- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да обобщим... уот ту ду?
обобщавам че не знам кво да правя
абе не че искам помощ, ама да видя кво ще каже некой капацитет:
та значи влюбих се преди месец -два в едно момиче и май избързах да и кажа че я обичам, тя ми каза че не знае... и не чувствала нещата така, уж останахме приятели. да, правих се на приятел тия месец-два, ама не мога повече! супер трудно е като си влюбен в някого, и да го виждаш всеки ден, а да не е с теб (много даже я ревнувам... а няма нищо за съжаление между нас). и сега въпроса е какво да направя? от няколко дена я избягвам, по-лесно ми е като не я виждам да я забравя (въпреки че от понеделник до петък всеки ден се виждаме, нема начин - даскало) - ама гледам да не говоря с нея, да не си ходиме заедно, да не си пишеме по скайпа... ама ми е и малко гадно, защото е много весел и лъчезарен човек. ама просто не мога повече така, трудно се влюбвам и от година някъде за пръв път съм така (даже имах приятелка преди тва ама я зарязах...) - а тя иска само приятели да бъдеме. (въпрек иче не съм сигурен какво точно иска и тя - понякога доста различни сигнали ми дава, един път нищо все едно не иска от мене, друг път се интересува как съм, кво правя... и ей такива, пък не сме кой знае какви приятели след тая случка дето споменах)
и друго нещо има - има едно момиче с което как да кажа има някаква заигравка, абе помага ми да не мисля за другата (но не съм влюбен в нея) просто ми е приятно да се бъзикаме, тва онова и тн. но тя пък мисля че доста си пада по мен... също се и разбираме много добре с нея, винаги е забавно (пък е и красива отгоре на всичко) абе с една дума и пука за мене!
и са крайно време за въпроса : да оставя ли тва момиче дето ми отказа (то няма и какво друго да направя де) въпреки че като я видя с някое друго момче и нещо в мене се обръща, абе сещате се.... или да опитам с тва другото момиче, въпреки че само я харесвам, без да влагам някакви чувства... или може би с времето ще се влюбя и в нея.
еми тва е, на 18 и нещо съм дет се вика, с интерес ще прочета някой отговор
Их, а ся де? Как да ти кажа аз какво да правиш? Според мен не се захващай с тва другото момиче, не го обичаш, ще мислиш за това първото и ще се мъчиш..
Животът е адът описан в Библията!
не се обвързвай с второто момиче... няма смисъл ти не изпитваш силни чувства към нея... а др момиче намери начин да го забравиш....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Spored mene nai dobre e da zapo4ne6 s novoto momi4e....v slu4aq ti ima6 nespodelena lubov (znam kakvo e ......edno ot nai gadnite 4uvsta)samo 6te se izma4va6(li4en opit)...probvai da se zabavlqva6 s novoto momi4e...hem 6te ti e po lesno da zabravi6 parvoto(i spored mene vremeto i ili drugo momi4e mogat da izlekuvat lubovta(nespodelenata))
P.P.Ako re6i6 dase bori6 za lubovta ....prekrati si vrazkata s novoto momi4e--ne za drugo samo 6te q narani6
абе че ще се мъча не съм сигурен... все пак и преди съм имал подобни ситуации, ама съм жив все ощеПървоначално написано от MiMcHeToOo
ще я забравя първата, пък с това другото момиче може и да излезе нещо, тя ми се радва като ме види, ала бала, държи ме за ръка, гледа ме едно такова с влажен поглед... абе иска по близък контакт (а аз се дърпам, струва ли си да седя и да мисля за първата?) като второто момиче ме разбира чудесно, весело ни е заедно, говориме си много много добре, все едно сме страшно близки... (верно не я сънувам и не бих казал че съм луд по нея, ама никога не се знае кво ще изкочи зад ъгъла все пак) пък и не е тайна че е доста по-красива от първото момиче (вкоето по-скоро характера ме привлече най напред)
та да седя и да се самосъжалявам или да карам напред, и да не си спомням изобщо за станалото
хЪх сле като знаеш какво да правиш (писал си във въпроса си), защо задаваш въпр0с ?![]()
Първоначално написано от Say It Right
еми да видя кво мисли и някой друг, въпреки че дори да ми кажат да си хвана трета аз пак ще направя тва което аз си реша ...Първоначално написано от comics
пък и ей така да споделя че приятелите ми вече само кимат с глава и се правят че ме слушат кво говоря по тоя въпрос![]()
ем начи няа никъв смисъл темата ти
как да няма, тука чета всеки си излива душицата... тъй и аз![]()
абе мерси за отговорите
Аз съм на мнение,че трябва да си намериш друга. Да,в началото онова момиче ще ти е гадно за него,но постепенно ще ти мине...Успех!![]()
Хвани си новото момиче , едно , че тя те иска друго че е по красива и трето че с парвото знаеш н добре че нио няма д аизлезе и бтв темата за праднята в космоса твоя ли беше![]()
![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI