

Град
    hate city plovdiv, майна
    елена се казва
    Хмм тя" мн 'арна бе 'танасе... " ...Аз лятото се запознах с една Елена и тя беше руса, ама беше от Швеция, ах какво съвпадение!!.. Я кажи някоя арна от Ж клас
    от Ж клас виктория е арна

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    a we taq tema ne e da si obdyvdate momi4etata

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    как лъжеш не е истина

Град
    7 hills..
    как лъжеш не е истина
    Дам пича сериозно се залъгва... Вярно Виктория е оная русата тя малко като Барби го раздава.. ... А Цеци-то и Радостина ако ги позванаш.. какво е твоето професионално мнение за тях?
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    как лъжеш не е истина
    Дам пича сериозно се залъгва... Вярно Виктория е оная русата тя малко като Барби го раздава.. ... А Цеци-то и Радостина ако ги позванаш.. какво е твоето професионално мнение за тях?
    аз като един голям професионалист мога да кажа че Цецито става, ама Радостина нещо не ма радва особено

Град
    7 hills..
    Трябва да направим конкурс :> то има някав амаа се избира по тъп начин, само м/у тези които се запишат... ама както и да е..От Б клас аз залагам на Лази-то и Катрин, ама в Г клас мяй няма никой :>
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от Простак
    Тя ти е казала, че си сладък и вече мислиш, че се обичате? Пич, няма да успееш в живота!
    napulno podkrepqm mnenieto n na Простак

i to zashtoto nemojesh da si sigoren 4e kazala ti 4e si sladuk i aide rabotata e ope4ena ne e tui nestout tui neshtataosobeno ako se poznavate samo ot saita ..... abe prosto ne se hvurlqt s glavata na pred samo zaredi 1 duma 4uval sum i drugi ei taka no mnogo si sladuk , no si mi nai dobriq pritel
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    hate city plovdiv, майна
    Трябва да направим конкурс :> то има някав амаа се избира по тъп начин, само м/у тези които се запишат... ама както и да е..От Б клас аз залагам на Лази-то и Катрин, ама в Г клас мяй няма никой :>
    да бе има мис и мистър, аз нали съм от савета и не карам часове и аз го права, ама се записват.... само ева от твоя клас и михито от 10з са арни другите... иначе тея двете от Б клас са хубава, пък в Г верно няма.. кой как се уреди

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    napulno podkrepqm mnenieto n na Простак
    i to zashtoto nemojesh da si sigoren 4e kazala ti 4e si sladuk i aide rabotata e ope4ena ne e tui nestout tui neshtataosobeno ako se poznavate samo ot saita ..... abe prosto ne se hvurlqt s glavata na pred samo zaredi 1 duma 4uval sum i drugi ei taka no mnogo si sladuk , no si mi nai dobriq pritel
    ЪЪъъъ ако обичаш не нарушавай истинската тема на тоя топик кк?!

Фор Tuzaro : Те Сибел/Мима/Велислава/Нина са арни от Д клас, някой от тях да се е записал? Общо взето кои са записани от женската част ? :>...
    БуДУай .. колко човека сте в съвета от вашия клас е :> Ти Елена Дида....тва ли сте?..и аз искам да съм в тоя съвет да не карам часове :> айде разширето го с един член
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    ам то съвета е на даскалото не на класа пък само ева и михито са от 10 клас другите са от 8 и 9 ама са грозни и са малко, има повече момчета

Град
    7 hills..
    Eмиии значи Ева трябва да спечели, ама ще и се вдигне още самочувствието :P ... Еееех тоя съвет на училището как е избран?? BTW то май остана само И клас... Надето и има една Даниела тя е симпатична

А вие м/у другото нямаше ли да оставите само 10 мочета и от тях да избирате.. Кои са ви фаворити! (Аз не се записах,защото исках да дам шанс и на другите..)
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    Eмиии значи Ева трябва да спечели, ама ще и се вдигне още самочувствието :P ... Еееех тоя съвет на училището как е избран?? BTW то май остана само И клас... Надето и има една Даниела тя е симпатична

А вие м/у другото нямаше ли да оставите само 10 мочета и от тях да избирате.. Кои са ви фаворити! (Аз не се записах,защото исках да дам шанс и на другите..)
    ам незнам в понеделник ше решим кво да правим иначе Надето я знам хубава е, ама от З клас Мария много ми харесва

Град
    7 hills..
    Аз защо така не се сещам коя е тази от З клас, 100% съм я виждал ама не и знам името..Дай някав пик ако имаш
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз защо така не се сещам коя е тази от З клас, 100% съм я виждал ама не и знам името..Дай някав пик ако имаш
    не мога да намера, ше ти я опиша начи слуша яко хаус, и се облича леко странно със светла коса е

Град
    7 hills..
    не мога да намера, ше ти я опиша начи слуша яко хаус, и се облича леко странно със светла коса е
    Хмм тва описание ме уби, обаче май се сещам за кого става на въпрос
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    ам аз имах някаде снимки с нея ама не мога да ги намера, иначе темата стана бая голяма

Град
    7 hills..
    Е много ясно, те другите четат и се наслаждават!! Ама нещо изчерпах класовете или поне женската част и ся се чуда какво да права
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    Е много ясно, те другите четат и се наслаждават!! Ама нещо изчерпах класовете или поне женската част и ся се чуда какво да права
    миналия ден с сибел си лафихме че тая година зайците са много грозни и има много емо-та

Град
    7 hills..
    Нормално да са грозни, радиацията прави чудеса... Тя Сибелчето има ли скайп бай Д уей? Най ме дразни, че даскалите не ни дават да ги целим с моркиви...ама аз на 15 септ си бях взел 2 кг моркови и ги пях сложил по джобовете и ги мелнах пак ама Спасова ме видя и вика "от кой клас си?? Защо ги целиш... Не трябва така.. Отиди и им ги дай в ръчичката" ама ние бяхме няколко човека и само се изсмяхме и сменихме позицията за снайпериране.. М/у другото 8ми клас яко ви нацепиха вас А клас защото минахте първи към входа
    The Spark

Град
    hate city plovdiv, майна
    Нормално да са грозни, радиацията прави чудеса... Тя Сибелчето има ли скайп бай Д уей? Най ме дразни, че даскалите не ни дават да ги целим с моркиви...ама аз на 15 септ си бях взел 2 кг моркови и ги пях сложил по джобовете и ги мелнах пак ама Спасова ме видя и вика "от кой клас си?? Защо ги целиш... Не трябва така.. Отиди и им ги дай в ръчичката" ама ние бяхме няколко човека и само се изсмяхме и сменихме позицията за снайпериране.. М/у другото 8ми клас яко ви нацепиха вас А клас защото минахте първи към входа
    ам сибел няма скайп иначе тая година гадно се получи ама ние ги бяхме скрили в нейната чанта и пак си мятахме, пък за 8 клас бати морковите... ама повече целиха тоя от 032 пендела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си