В задънена улица съм, не мога да взема рeшение..МОЛЯ ВИ HELP
Здравейте, наистина исках да ви спестя историята си.. преди също съм споделяла разни неща, но не исках да ви занимавам и този път.. обаче този път наистина нямам изход.. т.е. не знам.. бих искала да ви разкажа, но може да е малко дълго, затова се надявам искрено, че поне някои от вас ще прочетат поста ми..
Ходя с едно момче от януари.. утре правим 3 месеца.. виждам, че държи на мен, говорили сме си, че може би ще изкараме дълго време заедно.. докато един ден аз не срещнах друг.. просто на шега отидох да се снимам в един филм (няма да споменавам кой е) като статистка.. бях там с братовчедка ми.. запознахме се с едно момче, което тя хареса много.. не мога да отрека, че това момче и на мен ми хвана окото.. след няколко дни имах рожден ден и тя ме помоли да го поканя.. е, направих го.. аз му се кефех също, определено.. просто когато тя го хареса аз автоматично знаех, че харесва ли го тя.. аз нямам право да го харесвам.. просто бих се чувствала като предателка.. на РДто ми тя тръгна с него (Х. - хикс), но той прекрати връзката им, защото може би не и се кефеше достатъчно.. в последствие Х. ми сподели, че откакто сме се запознали харесва не братовчедка ми, а мен.. аз също мн му се кефех.. в последствие това стана повече от просто "кефене", чувствата ми са мн по-силни.. не знам какво ми направи това момче, просто не знам.. но аз имам приятел.. който мн държи на мен.. но който не знае за симпатиите ми към Х.
с Х. излизахме няколко пъти.. само приятелски, но и двамата се влюбвахме(не знам дали това е точната дума, но чувствата растяха) един в друг.. в един момент просто не издържахме и се целунахме.. виждахме се още няколко пъти - 2-3 и все се целувахме, той ми говори колко мн бил хлътнал по мен, че ме иска само за себе си, че не може повече така.. да е 3тия.. и... че аз трябва да избера или приятеля ми или него.. до тук добре.. обаче именно това е проблема ми..
как да избера.. ?? знам само едно..
ИСКАМ да съм с Х.
но съвестта ме гризе, защото..
1.лъжа приятеля си..
2.просто не мога да го нараня така..
3.малко или много държа на него
4.ако зарежа приятеля си и тръгна с Х., би означавало не само че съм наранила гаджето, а и че съм предала братовчедка ми.. а аз вече знам, че съм го направила.. мн я обичам обаче и не исках д и причинявам това.. тя не знае, че се виждам с Х.
но тези неща /1-4/, които изброих.. всички заедно са еднакви по сила с желанието ми да бъда с Х. моля ви кажете ми, как бихте постъпили вие.. не съм споделила с никого проблема си.. единствено с вас с надеждата да ми помогнете, защото мисля денонощно за това и просто не знам какво да правя.. моля ви дайте ми съвет.. как бихте постъпили?
п.п. Х. казва, че вече се влюбва в мен мн сериозно и ако не направя нещо скоро, ще го нараня още по-лошо..
мисля, че трябва да остана с приятеля си, но знам, че ще съжалявам винаги за Х. (и преди ми се е случвало), а и ИСКАМ да съм с него, но ако остава приятеля си, че го нараня, ще нараня и братовчедка си.. какво да направя? моля ви помогнете ми! МОЛЯ ВИ