.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 171
    Никога не бих го направила. Колкото и лошо да е положението не бих погазила така принципите си. В този случай се продава не толкова тялото, колкото достойнството. И винаги има друг изход.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ами

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    ооо като сте толкова отворени, вие момчетата бихте ли си продали дупарата на някой по-якичък,а?За колко?
    Ами ти като гледам си най-отворената в твоя форум няма тема кадето да те няма.

Повече от фен

Re: ами

Цитирай Първоначално написано от bader
    ооо като сте толкова отворени, вие момчетата бихте ли си продали дупарата на някой по-якичък,а?За колко?
    Знам,че не е културно да се месиш в чужди разговори,но не мога просто да се сдържа-проблем ли имаш?
    [img] [/img]

nqmam takava a ako iam 6 e mn visoka za da ne moje da se plati

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми бих си го продал що не но за момента съм достатъчно материално осигурен и не ми трябва ... но дори и да се стигне до момент за продажба .. знам разни клубчета в центъра където ти дават пари да пръсваш педалски гъзове така че .... :P :P :P :P :P :P :P
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

hottie
    Guest

Re: ами

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Знам,че не е културно да се месиш в чужди разговори,но не мога просто да се сдържа-проблем ли имаш?

sex_igra4ka : остави, не си хаби силите, аз вече не обръщам внимание на подобни безмислени коментари

Мега фен Аватара на amatorium
    Taq tema mi navqva filma "Neprilichno predlojenie" s Udi Harelsun, Demi Mur i Robert Redford. Seshtate li se? :P
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от NH3
    колкото дадат толкоз само да е 4-ри цифрено число
    0,025лв. ....т.е. 2 стинки и половина? :Р майтап

Зависи коя е клиентката. За някои е безплатно, иначе
    аз се оценявам от 100лв нагоре за час. В смисъл - елитен съм, добре отгледан и с добро тяло!

...ама наистина - не се майтапя!

Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?

mnogo momi4eta sa bezplatni ako ima6 pari hubava kola i znae6 kak da govori6 spored tova koeto vijdam i kolkoto i da e tyjno parite pravqt vsi4ko dne6no vreme DAMN that suckz balls

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Taq tema mi navqva filma "Neprilichno predlojenie" s Udi Harelsun, Demi Mur i Robert Redford. Seshtate li se? :P
    много як филм !

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    За любов, нежност и ласки направо бих го подарила за 24ч! ^^
    i kolko 6te ti e cenata, 4e mn s1m navit da praq liobov na nqkoq moderatorka :P
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

ne bih go prodala

Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    mnogo momi4eta sa bezplatni ako ima6 pari hubava kola i znae6 kak da govori6 spored tova koeto vijdam i kolkoto i da e tyjno parite pravqt vsi4ko dne6no vreme DAMN that suckz balls

100% съм с теб .... просто защото знам какво е да ти се бутат заради колата или съдържанието на портфеила ти ... такива момичета ме отвръщават ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

бати

Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    Бати повърхносното мислене значи секи с гъзарска кола на старо в България спи с манекенки,аз като имам защо не идват,щом е така земи си кола под наем и събери някой лев и почвай да сваляш непознатите мадами по улиците щом мислиш,че толкова просто

извод

с пари без пари с коли без коли се са курви разлиакта е ,че едните знаят какво изкат докато другите нямат акъл в главата и ги ментат яко за да ги използват.

hottie
    Guest

Re: извод

с пари без пари с коли без коли се са курви разлиакта е ,че едните знаят какво изкат докато другите нямат акъл в главата и ги ментат яко за да ги използват.
    Алооо я малко по-спокойно.

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    az sym bez pari no se predlagam samo na gadjeto si,a to e samo edno i ne mislq nqkoga da go smenqm.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

tuka mn hora ne si znaqt cenata. pojelavam im da si q razberat po skoro da ne gi vzeme toq deto ne trqbva na avanta. predpolagam 4e 50% 6te se dadat za 1000 , 40% za mejdu 3 i 7 000 a drugite 10% sa ili s mnogo pari ili s mnogo moral. no tova sa samo 10% a ne 90...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Никога не бих го направила. Колкото и лошо да е положението не бих погазила така принципите си. В този случай се продава не толкова тялото, колкото достойнството. И винаги има друг изход.
    Въпросът е точно в обратното. Бих продала тялото си, крака, бъбрека, и окото си, за да спася живота на мой близък...Но това значи ли, че продавам душата си? И все пак говоря само за вагинален секс. Затварям очи, разтварям крака и за 15 минути си ходим по живо, по здраво. За истински ласки, интимност, орална любов, за истински секс....това не мога да го предложа на никой друг, освен на интимния си приятел. не можете ли малко да отделите тялото от съзнанието си?

Град
    Ямбол
    На хубаво момиче може и безплатно да го дам. За момче искам поне 10000 лева. :P
    А за извращения - сто хиляди.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Въпросът е точно в обратното. Бих продала тялото си, крака, бъбрека, и окото си, за да спася живота на мой близък...Но това значи ли, че продавам душата си? И все пак говоря само за вагинален секс. Затварям очи, разтварям крака и за 15 минути си ходим по живо, по здраво. За истински ласки, интимност, орална любов, за истински секс....това не мога да го предложа на никой друг, освен на интимния си приятел. не можете ли малко да отделите тялото от съзнанието си?
    Не аз не мога.
    Какво очакваш някой да се поти над мен докато съм с разтворени крака и затворени очи?Абсурд.Това просто няма как да стане.

Темата стана доста касова

Мега фен Аватара на amatorium
    Taka e. I az ne moga da razbera zashto se razsujdava za sexa kato za prodavane na dushata si. Prodavam dushata si ako trugna sreshtu semeistvoto si za pari. Kolkoto shte da sa. Tova za men e prodavane na dushata.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Taka e. I az ne moga da razbera zashto se razsujdava za sexa kato za prodavane na dushata si. Prodavam dushata si ako trugna sreshtu semeistvoto si za pari. Kolkoto shte da sa. Tova za men e prodavane na dushata.
    Е пак тръгвам срещу себе си нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си