- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли са важни годините???
така вече съм по съгласен, въпреки, че пак не е малко разликатаПървоначално написано от ancika
![]()
![]()
Ne e malko, ama se smqta da se ima pone malko akyl na tezi godini.Първоначално написано от alex_devv
dokolkoto razbrah momi4eto govori za nqkolko meseca.....nqkolko meseca ne sa absolutno ni6to ....ti kvo na edna data ,v edin 4as li iska6 da sa rodeni.....ti za meseci se pritesnqva6 vij edna po gorna tema staa vupros za 10 godini razlika![]()
A ve mesecite sa typotiq. Samo vnimavete da ne ste rodnini, 6toto na men i tova mi se slu4i- v malyk grad vsi4ko e vyzmojno!![]()
![]()
Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?
Алооооооооо, какви са тия глупости?![]()
С по-големи, защото се очаква да е по-зрял и детското мислене да е в историята?!?!?!
Друго си е на 25 да те удари хормона (говоря за жените) и да решите да си наваксвате ебането (извинявайте за грубите изрази в поста). Хванали сте си батко, било Ви е страх от него или просто много сте го харесвали/обичали, не сте спали с други момчета докато сте били заедно и аидееее - като малка не съм се ебала, сега ми е времето!
Казвам го, защото последната ми връзка беше с момиче, което беше с 5 години по-голямо от мен и по едно време я перна съчмата. А и тя не е единствената, която получава факс и почва да се треска наляво и надясно!
Годините нямат НИКАКВО значение! Идиот се става от нищото, без значение от годините!
за мен не е важно за6тото в момента ходя с мом4е което е с 1 месец по-малконо за разлика от мн други по-малки е по голям и много по разумен от мен
XOXO...
ми не е от първо значение.момчето,с което ходя е по-малко от мен с 8 месеца,но много се обичамеПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Ne dotolkova godinite, kolkoto da se razbirat i da se obichat.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Които казва че годините нямат никакво значение е не разбираИмат много ясно.... едно момиче на 15 и някакъв на 30 в този случеи ще има значение и то голямо!При такава разлика има значение