.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 171
    Ако не е болен от никакви болести и се подържа и т.н Ако е след 1 милион с удоволствие , ама помалко...

Супер фен
    Град
    Варна
    Не бих се продала, за тази цел на околовръстното са се наредили достатъчно, на достъпни цени!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

безценен кадър съм

Re: Каква ви е цената?

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    За каква сума бихте продали тялото си за сексуални изпълнения в рамките на 1 час?
    изобщо не бих си подал тялото ако ще да ми дават 1 000 000 $ ...
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Абе не знаете утре какво ще ви се наложи... ако детето ви няма какво да яде не ще се продавате, ми и хоро ще играете...
    За сега не се продавам. Да се надяваме и да не ми се наложи.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Абе не знаете утре какво ще ви се наложи... ако детето ви няма какво да яде не ще се продавате, ми и хоро ще играете...
    За сега не се продавам. Да се надяваме и да не ми се наложи.
    като се замисли човек ... имаш право
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Мега фен Аватара на Spider4eto
    не смятам тялото си за някакъв продукт, че да го продавам

...

Vseki bi zavisi ot sumata oba4e ... Ima takav laf 4e ne6to koeto nemoje se kupi s pari se kopuva s mnb pyri
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

hottie
    Guest
    Първо в темата никъде не пише, че говорим за крайности. Ейй големите философи станахте - веднага си мислите за най-лошата ситуация.
    И все пак ако съм в крайна ситуация, докато имам ръце и крака може и друго да върша, чистачките в София взимат много прилични заплати.

Повече от фен
    Така като се замисля,вярно е,че всеки си има цена,но по-скоро не е парична.Защото не че ще е толкова гадно самото физическо изживяване,може дори примерно пичът да е як,но мисълта-взимаш пари,за да те чукат е много унизителна за мен.

Според мен ако се поизвъртят нещата-искащият секс да предложи нещо,което е мечта на момичето и той направо ще вземе да й стане симпатичен и ще си легне с него,после ще й подари примерно Мустанг (това е моята мечта) и ще й каже,че е нали за една нощ и готово-всичкоо става в мн по-розова светлина,а като се замислиш си е чиста проба секс за пари(ама парите са предложени умно и в материална форма)
    [img] [/img]

...

A pyk vie se izkarvate monahini leko leko teq filmi na nqkoi drug pazar molq

hottie
    Guest

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    A pyk vie se izkarvate monahini leko leko teq filmi na nqkoi drug pazar molq
    какво имаш предвид?

...

Napoleon kazva vsi4ki jeni se kurvi izklu4vame oba4e sastra mi i mayka mi OBA4E da ne zabravqme 4e i te sa jeni i ot tova koeto vijdam az po cql den po ulicite diskotekite zavedeniqta i tn prosto e otvratitelno e e moje ti da ne si takova momi4e sq znam li oba4e az konkretiziram ob6tata masa koqto e okolo 90% 4e ako ne i po-ve4e

hottie
    Guest

Napoleon kazva vsi4ki jeni se kurvi izklu4vame oba4e sastra mi i mayka mi OBA4E da ne zabravqme 4e i te sa jeni i ot tova koeto vijdam az po cql den po ulicite diskotekite zavedeniqta i tn prosto e otvratitelno e e moje ti da ne si takova momi4e sq znam li oba4e az konkretiziram ob6tata masa koqto e okolo 90% 4e ako ne i po-ve4e
    Прав си , че страшно много момичета си падат по мъже с пари,коли и пр... Пълно е и е много жалко. Даже за тях цената е доста ниска
    Картинката е жалка.
    Не съм от тях определено, но знам за какво говориш. Мен дори ме дразнят дребни неща от сорта - че мъжът трябва да плаща сметката, само защото е мъж. Това са глупости.Или делите, или единият път той, другият път тя и така...

...

Ne razbira6 li tova mene mn me drazni i az do nqakde za tova taka hi4 ne gi i poglejdam daje a nqkoq mi se napravi na interesna samo i samo da i obarna vnimanie e nqma stane i za toav pove4eto me mrazqt ... Ama ne be ebe osobenno radvam se 4e ne si takiva kato tebe ve4e sa mn rqdko dano im se oveli4i broykata ... Az moje sam vsqkakav oba4e nikoga ne se podmazvam na momi4e koeto mi e tajno daje da go gledam samo i samo da q opravq tva za emen e dolno ...

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

мноо сте наивни бе! Всички сте някви супер убедени, а дори не виждате как ви купуват и продават непрекъснато и навсякъде!!
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    мноо сте наивни бе! Всички сте някви супер убедени, а дори не виждате как ви купуват и продават непрекъснато и навсякъде!!
    Eдин осъзнал се ! или осъзнала се . . .
    Тва че гаджето ти прави подарък по случай че ходите месец или година няма значение ... също е купуване .. но просто не го приемате като такова . . . чичковците с лъскавите коли и къщи също не идват и да ти кажат аре мацо давам ти 100 000лв да те чукам 1 час ... просто го постигат с подаръчета без да се осъзнаете ......
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Би ли ни светнал кога, след като аз примерно дори не приемам подаръци от мом4е, ака не е за РД или нещо от срта.Дори и така да е, пак да не е по- скъпо от 30 лв макс
    мн мои сриятелки са така, too!!!
    Ся си пусни снимка и си кажи цената, па някоя може и да те земе за 1 час, щом вс се продавали...

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Re: Каква ви е цената?

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    За каква сума бихте продали тялото си за сексуални изпълнения в рамките на 1 час?
    XAXAXAXA ПОВЕчЕТО ТУК,КАЗВАТ ,чЕ НЕБИХА,КОЙ БИ СИ ПРИЗНАЛ И ДА ГО ПРАВИ?
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Прав си , че страшно много момичета си падат по мъже с пари,коли и пр... Пълно е и е много жалко. Даже за тях цената е доста ниска
    Картинката е жалка.
    Не съм от тях определено, но знам за какво говориш. Мен дори ме дразнят дребни неща от сорта - че мъжът трябва да плаща сметката, само защото е мъж. Това са глупости.Или делите, или единият път той, другият път тя и така...
    Аз за това на мъжа ми позволявам само колата да ми плати когато сме на кафе.
    За разлика от баба ми, която пък смята, че едва ли не той трябва да ме издържа...
    А повечето момичета се продават при това на твърде ниска цена - едно возене с кола, 100 грама водка и чифт бельо...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Много сте отворени тука всичките. Ами ако става дума за пари за благотворителност? Парите да отидат за този сайт - Save-Darina.org

Пак ли ще откажете категорично?

Град
    Сф

...

хахах, сега не стига, че ги караш да правят секс за пари, ами няма да са за тях..

Град
    Сф

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Би ли ни светнал кога, след като аз примерно дори не приемам подаръци от мом4е, ака не е за РД или нещо от срта.Дори и така да е, пак да не е по- скъпо от 30 лв макс
    мн мои сриятелки са така, too!!!
    Ся си пусни снимка и си кажи цената, па някоя може и да те земе за 1 час, щом вс се продавали...
    да не се засегна нещо?

Ми естествено бе. То ако е за тях няма да са нищо различно от обикновенна курва. Но ако е за благотворителност ще е двойно благородно дело:

Първо защото прави секс против волята си, и второ защото не взима парите за себе си.

Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Ми естествено бе. То ако е за тях няма да са нищо различно от обикновенна курва. Но ако е за благотворителност ще е двойно благородно дело:

Първо защото прави секс против волята си, и второ защото не взима парите за себе си.
    човек който прави секс за пари, той самия има нужда от благотворителност...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си