- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква ви е цената?
Ако не е болен от никакви болести и се подържа и т.н Ако е след 1 милион с удоволствие , ама помалко...
Не бих се продала, за тази цел на околовръстното са се наредили достатъчно, на достъпни цени!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
изобщо не бих си подал тялото ако ще да ми дават 1 000 000 $ ...Първоначално написано от ubuntu
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Абе не знаете утре какво ще ви се наложи... ако детето ви няма какво да яде не ще се продавате, ми и хоро ще играете...
За сега не се продавам. Да се надяваме и да не ми се наложи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
като се замисли човек ... имаш правоПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
не смятам тялото си за някакъв продукт, че да го продавам![]()
Vseki bi zavisi ot sumata oba4e... Ima takav laf 4e ne6to koeto nemoje se kupi s pari se kopuva s mnb pyri
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Първо в темата никъде не пише, че говорим за крайности. Ейй големите философи станахте - веднага си мислите за най-лошата ситуация.
И все пак ако съм в крайна ситуация, докато имам ръце и крака може и друго да върша, чистачките в София взимат много прилични заплати.
Така като се замисля,вярно е,че всеки си има цена,но по-скоро не е парична.Защото не че ще е толкова гадно самото физическо изживяване,може дори примерно пичът да е як,но мисълта-взимаш пари,за да те чукат е много унизителна за мен.
Според мен ако се поизвъртят нещата-искащият секс да предложи нещо,което е мечта на момичето и той направо ще вземе да й стане симпатичен и ще си легне с него,после ще й подари примерно Мустанг (това е моята мечта) и ще й каже,че е нали за една нощ и готово-всичкоо става в мн по-розова светлина,а като се замислиш си е чиста проба секс за пари(ама парите са предложени умно и в материална форма)
A pyk vie se izkarvate monahini leko leko teq filmi na nqkoi drug pazar molq
какво имаш предвид?Първоначално написано от !?
Napoleon kazva vsi4ki jeni se kurvi izklu4vame oba4e sastra mi i mayka mi OBA4E da ne zabravqme 4e i te sa jeni i ot tova koeto vijdam az po cql den po ulicite diskotekite zavedeniqta i tn prosto e otvratitelno e e moje ti da ne si takova momi4e sq znam li oba4e az konkretiziram ob6tata masa koqto e okolo 90% 4e ako ne i po-ve4e
Прав си , че страшно много момичета си падат по мъже с пари,коли и пр... Пълно е и е много жалко. Даже за тях цената е доста нискаПървоначално написано от !?
Картинката е жалка.
Не съм от тях определено, но знам за какво говориш. Мен дори ме дразнят дребни неща от сорта - че мъжът трябва да плаща сметката, само защото е мъж. Това са глупости.Или делите, или единият път той, другият път тя и така...
Ne razbira6 li tova mene mn me drazni i az do nqakde za tova taka hi4 ne gi i poglejdam daje a nqkoq mi se napravi na interesna samo i samo da i obarna vnimanie e nqma stane i za toav pove4eto me mrazqt ... Ama ne be ebe osobenno radvam se 4e ne si takiva kato tebe ve4e sa mn rqdko dano im se oveli4i broykata ... Az moje sam vsqkakav oba4e nikoga ne se podmazvam na momi4e koeto mi e tajno daje da go gledam samo i samo da q opravq tva za emen e dolno ...
мноо сте наивни бе! Всички сте някви супер убедени, а дори не виждате как ви купуват и продават непрекъснато и навсякъде!!
Do you speak Salsa? .......
Eдин осъзнал се ! или осъзнала се . . .Първоначално написано от lwsu
Тва че гаджето ти прави подарък по случай че ходите месец или година няма значение ... също е купуване .. но просто не го приемате като такова . . . чичковците с лъскавите коли и къщи също не идват и да ти кажат аре мацо давам ти 100 000лв да те чукам 1 час ... просто го постигат с подаръчета без да се осъзнаете ......
Би ли ни светнал кога, след като аз примерно дори не приемам подаръци от мом4е, ака не е за РД или нещо от срта.Дори и така да е, пак да не е по- скъпо от 30 лв максПървоначално написано от lwsu
![]()
мн мои сриятелки са така, too!!!
Ся си пусни снимка и си кажи цената, па някоя може и да те земе за 1 час, щом вс се продавали...![]()
XAXAXAXA ПОВЕчЕТО ТУК,КАЗВАТ ,чЕ НЕБИХА,КОЙ БИ СИ ПРИЗНАЛ И ДА ГО ПРАВИ?Първоначално написано от ubuntu
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Аз за това на мъжа ми позволявам само колата да ми плати когато сме на кафе.Първоначално написано от the_hottie
За разлика от баба ми, която пък смята, че едва ли не той трябва да ме издържа...
А повечето момичета се продават при това на твърде ниска цена - едно возене с кола, 100 грама водка и чифт бельо...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Много сте отворени тука всичките. Ами ако става дума за пари за благотворителност? Парите да отидат за този сайт - Save-Darina.org
Пак ли ще откажете категорично?
хахах, сега не стига, че ги караш да правят секс за пари, ами няма да са за тях..![]()
да не се засегна нещо?Първоначално написано от lilit_666
Ми естествено бе. То ако е за тях няма да са нищо различно от обикновенна курва. Но ако е за благотворителност ще е двойно благородно дело:
Първо защото прави секс против волята си, и второ защото не взима парите за себе си.
човек който прави секс за пари, той самия има нужда от благотворителност...Първоначално написано от Crag Hack
![]()