- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква ви е цената?
Vsichki sa mnogo principni i neprodajni v nai-bezprincipnata i prodajna stranaNa vsqka krachka sreshtam momicheta, koito se prodavat qko. Istinata e, che edno e da sedish zad momitorcheto i da prikazvash, drugo e da ti trushnat na masata edni pari s oferta, da vidite kakva pesen shte zapeete
Zvuchi gadno i grozno, no neka da budem malko realisti.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
![]()
Не те ли е срам с такива прикзки да убиваш мечтите на децата които вярват в любовта остава да кажеш сега ,че няма и дядо коледа направо лошо ти се пише.
мисля че много моми4ета тук биха си го ''продали'' говоря за тялото но незнам дали си струва по този начин ние продаваме цялата си личност продаваме душата за мен тва нито се купува нито се продава ....мисля че тялото ни е съдадено за да е наше а не за да го продаваме... да не сме на пазар ?
XOXO...
Ако е неква жена дет не ме кефи - бая солена сумичка трябва да заплати... освен това и виагра да купува, чувал за главата й и т.н.![]()
аз пък не бих си продал тялото по простата причина че нема нужда иначе ако ми се наложи да плащам за секс бих дал не повече от 200 лева и то за цяла вечер ........... зависи от качеството![]()
Хмм,ако си грозен човек,с ужасно тяло не вярвам да има много наредени на опашка да спят с теб,та и да ти платят![]()
![]()
![]()
Не, просто говориш без да знаеш.Защо момичетата да се продават на всеки с малко пове4е финансови възможности, а мом4етата не...Първоначално написано от lwsu
То главно моми4етата отговерят тука, а мом4етата само коментират-аре кажи си цената тогава...
Аз пък също не се продавам.
Не за друго, просто се знам каква съм и ако някой иска да ме купи ще му изляза доста скъпичка... все пак и странични разходи имам![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не е там проблема .... проблема е че си имам приятелка .. имах и преди нея и когато скъсахме и се оплаках на няколко момичета нямаше една дето да не пожелае да е с мен .... от мен се искаше само да си избераПървоначално написано от Daft
(ся ше изглежда като хвалене ама ко да напрая така си е
)
hah istinata e 4e : da ne e debela ,sladka i gore dolu s hubavo tqlo ,na vsqka bih pusnal![]()
.A pak dali 6a mi pusne tq ...
![]()
Lubovta sushtestvuva. Ne govorq protiv neq. Govorim za malko sex, traesht opredeleno vreme i imash nqkakva cena. A za Dqdo Koleda kakvo da kaja, osven che sum gledal Polar Express i mnogo me nakefi filmcheto.Първоначално написано от bader
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Едва ли някой може да си позвали парите, на които се оценявам аз по принцип. И все пак ако яко съм закъсала, бих склонила на доста малка сума(говорим, ако съм на улицата, с 5 деца и не сме яли от седмица). А иначе бих го направила за далеч по-висши цели без пари-да спася някой близък да речем.....
Ne bih go prodala na nikogo!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Da go spasq ot sigurna smyrt (metyk v 4eloto) ili ako v momenta nqmam pari s koito da platq lekarstvata i da mu pomogna da ozdravee, ako e mnogo bolen i ako parite trqbva da se namerqt v srok ot edin-dva-tri dena- da, bih go napravila. Ama za sebe si, ako sym bez deca- togava moje i da umrq ot glad, ne bih go napravila. Ako sym s malki deca, koito ne mogat da se staraqt za sebe si i, kakto kaza, ne sme qli ot sedmica- mi da, bih go napravila... Znam 4e tova sa travmi, ama kyde mi e mozyka ako v tolkova gadna situaciq re6avam da imam deca...Първоначално написано от krem4et0
Хипотетично децата може да са се появили в момент, когато си способна да ги издържаш........а после борсата се е сринала и си загубила всичките си пари. Абе всичко става. Днес си милионер, утре метеш улицата.
Не се продавам на каквато и да е цена![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
E,da, ama moqta liubov kym deca e prekaleno golqma za da gi pusna da se raqzhojdat goli po ulicata i da prosqt. Imenno zatova za tqh vsi4ko bih napravila.Първоначално написано от krem4et0
Ако Компанията на Везувий, Мефисто и всички изчадия на ада, ще ми се сторят като приятен питник в сравнение с този 1 час, не мерси)
п.п. Manowar - The Gods Made Heavy Metal![]()
То е сигурно, че всичко ще направиш, ама ще ти дам 1 пример. Когато беше кризата през 1997-ма година(някои сигурно още са ходели прави под масата тогава), парите се обезценямаха с минути. Майка ми и баща ми работеха, и то по на 2 места, ама в края на месеца все едно не са работили-получаваха жълти стотинки на фона на цените тогава. добре, че мама работеше в 1 фирма, която имаше и хранителен магазин, че шефа раздаде стоката на подчинените си и ядяхме оттам....
Ако сме в такова положение, за 1 кило брашно ще правиш секс, повярвай ми. родителите ми се стараха, ама коремчетата ни винаги бяха празни. не говорим за дрехи, лекарства и други неща. Говорим за храна......
И аз като krem4eto мисля че едва ли някой ще даде толко много пари за 1 час![]()
E, qaz si spomnqm '93 g. v moqta strana, kogato i da ima6e pari, nqma6e da ima6 kakvo da qde6- magazinite bqha prazni... Spomnqm si i 2003, kogato ako ba6ta mi ne donasq6e hlqb bezplatno, pak nqma6e da imame kvo da qdem- be6e dobre togava, 4e imahme pone bra6no. '93., za kysmet, imahme mlqko, koeto be6e absoliutna rqdkost togava... Mnogo dobre si spomnqm kakva histeriq be6e za hlqba. Polu4ava6 zaplata- do ve4erta tq ve4e ne struva za ni6to, a utre s pyrvi petli trqbva da se redi6 v magazina za da polu4i6 maksimum edin hlqb. Boje, kvi karanici bqha togava... Maika mi rabote6e v edin magazin i mnogo pyti trqbva6e da predostavi svoq hlqb na drugi hora samo za da ne se karat... E v takyv slu4ai- 6te go pravq, ako ne dai si boje, pak doide takova vreme...Първоначално написано от krem4et0
Айде де всички се правите на света вода ненапита.Сигурен съм ,че като ви покажат 1 000лв. в брой сърцето ви , ще изкочи.Защото не сте видяли парите на място и не сте се замисляли ,колко много работи може да си оправите в живота(поне част).За половин час , най-много час УДОВОЛСТВИЕ , ще можете да си купите дрешки а-у.Ако бях жена , щях да се е*а на поразия и да си вадя парите...![]()
![]()
Както и казаха в по-горните постове , ако настъпи пак такова време и за брашно , ще го правите ,не сте видяли суров живот(и аз не съм видял ,но има хора около мен ,който нямат стотинка за на вън и за училище),за това приказвате така...Дай боже , да не настъпи пак такова време.Бог да пази България!
A ne, hilqda leva, malko saПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Пфф 1000 лв не са нищо, едва ли някой би се продал за такава сумаПървоначално написано от NightGuardian
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!