.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

постоянна излагация пред момчето, което харесвате?

zdr iskam da popitam nai-ve4e momi4etata slu4valo li vi se e da se izlagate neprekasnato pred mom4e koeto haresvate? Za povedenieto stava vapros - ot sram ili ne6to drugo

7 точка от правилата
    moderated by Coki

момче съм
    еми не ми се е случвало да ппадна на такова момиче, но мисля че ше е мн сладко , ше видя че наистина ме харесва

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

emi az v momenta sam v takava situaciq i imam 4uvstvoto 4e tova mom4e mi se podigrava i me misli za sme6na i tapa.....vapreki 4e ne go e pokazal s ni6to mai e svesten 4ovek, no az vinagi tova si mislq!

Преди сигурно ми се е случвало, сега вече гледам да не се излагам толкова пред момчетата, които харесвам.
    А в твоя случай си зависи от самото момче и гледната му точка - дали това за него е смешно или сладко. Би трябвало да го познаваш и да можеш да си отговориш сама на този въпрос.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    amm... v momenta mi se sly4va ne6ty takova viangi kato go vidq nav1n ii ...
    takova e nqma kfo da se pravii
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Момче съм и мисля че ще е сладко да попадна на такова момиче

--------------------------------------------------------

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами не ми се е случвало, но по принцип е нормално като харесваш някой да зацепваш в присъствието му.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

еМИ дА Завчера ми се случи,нещо ме прихвана и през цялото време се държах адски тъпо и гадно.ама той е стабиляга и не ме срам ся.. той разбра че леко откачих тогава..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Постоянно Само се дъня пред него

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аве по принцип хората се дънят пред всички, ама надали ще ви пука ако направите простотия пред непознатата лелка на сергията, докато ако е пред човек който харесвате, и гледате да му се покажете в най-добрата си светлина, забелязвате всяка издънка която правите

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ем случвало ми се е . Ама не ми прави впечатление

За да избегнеш този проблем, може би трябва да се отпуснеш и да бъдеш себе си

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Случвало се е обаче не съм го осъзнавала.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от ToySoldier
    Ем то горе долу тогава се получават най - безумните неща , но пък поне после е забавно

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от ToySoldier
    Ем то горе долу тогава се получават най - безумните неща , но пък поне после е забавно
    Ами от къде да знам мислех че проблема се получава заради напрежението на което е подложено момичето..Поне така ми изглежда отстрани

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от vapros
    момче съм
    еми не ми се е случвало да ппадна на такова момиче, но мисля че ше е мн сладко , ше видя че наистина ме харесва
    Не съм съгласен,има чар да,но повечето пъти дразни!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

хахаха и на мен ми се е случвало,абе да ви кажа понякога е тъпо и доста гадно за момчетата,щот представи си и той я харесва и изведнъж приятелите му видят как горката от притеснение прави всевъзможни глупости..е няма да му е мн приятно,за това съм на принципа да не се забърквам мн в такива ситуации..по-скоро бягам

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    и к'во ти пука ... нека да е забавно ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

преди много редовно ми се случваше

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Да се излагам да, ама чак пък непрекъснато...
    The reasons of love... <3

Nem ! Sega sum vlubena , govorila sum s nego mnogo puti i nikoga ne sum se izlagala ot gledna tochka na povedenieto kato cqlo .Samo edin put se spunah mnogo smeshno pred nego i toi se zasmq ! Vidqh go , che idva s priqtelq si i trugvam nagore po stulbite za da ne me vidi , pri koeto se spuvam i plqs na stulbite .Kato me vidq pogledna stranno i se zasmq ... Kakvo da napravi momcheto

Мисля ,че момчето ако харесва момичето хич няма да му дойде на акъла , да се пресмее на изцепката на момичето...Пък и мисля ,че момичетата винаги повече се смеят на изцепките на момчетата от колкото момчетата на момичетата....С какво да се изцепят ? Като момчето винаги прави всичко , а те само седят мълчат и като ги питаш нещо тогава да помъмрят нещо, като гледа с мълчанието си да не се изцепят...!

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Да се излагам да, ама чак пък непрекъснато...
    +1
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Da sluchvalo mi se e..kato go vidq i neznam kakvo pravq zagubvam uma i duma i zapochvam da vursha gluposti..
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Хм понякога от старание да направиш добро впечетление, правиш обратното...или пък да се държиш напълно студено с каква идея нз
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си