- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква ви е цената?
Никога не бих го направила. Колкото и лошо да е положението не бих погазила така принципите си. В този случай се продава не толкова тялото, колкото достойнството. И винаги има друг изход.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами ти като гледам си най-отворената в твоя форум няма тема кадето да те няма.Първоначално написано от the_hottie
nqmam takava a ako iam 6 e mn visoka za da ne moje da se plati
Ми бих си го продал що не но за момента съм достатъчно материално осигурен и не ми трябва ... но дори и да се стигне до момент за продажба .. знам разни клубчета в центъра където ти дават пари да пръсваш педалски гъзове така че .... :P :P :P :P :P :P :PПървоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от sex_igra4ka
sex_igra4ka : остави, не си хаби силите, аз вече не обръщам внимание на подобни безмислени коментари![]()
Taq tema mi navqva filma "Neprilichno predlojenie" s Udi Harelsun, Demi Mur i Robert Redford. Seshtate li se? :P
Eating isn't cheating - Arnold
0,025лв.Първоначално написано от NH3
....т.е. 2 стинки и половина? :Р майтап
Зависи коя е клиентката. За някои е безплатно, иначе
аз се оценявам от 100лв нагоре за час. В смисъл - елитен съм, добре отгледан и с добро тяло!![]()
![]()
![]()
...ама наистина - не се майтапя!![]()
Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?
mnogo momi4eta sa bezplatni ako ima6 pari hubava kola i znae6 kak da govori6 spored tova koeto vijdam i kolkoto i da e tyjno parite pravqt vsi4ko dne6no vreme DAMN that suckz balls
много як филм !Първоначално написано от amatorium
i kolko 6te ti e cenata, 4e mn s1m navit da praq liobov na nqkoq moderatorka :PПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ne bih go prodala![]()
Първоначално написано от Zeratuul
100% съм с теб .... просто защото знам какво е да ти се бутат заради колата или съдържанието на портфеила ти ... такива момичета ме отвръщават ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Бати повърхносното мислене значи секи с гъзарска кола на старо в България спи с манекенки,аз като имам защо не идват,щом е така земи си кола под наем и събери някой лев и почвай да сваляш непознатите мадами по улиците щом мислиш,че толкова простоПървоначално написано от Zeratuul
с пари без пари с коли без коли се са курви разлиакта е ,че едните знаят какво изкат докато другите нямат акъл в главата и ги ментат яко за да ги използват.
Алооо я малко по-спокойно.Първоначално написано от bader
az sym bez pari no se predlagam samo na gadjeto si,a to e samo edno i ne mislq nqkoga da go smenqm.
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
tuka mn hora ne si znaqt cenata. pojelavam im da si q razberat po skoro da ne gi vzeme toq deto ne trqbva na avanta. predpolagam 4e 50% 6te se dadat za 1000 , 40% za mejdu 3 i 7 000 a drugite 10% sa ili s mnogo pari ili s mnogo moral. no tova sa samo 10% a ne 90...
Въпросът е точно в обратното. Бих продала тялото си, крака, бъбрека, и окото си, за да спася живота на мой близък...Но това значи ли, че продавам душата си? И все пак говоря само за вагинален секс. Затварям очи, разтварям крака и за 15 минути си ходим по живо, по здраво. За истински ласки, интимност, орална любов, за истински секс....това не мога да го предложа на никой друг, освен на интимния си приятел. не можете ли малко да отделите тялото от съзнанието си?Първоначално написано от Aleandra
На хубаво момиче може и безплатно да го дам. За момче искам поне 10000 лева. :P
А за извращения - сто хиляди.![]()
Не аз не мога.Първоначално написано от krem4et0
Какво очакваш някой да се поти над мен докато съм с разтворени крака и затворени очи?Абсурд.Това просто няма как да стане.
Taka e. I az ne moga da razbera zashto se razsujdava za sexa kato za prodavane na dushata si. Prodavam dushata si ako trugna sreshtu semeistvoto si za pari. Kolkoto shte da sa. Tova za men e prodavane na dushata.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Е пак тръгвам срещу себе си нали?Първоначално написано от amatorium
![]()