- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква ви е цената?
Безплатно![]()
![]()
Още като прочетох заглавието на темата се отвратих. Да правиш секс за пари- просто без коментар![]()
Определено НИКАКВА..няма да си продам тялото
OnLy God CaN Judge Me !
mnoogo mnoogo milioni....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
+1Първоначално написано от the_hottie
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Po-tupa tema ne bqh 4ela.Първоначално написано от vodka_f
.E i az 6te kaja nqmam cena.Da ne sum nqkakva stoka,4e da imam cena?!
![]()
500lv minimum a za svirka i 20-30 me ustroiva.. ae navitite momcheta na lichen![]()
![]()
![]()
ebavam se
mujete sux!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
-100000Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
По темата. Зависи, ако примерно трябва да чукам някоя жена, бих го направил и за много малко пари. Но ако трябва да учавствам в гейски изпълнения, поне милион евро.
Пъл нека после ме преследва случилото се на плажа в Хавай![]()
Eh, che sa neprodajni nashite momi. Zashto li togava sa pulni gimnaziite i universiteti s momicheta na povikvane? Ami vsichki momichentsa hodeshti s chichkovci? Na dumi vsqka moje da kaje kolko e nezemna i skupa. Milioni milioni. Tuk ima momicheta, koito za 2 kokteilcheta shte prispat s nqkoi...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
За тук,или да опаковаме за вкъщиПървоначално написано от ubuntu
![]()
:P
Нищо не продавам![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Bezcenna sum !!Unikalna!!Edinstvena i nepovtorima![]()
( i mno0go0 skromna kakto vijdate
)
Първоначално написано от s3x_0n_th3_b3aCh
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
не съм много съгласен с това. поне ако трябва да съдя по себе сиПървоначално написано от krem4et0
но все пак има и хора, които изобщо не ги следят тия работи и верно може да се случи
но те очевидно не са заслужавали своя милион
![]()
а бе ейй момиченца тия дет казват че не си продават тялото за нищо на света ахахах да бе да ви предложи някой батко 300лв и сигорно сичките ще се наредите на опашка не мога да разбера кво си прайте само труда да пишете някви лъжи , на които и самите вие не си вярвате..
А по темата: хем кеф хем кинти си зимаш ко друго ти трябва хахаха бъзикам сеима определени хора на които без пари си го давам телцето..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Bih si prodal tqloto ,no nemislq i se nadqvam da ne stigna tva dyno! No ima i hora na koito go bih dal bez pari:P
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ооо като сте толкова отворени, вие момчетата бихте ли си продали дупарата на някой по-якичък,а?За колко?