.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Стая в хотел

nqkoi da znae dali nepalnoletni mogat da si naemat staq v xotel na tqxno ime ? principno mi tr za edna no6t ili nqkolko 4asa oba4e izob6to ne sam naqsno dali moga i ako moga kakvi formalnosti ima i tnt?a ako ne moga daite idei kak da go napr?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

джиджи биджи
    ми нема да можете-конституциата го забранява....
    някой приятел

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

Град
    Dreamland Varna
    Еми ако отидете в някой по-евтин хотел може и да ви пуснат.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Nqma da vi pusnat..ne i bez vuzrasten pridrujitel
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Супер фен
    Град
    Панацея
    ще кажеш: "Тате, ебе ми са, обаче няма къде и ако може да ми наемеш стая в хотел за няколко часа"
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

uf gadno a nqkoi priqtel nad 18 ako q zeme?

Цитирай Първоначално написано от comics
    ще кажеш: "Тате, ебе ми са, обаче няма къде и ако може да ми наемеш стая в хотел за няколко часа"
    i az sum na tfa mnenie
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Даам яко ви се е доебало
    The Spark

каф е проблема. накарай некои по-голям да я земе и бегайте си се жулете после

Мега фен
    Град
    SF
    Не става, пи4. Искат ли4на карта. Помолете приятел

Робинята на Quench

Да,да става,отиваш в някой не много скъп хотел хващаш рецепциониста и му обясняваш как стоят нещата,да не те регистрира и нямате проблем ако не напрайте много мизерия в стаята.

Ама в големите хотели т'ва не става хой в някой 3-звезден,МАКСИМУМ в третия ще стане работата.

Да бе ! Мечтай там и тихо !

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ем работил съм в 2-3 хотела за т'ва ай да не ми обясняваш от къде изгрява слънцето.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Апф .. толкова ли не можете да си намерите къде бе ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от scotty
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ем работил съм в 2-3 хотела за т'ва ай да не ми обясняваш от къде изгрява слънцето.
    аз също и ти казвам че не става, поне в 4-те звезди
    Ами чети повече к'во съм писал бе шматка

Град
    София
    Никога не съм имал такъв проблем.. Тук (в София) ми се е налагало само веднъж да наемам хотелска стая (нямах 18 год.), но дори и не ми е минавало през ума, че може да ми кажат "Не, сори не може..". И сега ми звучи абсурдно просто - какъв е замисъла да не ти дадат стая? Дори и идеята очевидно да е с тежък сексуален подсмисъл..? Какво хората под 18 правят по различен секс от тези над 18 или..? А в провинцията да не говорим.. Обичам супер много да обикалям България, и проблеми не съм имали никога с хотелите.. Ходил съм както сам с някоя приятелка, така и с група от 15 човека... В Благоевград примерно (най-вероятно го има това навсякъде, но там го видях и там ми направи най-голямо впечатление) има нещо наречено "Почивка (до 3 часа)" Просто ме разбиха с тая почивка.. Като примерно цената на двойната стая там беше 40 лева, три-часовия "релакс" беше 25 .. Така че влизаш си съвсем спокойно, без никакви притеснения и си наемаш стая като нормален човек.. Е ако отидеш със смъкнатите дънки, кърпата на главата или суетшърта на Айрън Меидън и на 15 и на 25 да си, аз лично пак не бих те пуснал, но това е една съвсем отделна тема..
    Can love be forgotten?

за кво ти е хотел...има толко много горички

Мега фен Аватара на Blab
    по телефона?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Майка ми има 2 хотела... Така че е така: може стаята да е наета за теб, но трябва да е наета от възрастен... И трябва там некво съгласие от родител... Сори...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от comics
    Е на това му се казва ДОБРА ИДЕЯ!

ne na tfa nu se kazva sextra ideq
    :P :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от be_true
    по телефона?

Да в ''сам вкъщи'' момченцето се обажда по телефона и се предтсави за баща си,пуснаха го в хотела .. направи го и ти

Е все пак момчето не е ли по-голямо от тебе,не може ли той да се погрижи за мястото ?
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

az sam hodila s moq fr i edin pat se naloji az da rezerviram (na 17 sam) i nqma6e problem platih,iskaha mi li4nata karta zapisvat ti imeto,egn i nqkvi takiva,za vseki slu4ai,taka pravqt vav vsi4ki hoteli, i ti davat kliu4a i ti vra6tat kartata.i ste gotovi,pravite kvot pravite vra6tate kliu4a i tva e
    mackata na RAFO

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Е все пак момчето не е ли по-голямо от тебе,не може ли той да се погрижи за мястото ?
    А така... Кат му трябва толкова наложително не може ли той да уреди поне стаята? Няма всичко само ти да вършиш я...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си