- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бански или бельо ?
вапроса ми е с какво се ходи на сулариум с бански или бельо?
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
az ne s1m xodila no predpolagam moje i s 2-te
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
Бански естествено
Желязна Девица
eleink@ mersi mngo![]()
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
аз ходя без нищо хахахатова е една от идеите на солариума на почерняваш без лентички от бански и т.н.
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
По твой избор. Но не виждам защо трябва да си с бански, спокойно може да си с бельо, само по прашки или бикини/ боксерки, или пък съвсем без нищо. Зависи от това искаш ли нещо да се отбележи по тялото ти, или да почернееш навсякъде.
GOLA! to za tva se hodi na solarium, za da nqma6 posle razlika!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
с нощница или с килоти![]()
samo po pra6ki ili bez ni6to
+1Първоначално написано от snow__queen
Абе ти шегуваш ли се или наистина не знаеш ?Така , ще си спестя коментара ... С баснки се ходи , разбира се !
![]()
+1Първоначално написано от snow__queen
Моля влизайте ТУК
dark_sw ti mai ne znae6 .........Първоначално написано от nifty
mi i spored men ima smisul samo ako si bez ni6to!V smis nali posle kato otide6 na plaj pak 6te ima6 razlika oba4e 6te ti e po- malka!
s banski![]()
![]()
ako iskate si oble4ete kojuha
ili gola ili samo po pra6ki no po dobre gola za da nqma6 nikakva razlika
![]()
По принцип няма значение,кой както си рецени,но както казаха по-горе,ако искаш да нямаш граници->безс нищо
sexita mn interesen sait v profilata ti no e malko gaden![]()
ем..... може с бански може и с бельо но аз ти препорачвам гола щото нали това е целта и да нямаш отпечатаци![]()
![]()
мой е...Първоначално написано от peteto89
![]()