- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Помощ.Болна ли съм от спин???
Здравейте, скоро си пробих хрущяла на ухото в едно студио. Болеше ме само първия ден. Нямах никакви секрети,гной и т.н. Мисля че всичко мина чудесно, но когато нашите разбраха ми се скараха и ми казаха че може да са били заразени иглите.Стреснах се ама нищо.Мина около месец и се разболях от ангина.Вече съм почти оздравяла, но страшно се притеснявам да не съм хванала спин. Не мога да спя и само за това мисляНе помня колко добре бяха почистени иглите, много се притеснявам. Има ли някаква вероятност да съм болна? Да се притеснявам ли?Докато е в ранен стадий може ли да се премахне?
направи си тест. Питай личния ти лекар. Теста е безплатен
Ами като се съмняваш отиваш на лекар и си правиш тест,ние неможем да ти кажем ...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
щом си оздравяла нищо ти няма
spored men si napravi test za spin - anonimen e, belplaten e
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Изчакай, да видя кристалната топка кво ми казва......................... хммм значи: до едно време е могло и да си имала СПИН, но след тва време вероятността е намаляла. Ще срещнеш чеовек с бяла престилка. Той ще ти съобщи новината. Преди това ще ти вземе кръв. няма да се изръсиш много пари. Безплатно ще е.
Кажи сега "Верно ли ве булка" "Ай дай два лева за врачуването"
:P
ti puk samo 2Първоначално написано от chipi_kaoo
mn si skromna
![]()
нищо ти нямасамо някакво съвпадение ама ако толкова се претисняваш послушай другите и отиди на лекар за тест нищо срамно и лошо няма ..
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
spox nishto ti nqma![]()
абе ваще какво са ти нагооворили я по-спокойнозащо веднага се хващаш на СПИН?? има и други болести
(лечими)
та щом си била в студио? едва ли ще те дупчат БАШ с замърсени игли
ама ти отиди си направи тест след като имаш такава параноя че да се поуспокоиш
наистина не се стряскай толковаайде успех :P
БисквитенотоЧудовище
Направи си тест![]()
Тест се прави след 4 месеца, за да има той ефект.
НЕ си заразена, дори да са киснали иглите в заразена кръв, падне ли температурата на изложената на въздух кръв под 36 градуса, чао на ХИВ-а.
Споко![]()
Останала съм с впечетление,че иглите би трябвало не да се чистат а да се заменят с нови ..ама нз..
А отностно СПИН-а...това не се лекува,може само да се забави развитието на заразата чрез медикаменти.
Иди и си направи тест,за да ти е спокоина душицата.![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
В студията се следи за това хигиената да бъде на ниво.Знаеш ли на ден по колко човека си пробиват различни части от тялото.Представи си, ако всеки един от тях, започне да се вкарва в големите филче, че се е заразил и т.н.Риск за живота винаги има, излизайки на пътя ти си една потенциялна жертва, но не си даваш сметка, нали?Дай по тази логика да си стоиш само вкъщи за да избегнеш да ти се случи нещо лошо.
Щом толкова си се шашнала си нарави тест, но доколкото знам, реални резултати ще може да отчете 3 месеца след евентуалното заразяване.Успех!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мерси много, че ме успокоихте![]()
spina nqma konkretni simptomi i pelezi ...ako se samnqva6 otidi i si napravi kraven test![]()
Ами и да е била ползвана иглата(което доста ме съмнява) възможноста да се заразиш е доста малка..и още нещо никакъв жив организъм неможе да функционира в открита среда повече от 15 минути,So донт worry,Бе happy![]()
Нямаш никакъв спин това е само внушение.Има три начина за предаване на спин:1.От майка на бебе,2.Чрез полов акт и 3.По кръвен път,но забележи,за да си болна трябва да е имало кръв на заразен по обицата ти.Ако нито едно от трите не се е случило ти си здрава Be happy :P
+1 no ako vse o6te se pritesnqva6 prosto otidi na lekar (vupreki 4e ni6to novo ne ti kazah)Първоначално написано от moll_flandars
![]()
The Prodigy = The legend!