- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква ви е цената?
Не бих се продавала.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
сега не бих,но някой ден може и да ми се наложи...нищо не се знае.кой знае какво ще ми щукне утре![]()
![]()
someone else...
FuCk is GooD
Fuck is FuNNy
Many PeoPLe FuCk fOr mOnEy
If yOu arE onE oF tHaT peOpLe
FuCk YouRSelF aNd kEEp tHE mOnEy !
:P :P :P
Ако трябваше да се продавам бих определила цена-4000 евро.Който иска да идва в Плд
![]()
ne bih se prodala nikoga,ako mom4eto e svqstno i mi har kato 4ovek bih go napravila s nego prosto za kefa
никаква![]()
Ако е социално слаб 1000
Ако е средно заможен 5000-7000
Ако е заможен 8000
Ако е БОГАТ над 10 000
Както виждате не уточнявам валутата...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
оо наистина предполагам,че не бих го направилаПървоначално написано от ubuntu
![]()
Всеки казва че не би го направил ама парите са голяма работа да знаеш ... особено лесните ... лесно се печелят и лесно се харчат ... направиш ли го веднъж за пари ще го повториш и потретиш иии след тва нали знаеш ква е процедурата ... плочката и клиентите ....Първоначално написано от sexy_sladurana87
Първоначално написано от ubuntu
баце , ако е хубаво момичето съм безплатен
ако е некоя дебела гадна тор немам цена .. ЧЕСНО
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
За к'во питаш к'ва им е цената като те и без т'ва си го правят без да вземат пари (както си му е реда де) т'ва нещо е по уместно да питаш някоя от тия дето са главните пътни артерий
със шишета в ръка
Айде ся сериозно...всяко момиче си има цена било то една водкаили разходка с яхта някъде из водните басейни в посока някой екзотичен остров
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Зависи кой ми иска услугите и във какво състояние му е банковата сметка
![]()
Не съм по джоба на никой![]()
![]()
На който реша сама може и без пари ама трябва преди т'ва да мине на кастинг да го огледам хубавичко
![]()
![]()
...ами бих си продала тялото ,
колкото и да Ви звучи странно...
Но погледнете ли реално ,
така и така си е удоволствие ,
а пък и не пречи да си спечелите нещо..
...но разбира се държа човека с който ще се извърши половият акт да ми харесва/привлича поне малко..
Иначе цена около 600-700 лв. за 1-2 часа ..
Смятам ,че е добре за хубава стока...
Ne se prodavam!!!
В предположение,че вече НАИСТИНА имам нужда от тези пари бих го направила.Първоначално написано от ubuntu
Който тука е написал, че не се продава е на 12 години. Като станете на 19 със средно образование и като поработите за 600 лева и набързо ще ви се прииска баровец дето ги харчи тия пари за 1 вечер...
+1 Най-точно казано....Първоначално написано от Allmighty
да ле да,несте продажни ? мар6 от тука ле .... а замислили ли сте се колко струBате ?![]()