- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съжалявам!
Здравейте!Моя проблем е....преди време едно момче ми предложи!Аз му отказах,защото е по-малък от мен!Ужасно тъпа постъпка...сега много съжалявам,че отказах,но той вече си има приятелка и...!Мисля,че още не ме е забравил,защото постоянно се върти около мен.Гледа ме с нежен поглед...!Кажете ми как да му намекна,че го обичам
![]()
Благодаря !![]()
Кога пък разбра, че го обичаш ? На колко си ?Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
![]()
Еми потърси някакъв контакт с него... в смисъл заговаряй го, усмихвай му се, поискай да излезете... такива работи.
ммм ... все пак е ходи с някаква...има опасност да й излезе име...просто му покажи,че имаш интерес към него...нека той да действа..и все пак внимавай,щом ходи с друга..Първоначално написано от Just_say_no
Карай да върви, вече нищо не можеш да направиш.Приеми, че така е трябвало да стане и го преглътни, не можеш постоянно за това да се измъчваш.
Това момиче,с което ходи е моя приятелка.Така,че найстина е по-добре да го забравя!Голяма съм шматка...така ми се пада ,като му отказах му стана много гадно...сега е мой ред.Все пак всичко се връща
![]()
Еми да ама щом казва, че го обича (което малко ме съмнява да е вярно) да му покаже, че се интересува от него...Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
и аз така мисля,но просто малко много директно ми се видя "поискай да излезете" затова...иначе и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от Just_say_no
Права си...Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
![]()
Na 13 si?Che toi kolko po-malak e ot tebe?Na 10?
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Да бе, на 13 си и вече знаеш какво е любов?![]()
Ти просто го харесваш, ама вече си изпуснала шанса си...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
И аз съм на тва мнение...Абе ти щом си на 13,то мочето на колко е?Първоначално написано от punkrock
Стана ми много интересно
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Така е.. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Животът е адът описан в Библията!
хахаха да и аз тва се чуда..Първоначално написано от Blue_Mushroom
The Spark
Деба ограничените лапетии...няк'ви пикли и пикльовци на по 12-13 се "гледали нежно" и вече си мислят, че са влюбени! Просто го харесваш. Като мислиш, че имаш шанс - пробвай, никой не те спира.
офф...и кво като съм на 13!Не съм ви писала за да питате на колко е!Въпросът ми беше съвсем друг.Лапе ще викаш на някой друг...не съм дошла в форума,за да ме опреквате!След като имате отрицателно мнение си го запазете за себе си!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каква любов на 13?!
Момиче, това е форум. Форумът служи, за да изразяваме мнения. Аз изразих моето, така че вместо да се репчиш ме опровергай! Дано съм го обяснил така че и ти да схванеш.Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
и кво като е по малък от теб ? тва ли трябва да е главния критерии по които си избираш гаджетата?
не я тормози... тя е само на 13Първоначално написано от alex_devv
там е сложно..