.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Толкова ли са важни годините???

Е според вас толкова ли е важно момчето да е по-голямо или не е?
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

не, но това е златната среда- момчето да е с година 2-3 поголямо, но ако нее не е болка за умиране

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

Ами аз питам защото се харесваме с едно момче, което е с няколко месеца по малко от мен и всеки от приятелите ми ми казва, че това няма значение, ама да си попитам защото все пак ... нз
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Предпочитам по-големите, защото се предполага, че са станали вече по-зрели, по-умни ... но като гледам май няма особена разлика - мъжете от пубертета влизат в критическата.
    Ако чувствата ви с това момче са истински, тези няколко месеца няма да са ви пречка и няма да се трвожите от хорското мнение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз съм имал приятелка ,която е с почти година по-голяма от мен и не смятам че това е проблем

Мега фен
    Град
    SF
    Разбира се, 4е не е това най-важното, ама не е слу4айно, 4е такива връзки се с4итат за най-нормални. Разлика от 2-3-4 години между моми4ето и мом4ето (естествено мом4ето е по-голямо) е перфектна както и да го погледнеш

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от vapros
    не, но това е златната среда- момчето да е с година 2-3 поголямо, но ако нее не е болка за умиране
    мдам
    Момиче съм

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    na men mi se srtyva savsem normalnooo
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Няколко месеца са, не години! Няма значение според мен !!!

И аз тей бях!Ама моите приятели категорично казваха ,че бил с малък мозък и тем подобни...Няма нищо лошо ,все пак са няколко месеца

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    LoL месеца! Нищо работа ! Не е важно !

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Все си мислех , че не е важно , ама ми се доказа , че всъщност си е важно .. Някои хора са с ограничено детско мислене и на 27 ама все пак друго си е някой 17-18 дето още незнае боли ли го кво му е , друго си е някой на 25-26

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мен е много важно даже..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Ами аз питам защото се харесваме с едно момче, което е с няколко месеца по малко от мен и всеки от приятелите ми ми казва, че това няма значение, ама да си попитам защото все пак ... нз
    nqma zna4enie moq pr e 1g po malak tai 4e davai napred s tozi koito se haresvate uspeh tva da ne te spira

писал съм

Писъл сам вече таква тема за жените явно е важно като си на 20 ,15-16 годишните не те бороят за човек а за боклук.

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че е важно.И ти говориш много общо, защото 100% не би се хванала с някой седмокласник, ако си 10-ти клас, примерно...говорим за големитне разлики.Най-важното е, че не сте на един акъл.Вие може да сте на едни години и пак да има голямо разминаване, сещаш ли се?

Нали за любовта граници нямало :P
    Обаче според мен не може да се говори общо,защото в една ситуация 5 години са малко или нормална разлика,а в друг случай са голяма.
    Примерно ако тя е на 19,а момчето на 24 - супер
    но ако тя е на 13,а той на 18 ... си е много
    Попринцип не бих ходила с по-малък от мен,но кой знае
    i got a little Secret for ya..

Град
    somewhere over the rainbow
    От чисто психологическа гледна точка си е важно.Друг въпрос е ,че в наше време има доста хора изпреварили годините си.Лично за мен една-две-три са си нормални,но не и повече.

зависи от вързаста на двата примерно за мен няма значение дали момичето ще е с 2-3 години по - мално от мен или 2-3 по -голяма от мен Важна е Любовта !!!
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    Русе
    няма значение че е по малък с няколко месеца.. поне аз тка си мисля важното е акълат му да не като на някакво нзм какво
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Re: Толкова ли са важни годините???

Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Е според вас толкова ли е важно момчето да е по-голямо или не е?
    Nikyf problem- ei tiq dvamata v moq avatar- jenata e 4 godini po- golqma ot nego i sa mnogo 6tastlivi Az li4no predpo4itam ili dosta po- golqmi (daje i do kym 12-13 godini) ili godina- dve po- malki.

не са важни когато разликата е малка. когато са много немога да кажа, че не са важни. неможе некав лапандурник на 19 да пита дали може да тръгне с лапе на 11

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    не са важни когато разликата е малка. когато са много немога да кажа, че не са важни. неможе некав лапандурник на 19 да пита дали може да тръгне с лапе на 11
    Moje, kogato toi e na 27, a tq na 19

Може би не е най-важнотот нещо,но за мен е добре или да е на моята възраст или да е по-голям...Просто се чувствам по-добре,пък можеш да водиш що годе нормален разговор...Имам предвид,че малко или много ти е на акъла или е по-зрял,така можеш да се учиш.Не мисля,че е много 'яко' "гаджето" ти да ти каже,че "обича да го чешат по гръбчето" (става въпрос за 2 години разлика м/у мои приятели.Тя - 5клас.Той - 7ми.)...Не,благодаря.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си