- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- постоянна излагация пред момчето, което харесвате?
zdr iskam da popitam nai-ve4e momi4etata slu4valo li vi se e da se izlagate neprekasnato pred mom4e koeto haresvate? Za povedenieto stava vapros - ot sram ili ne6to drugo
7 точка от правилата
moderated by Coki
emi az v momenta sam v takava situaciq i imam 4uvstvoto 4e tova mom4e mi se podigrava i me misli za sme6na i tapa.....vapreki 4e ne go e pokazal s ni6to mai e svesten 4ovek, no az vinagi tova si mislq!
Преди сигурно ми се е случвало, сега вече гледам да не се излагам толкова пред момчетата, които харесвам.![]()
А в твоя случай си зависи от самото момче и гледната му точка - дали това за него е смешно или сладко. Би трябвало да го познаваш и да можеш да си отговориш сама на този въпрос.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
amm... v momenta mi se sly4va ne6ty takova![]()
![]()
viangi kato go vidq nav1n ii ...
![]()
![]()
![]()
takova e![]()
![]()
nqma kfo da se pravii
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Момче съм и мисля че ще е сладко да попадна на такова момиче![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ами не ми се е случвало, но по принцип е нормално като харесваш някой да зацепваш в присъствието му.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
еМИ дА Завчера ми се случи,нещо ме прихвана и през цялото време се държах адски тъпо и гадно.ама той е стабиляга и не ме срам ся.. той разбра че леко откачих тогава..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
аве по принцип хората се дънят пред всички, ама надали ще ви пука ако направите простотия пред непознатата лелка на сергията, докато ако е пред човек който харесвате, и гледате да му се покажете в най-добрата си светлина, забелязвате всяка издънка която правите![]()
За да избегнеш този проблем, може би трябва да се отпуснеш и да бъдеш себе си
Случвало се е обаче не съм го осъзнавала.
Животът е адът описан в Библията!
Ами от къде да знамПървоначално написано от GLeZoRanA
мислех че проблема се получава заради напрежението на което е подложено момичето..Поне така ми изглежда отстрани
Не съм съгласен,има чар да,но повечето пъти дразни!Първоначално написано от vapros
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
хахаха и на мен ми се е случвало,абе да ви кажа понякога е тъпо и доста гадно за момчетата,щот представи си и той я харесва и изведнъж приятелите му видят как горката от притеснение прави всевъзможни глупости..е няма да му е мн приятно,за това съм на принципа да не се забърквам мн в такива ситуации..по-скоро бягам![]()
и к'во ти пука ... нека да е забавно ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Nem ! Sega sum vlubena , govorila sum s nego mnogo puti i nikoga ne sum se izlagala ot gledna tochka na povedenieto kato cqlo .Samo edin put se spunah mnogo smeshno pred nego i toi se zasmq !Vidqh go , che idva s priqtelq si i trugvam nagore po stulbite za da ne me vidi , pri koeto se spuvam i plqs na stulbite .Kato me vidq pogledna stranno i se zasmq ... Kakvo da napravi momcheto
![]()
Мисля ,че момчето ако харесва момичето хич няма да му дойде на акъла , да се пресмее на изцепката на момичето...Пък и мисля ,че момичетата винаги повече се смеят на изцепките на момчетата от колкото момчетата на момичетата....С какво да се изцепят ? Като момчето винаги прави всичко , а те само седят мълчат и като ги питаш нещо тогава да помъмрят нещо, като гледа с мълчанието си да не се изцепят...!
+1Първоначално написано от yuyuto
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Da sluchvalo mi se e..kato go vidq i neznam kakvo pravq zagubvam uma i duma i zapochvam da vursha gluposti..![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Хм понякога от старание да направиш добро впечетление, правиш обратното...или пък да се държиш напълно студено с каква идея нз![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!