- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я и мисля че чувствата са ни взаимни
хах тя Ева не е и пораснала многоПървоначално написано от 5StaR
неска беше в вереята с един от 9а, сами...
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ахх тцтц затва закъсня по Сградо Строителство начи... усещам че ще локнат темата скоро щото е уселесс чат ама дай да продължим..Онази от твоя клас дето е руса и си я сложил като първа снимка в импулз как се казва![]()
The Spark
елена се казваПървоначално написано от 5StaR
![]()
Хмм тя" мн 'арна бе 'танасе... " ...Аз лятото се запознах с една Елена и тя беше руса, ама беше от Швеция, ах какво съвпадение!!.. Я кажи някоя арна от Ж класПървоначално написано от tuzaro
![]()
The Spark
от Ж клас виктория е арнаПървоначално написано от 5StaR
![]()
как лъжеш не е истинаПървоначално написано от Lekov
![]()
Дам пича сериозно се залъгва... Вярно Виктория е оная русатаПървоначално написано от tuzaro
![]()
тя малко като Барби го раздава..
... А Цеци-то и Радостина ако ги позванаш.. какво е твоето професионално мнение за тях?
The Spark
аз като един голям професионалист мога да кажа че Цецито става, ама Радостина нещо не ма радва особеноПървоначално написано от 5StaR
![]()
Трябва да направим конкурс :> то има някав амаа се избира по тъп начин, само м/у тези които се запишат... ама както и да е..От Б клас аз залагам на Лази-то и Катрин, ама в Г клас мяй няма никой :>
The Spark
napulno podkrepqm mnenieto n na ПростакПървоначално написано от Простак
![]()
i to zashtoto nemojesh da si sigoren 4e kazala ti 4e si sladuk i aide rabotata e ope4ena ne e tui nestout tui neshtataosobeno ako se poznavate samo ot saita ..... abe prosto ne se hvurlqt s glavata na pred samo zaredi 1 duma 4uval sum i drugi ei taka no mnogo si sladuk , no si mi nai dobriq pritel
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
да бе има мис и мистър, аз нали съм от савета и не карам часове и аз го права, ама се записват.... само ева от твоя клас и михито от 10з са арни другите... иначе тея двете от Б клас са хубава, пък в Г верно няма.. кой как се уредиПървоначално написано от 5StaR
![]()
ЪЪъъъ ако обичаш не нарушавай истинската тема на тоя топик кк?!Първоначално написано от jjjjjj6363
Фор Tuzaro : Те Сибел/Мима/Велислава/Нина са арни от Д клас, някой от тях да се е записал? Общо взето кои са записани от женската част ? :>...
БуДУай .. колко човека сте в съвета от вашия клас е :> Ти Елена Дида....тва ли сте?..и аз искам да съм в тоя съвет да не карам часове :> айде разширето го с един член![]()
![]()
The Spark
ам то съвета е на даскалото не на класапък само ева и михито са от 10 клас другите са от 8 и 9 ама са грозни и са малко, има повече момчета
Eмиии значи Ева трябва да спечели, ама ще и се вдигне още самочувствието :P ... Еееех тоя съвет на училището как е избран?? BTW то май остана само И клас... Надето и има една Даниела тя е симпатична![]()
А вие м/у другото нямаше ли да оставите само 10 мочета и от тях да избирате.. Кои са ви фаворити!(Аз не се записах,защото исках да дам шанс и на другите..)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
ам незнам в понеделник ше решим кво да правим иначе Надето я знам хубава е, ама от З клас Мария много ми харесваПървоначално написано от 5StaR
![]()
Аз защо така не се сещам коя е тази от З клас, 100% съм я виждал ама не и знам името..Дай някав пик ако имаш![]()
![]()
The Spark
не мога да намера, ше ти я опиша начи слуша яко хаус, и се облича леко странно със светла коса еПървоначално написано от 5StaR
![]()
Хмм тва описание ме уби, обаче май се сещам за кого става на въпросПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
The Spark
ам аз имах някаде снимки с нея ама не мога да ги намера, иначе темата стана бая голяма![]()
Е много ясно, те другите четат и се наслаждават!! Ама нещо изчерпах класовете или поне женската част и ся се чуда какво да права![]()
![]()
The Spark
миналия ден с сибел си лафихме че тая година зайците са много грозни и има много емо-таПървоначално написано от 5StaR
Нормално да са грозни, радиацията прави чудеса... Тя Сибелчето има ли скайп бай Д уей? Най ме дразни, че даскалите не ни дават да ги целим с моркиви...ама аз на 15 септ си бях взел 2 кг моркови и ги пях сложил по джобовете и ги мелнах пакама Спасова ме видя и вика "от кой клас си?? Защо ги целиш... Не трябва така.. Отиди и им ги дай в ръчичката" ама ние бяхме няколко човека и само се изсмяхме и сменихме позицията за снайпериране.. М/у другото 8ми клас яко ви нацепиха вас А клас защото минахте първи към входа
![]()
![]()
![]()
The Spark
ам сибел няма скайп иначе тая година гадно се получи ама ние ги бяхме скрили в нейната чанта и пак си мятахме, пък за 8 клас бати морковите... ама повече целиха тоя от 032 пенделаПървоначално написано от 5StaR