.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Помощ.Болна ли съм от спин???

Здравейте, скоро си пробих хрущяла на ухото в едно студио. Болеше ме само първия ден. Нямах никакви секрети,гной и т.н. Мисля че всичко мина чудесно, но когато нашите разбраха ми се скараха и ми казаха че може да са били заразени иглите.Стреснах се ама нищо.Мина около месец и се разболях от ангина.Вече съм почти оздравяла, но страшно се притеснявам да не съм хванала спин. Не мога да спя и само за това мисля Не помня колко добре бяха почистени иглите, много се притеснявам. Има ли някаква вероятност да съм болна? Да се притеснявам ли?Докато е в ранен стадий може ли да се премахне?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    никакъв спин нямаш!

направи си тест. Питай личния ти лекар. Теста е безплатен

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами като се съмняваш отиваш на лекар и си правиш тест,ние неможем да ти кажем ...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Споко, бе, да не са ти го пробивали в някоя маза я,е и все пак ако е така върви, колкото да си спокойна, ама не вярвм

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Ami ei taka nikoi ne moje da ti kaje Prosto si napravi test. Samo malko ti bodvat prystcheto i sled 3 min si spokoina

Повече от фен
    Град
    sofia
    щом си оздравяла нищо ти няма

Мега фен Аватара на EarthShaker
    100 спина

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    100 спина
    1000
    Мечтите са безкрайни..

spored men si napravi test za spin - anonimen e, belplaten e
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    Bikini Bottom
    Изчакай, да видя кристалната топка кво ми казва......................... хммм значи: до едно време е могло и да си имала СПИН, но след тва време вероятността е намаляла. Ще срещнеш чеовек с бяла престилка. Той ще ти съобщи новината. Преди това ще ти вземе кръв. няма да се изръсиш много пари. Безплатно ще е.
    Кажи сега "Верно ли ве булка" "Ай дай два лева за врачуването"
    :P

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Изчакай, да видя кристалната топка кво ми казва......................... хммм значи: до едно време е могло и да си имала СПИН, но след тва време вероятността е намаляла. Ще срещнеш чеовек с бяла престилка. Той ще ти съобщи новината. Преди това ще ти вземе кръв. няма да се изръсиш много пари. Безплатно ще е.
    Кажи сега "Верно ли ве булка" "Ай дай два лева за врачуването"
    :P
    ti puk samo 2 mn si skromna

нищо ти няма само някакво съвпадение ама ако толкова се претисняваш послушай другите и отиди на лекар за тест нищо срамно и лошо няма ..
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

spox nishto ti nqma

Град
    RuSe

Re: Помощ.Болна ли съм от спин???

Цитирай Първоначално написано от alenka
    Здравейте, скоро си пробих хрущяла на ухото в едно студио. Болеше ме само първия ден. Нямах никакви секрети,гной и т.н. Мисля че всичко мина чудесно, но когато нашите разбраха ми се скараха и ми казаха че може да са били заразени иглите.Стреснах се ама нищо.Мина около месец и се разболях от ангина.Вече съм почти оздравяла, но страшно се притеснявам да не съм хванала спин. Не мога да спя и само за това мисля Не помня колко добре бяха почистени иглите, много се притеснявам. Има ли някаква вероятност да съм болна? Да се притеснявам ли?Докато е в ранен стадий може ли да се премахне?
    Принципно можеш,но по-сигурно е да си направиш тест-анонимно и безплатно

Град
    Dreamland
    абе ваще какво са ти нагооворили я по-спокойно защо веднага се хващаш на СПИН?? има и други болести (лечими)
    та щом си била в студио? едва ли ще те дупчат БАШ с замърсени игли
    ама ти отиди си направи тест след като имаш такава параноя че да се поуспокоиш
    наистина не се стряскай толкова айде успех :P
    БисквитенотоЧудовище

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Направи си тест

Guest
    Тест се прави след 4 месеца, за да има той ефект.
    НЕ си заразена, дори да са киснали иглите в заразена кръв, падне ли температурата на изложената на въздух кръв под 36 градуса, чао на ХИВ-а.
    Споко

Останала съм с впечетление,че иглите би трябвало не да се чистат а да се заменят с нови ..ама нз..
    А отностно СПИН-а...това не се лекува,може само да се забави развитието на заразата чрез медикаменти.
    Иди и си направи тест,за да ти е спокоина душицата.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    В студията се следи за това хигиената да бъде на ниво.Знаеш ли на ден по колко човека си пробиват различни части от тялото.Представи си, ако всеки един от тях, започне да се вкарва в големите филче, че се е заразил и т.н.Риск за живота винаги има, излизайки на пътя ти си една потенциялна жертва, но не си даваш сметка, нали?Дай по тази логика да си стоиш само вкъщи за да избегнеш да ти се случи нещо лошо.
    Щом толкова си се шашнала си нарави тест, но доколкото знам, реални резултати ще може да отчете 3 месеца след евентуалното заразяване.Успех!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

мерси много, че ме успокоихте

spina nqma konkretni simptomi i pelezi ...ako se samnqva6 otidi i si napravi kraven test

as

Ами и да е била ползвана иглата(което доста ме съмнява) възможноста да се заразиш е доста малка..и още нещо никакъв жив организъм неможе да функционира в открита среда повече от 15 минути,So донт worry,Бе happy

Нямаш никакъв спин това е само внушение.Има три начина за предаване на спин:1.От майка на бебе,2.Чрез полов акт и 3.По кръвен път,но забележи,за да си болна трябва да е имало кръв на заразен по обицата ти.Ако нито едно от трите не се е случило ти си здрава Be happy :P

Цитирай Първоначално написано от moll_flandars
    Нямаш никакъв спин това е само внушение.Има три начина за предаване на спин:1.От майка на бебе,2.Чрез полов акт и 3.По кръвен път,но забележи,за да си болна трябва да е имало кръв на заразен по обицата ти.Ако нито едно от трите не се е случило ти си здрава Be happy :P
    +1 no ako vse o6te se pritesnqva6 prosto otidi na lekar (vupreki 4e ni6to novo ne ti kazah)
    The Prodigy = The legend!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си