- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пушачите...Непушачите и секса??
Пуша от шест години и въпреки това тичам по-бързо от всички момичета в класа ми.. това да ти говори нещо? Пак казвам - вредата от цигарите е огромна, най-малкото виждам по себе си, но не бързайте с крайните изказвания!Първоначално написано от CaSsPeR
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Чака пък огромна вреда не но не са безобидни.... салкохола е същото...Първоначално написано от Jus7__Me
дори алкохола е по вреден въпреки че се употребява повече ... той вреди и на черния, и на белите дробове... докато цигарите само на белите.... и са ще почнете как алкохола ще вреди на белите дробове ми явно вреди.. като те спрат полицаите за алкохолна проба не те кара тда си отреже парче от черния дроб а духаш . . .![]()
![]()
![]()
Ми за мен е огромна, щото има моменти в които едва си поемам въздух и се сещам, че ако не бяха тъпите цигари и отказа ми да ги спра нямаше да са така нещата но.. шанс. Хората си живеят години наред като пушат редовно![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Пуша от 6 години и абсолютно никакви проблеми не съм имал точно в този аспект. Да се задъхам по време на секс!?!?!?НИКАКЪВ ШАНС!
Ама аз спортувам доста. Може и заради това да не ми се отразяват така. Ако си мързел и да пушиш и да не пушиш все си задъхан. Как може да има хора от даскалото ми, които до 4я етаж да са издъхнали(непушачи), а аз да ги взимам по 2-3 стъпала като закъснявам за час?
@Кремчето... гади ли ти се от хора, като Johnny Depp? Не се ли открехнахте, че е много глупаво да обобщавате някаква гурпа от хора с общ етикет. Честно - аз се засягам, защото все си мисля, че не изглеждам зле и не му се е додрайфало на някой от мен.
Позволявам си да се намеся и само да кажа, че и на мен ми се повдига от миризмата на цигари и дим , въпреки, че съм бивш пушач. Сигурна съм, че не преувеличава, просто има хора,които не понасят.И аз станах една от тяхПървоначално написано от Yaro
![]()
Я спри да пушиш и после пак ще си говорим,да видиш тогава разликата като вземеш пак по 2-3 стъпала, пушил съм и то доста и хич не ми говори как не те спъват, вярно е че ако си търтей и без цигари си се задъхал на втората крачка.Първоначално написано от Yaro
При мене след около год и половина след като спрях да пуша се получи същото ,сега като седнем в някое кафе ако е задимено яко почва да ми става доста гадно.
Позволявам си да се намеся и само да кажа, че и на мен ми се повдига от миризмата на цигари и дим , въпреки, че съм бивш пушач. Сигурна съм, че не преувеличава, просто има хора,които не понасят.И аз станах една от тях Shocked
П.П: Дали си пушач или не ,не влия на това колко си добър в леглото,но определено няма да си толкова издържлив колкото един не пушач.
Play hard,go PRO!
Да, за такъв тип "повдигане" съм съгласен, аз друго си помислих. Спирал съм цигарите за известно време и знам как буквално почваш да им усещаш дима някак остро от съседната маса, която е на 4м да речем.![]()
Гади ми се от цигарите, не от пушачите. Те ме дразнят като димят на поразия край мен бездори да попитат дали пречат. Гадно е на маса с 10 непушачи да седне 1 пушач. Да се съобрази малко, де.Първоначално написано от Yaro
Наречи ме глупава, ама смятам че грижата за здравето ми не е глупост. Не е глупост и да ме е страх от рак на белия дроб, макар и да съм пасивен пушач, защото дядо ми почина от това. Смятам, че е редно поне да попита или да пуши на тераса, балкон или отвън. Аз не съм длъжна да му дишам пушека. Но да не се отклоняваме от темата.
ооо съгласна съм ! аман от пушачи,които въобще не се съобразяват с околните! Силно се надявам някой ден да стане като в САЩ и да се забрани пушенето. Защо непушачът трябва да се трови за сметка на пушача? Като е избрал да си причинява това, нека не го налага и на останалите.
Нито пушим, нито пиеми сме си супер
(само по някой път аз си пийвам (и то по малко бира )... макар че той не пие алкохол
)
Emi az ne pu6a adski redovno..ama po 3-4 cigarki na den.. I imam ednakvo jelanie kato pu6a i kato ne pu6a..![]()
Absoliutno suglasna sum s tfaa !!!!!!!!!!!! Az li4no kogato pu6a absoliutno vinagi se suobrazqvam s horata okolo men , na koito moje d ane im e priqtno ot tfa..Znam kvo e vseki den na6te kato pu6at po 1-2 kutii..Първоначално написано от the_hottie
Мнооого съм се чудил дали може да стане нещо такова като във Франция,тук в България...малко ме съмнява...винаги ще има по някой баро дето ще си пафка демонстративно....
Play hard,go PRO!
а бе вии луди ли сте бе зависи от организма спала сам с мом4е непу6а4 и с мом4е пу6а4 и даже с пу6а4а беше по добре вс зависи от организма![]()
horaaaaaaa! za6to nikoi ne pro4ete vyprosa?! pitat vi NE DALI STE PO-DOBRI V LEGLOTO KATO PU6ITE, A DALI SPORED VAS PU6A4ITE PRAVQT POVE4E SEX!
i temata verno e typa - kak moje da sporite s tazi tvoq fr koi pravi pove4e sex pu6a4ite ili nepu6a4ite! moje da pu6i6 no cql jivot da ne te ogree ili pyk da si nepu6a4 i da si minal prez cqloto daskalo!![]()
Първоначално написано от Riot