- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли са важни годините???
Е според вас толкова ли е важно момчето да е по-голямо или не е?
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ами аз питам защото се харесваме с едно момче, което е с няколко месеца по малко от мен и всеки от приятелите ми ми казва, че това няма значение, ама да си попитам защото все пак ... нз
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Предпочитам по-големите, защото се предполага, че са станали вече по-зрели, по-умни ... но като гледам май няма особена разлика - мъжете от пубертета влизат в критическата.![]()
Ако чувствата ви с това момче са истински, тези няколко месеца няма да са ви пречка и няма да се трвожите от хорското мнение.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз съм имал приятелка ,която е с почти година по-голяма от мен и не смятам че това е проблем![]()
Разбира се, 4е не е това най-важното, ама не е слу4айно, 4е такива връзки се с4итат за най-нормални. Разлика от 2-3-4 години между моми4ето и мом4ето (естествено мом4ето е по-голямо) е перфектна както и да го погледнеш![]()
![]()
Робинята на Quench
мдамПървоначално написано от vapros
![]()
Момиче съм
na men mi se srtyva savsem normalnooo![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Няколко месеца са, не години! Няма значение според мен!!!
И аз тей бях!Ама моите приятели категорично казваха ,че бил с малък мозък и тем подобни...Няма нищо лошо ,все пак са няколко месеца![]()
LoL месеца!Нищо работа ! Не е важно !
--------------------------------------------------------
Според мен е много важно даже..
Животът е адът описан в Библията!
nqma zna4enie moq pr e 1g po malak tai 4e davai napred s tozi koito se haresvate uspeh tva da ne te spiraПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
Писъл сам вече таква тема за жените явно е важно като си на 20 ,15-16 годишните не те бороят за човек а за боклук.
Естествено, че е важно.И ти говориш много общо, защото 100% не би се хванала с някой седмокласник, ако си 10-ти клас, примерно...говорим за големитне разлики.Най-важното е, че не сте на един акъл.Вие може да сте на едни години и пак да има голямо разминаване, сещаш ли се?
Нали за любовта граници нямало :P
Обаче според мен не може да се говори общо,защото в една ситуация 5 години са малко или нормална разлика,а в друг случай са голяма.
Примерно ако тя е на 19,а момчето на 24 - супер
но ако тя е на 13,а той на 18 ... си е много
Попринцип не бих ходила с по-малък от мен,но кой знае![]()
i got a little Secret for ya..
От чисто психологическа гледна точка си е важно.Друг въпрос е ,че в наше време има доста хора изпреварили годините си.Лично за мен една-две-три са си нормални,но не и повече.![]()
зависи от вързаста на двата примерно за мен няма значение дали момичето ще е с 2-3 години по - мално от мен или 2-3 по -голяма от менВажна е Любовта !!!
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
няма значение че е по малък с няколко месеца.. поне аз тка си мисляважното е акълат му да не като на някакво нзм какво
![]()
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Nikyf problem- ei tiq dvamata v moq avatar- jenata e 4 godini po- golqma ot nego i sa mnogo 6tastliviПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
Az li4no predpo4itam ili dosta po- golqmi (daje i do kym 12-13 godini) ili godina- dve po- malki.
не са важни когато разликата е малка. когато са много немога да кажа, че не са важни. неможе некав лапандурник на 19 да пита дали може да тръгне с лапе на 11![]()
![]()
Moje, kogato toi e na 27, a tq na 19Първоначално написано от alex_devv
![]()
Може би не е най-важнотот нещо,но за мен е добре или да е на моята възраст или да е по-голям...Просто се чувствам по-добре,пък можеш да водиш що годе нормален разговор...Имам предвид,че малко или много ти е на акъла или е по-зрял,така можеш да се учиш.Не мисля,че е много 'яко' "гаджето" ти да ти каже,че "обича да го чешат по гръбчето"(става въпрос за 2 години разлика м/у мои приятели.Тя - 5клас.Той - 7ми.)...Не,благодаря.
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3