.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

защо момчетата харесват "курви"?

е тва е въпроса, който ме мъчи в последно време...

ето един случай с мен : има едно момиче, страшно печена, красива и тн, но има гадже от доста време, флиртува си съвсем спокойно с мен пред него, а в същото време излиза с още едно момче? и си флиртува с всички други момчета които иска.

а мен вместо това да ме отблъсне ми харесва все повече и повече въпросното момиче, като отношенията отдавна не са само приятелски...

кажете как мислите или какво бихте направили в този случай

Град
    Sofiq
    Недей да слагаш всички момчета под общ энаменател.Эащото хората са раэлични.А това,че всички момчета харесват курви,си е чист мит.Аэ поэнавам момчета,които се отвращават от подобно поведение-виэирам поведението,типично эа едно "леко момиче".Та така.Но се случва и на такъв да попаднеш.Несе ядосвай,эащото нищо няма да промениш.Всеки сам решава какво го кефи и какво иска.Има такива момичета,има и момчета ,които си падат по тях-супер.Все едно.Просто някои момчета ги кефят момичета,които по-лесно се дават,но ги иэполэват само эа секс Не е много философска работата.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

ммммм зависи от момчето

Град
    У вас :)
    Сори ама.....ти не си добре Личи си,че е курва,а на теб точно тва ти харесва,така ли?

Най-добре си я избий от главата
    Мен точно тва ме дразни в повечето момчета Харесват си някви курви и не обръщат внимание на другите не толкова отракани,наперени и надути момичета
    Listen To Your Heart!

Супер фен
    Град
    Панацея
    [quote="O.o"] Сори ама.....ти не си добре Личи си,че е курва,а на теб точно тва ти харесва,така ли?

Най-добре си я избий от главата
    Мен точно тва ме дразни в повечето момчета Харесват си някви курви и не обръщат внимание на другите не толкова отракани,наперени и надути момичета
    [/quo
    А може би приятелят ти намира нещо в курвата, което в теб го няма и затова те е яд.
    Не всички момчета си падат по курви. Просто или харесват някакво момиче или не, а вие момичетата ест трябва да си кажете мнението за нея, просто не може иначе. Както и да е аи да не сп0рим за т0ва тук
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Малее как ме дразнят такива момичета ПЪЛНИ КУРВИ !! Моя съвет е да я оставиш - не ти трябва такова момиче

момчетата обичаме чуждо!!! факт!! някой се опитват да го подтиснат, но ...

а в случея... павиш каквото ти е на сърце ве

... и те така

Град
    Jamaica
    Истината е, че всеки иска да има това, което не може да има :P

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Недей да слагаш всички момчета под общ энаменател.Эащото хората са раэлични.А това,че всички момчета харесват курви,си е чист мит.Аэ поэнавам момчета,които се отвращават от подобно поведение-виэирам поведението,типично эа едно "леко момиче".Та така.Но се случва и на такъв да попаднеш.Несе ядосвай,эащото нищо няма да промениш.Всеки сам решава какво го кефи и какво иска.Има такива момичета,има и момчета ,които си падат по тях-супер.Все едно.Просто някои момчета ги кефят момичета,които по-лесно се дават,но ги иэполэват само эа секс Не е много философска работата.
    +1

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами повечето момчета харесват курви, защото не им се налага да чакат 3-4 месеца (понякога и повече) за единия секс, а и освен това имат доста свободно поведение.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Според мен си зависи изцяло от момичето.. Нали знаете всеки си има половинка , хах или четвъртинка(майтап). Найстина отстрани е много гадно, защото така , не само че ако има свестно момиче няма да бъде забелязана ами и подтиква някой от тях да се превърнат в флиртаджийки , недооценили любовта.. За мен това е просто играчка или как да го нарека.., много ми е под нивото... между другото мъжете които ги харесват се превръщат като коне с капаци така че т'ва си е за тях... все пак се вижда кои са свестните и кои курви... такъв е света.. за това човек има само ЕДНА ПОЛОВИНКА найстина истиснка но малко са хората които могат да намерят свойте половинки..

А спрямо теб, какво да ти кажа , винаги можеш сам да промениш твойте виждания и стандарти за момиче, все пак ти си ги създаваш и си решаваш какво момиче да ти харесва нали? Никои друг не ти казва " Харесвай курви" или " харесвай надутите..." Така че щом си могъл да приемеш че харесваш такива момичета, можеш и да отхвърлиш принципа си , твой е...
    П.П.
    Занимавам се и малко с психология/психоанализа ако желаеш по-подробен съвет или мнение... пиши ми. Приятен ден!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на Qnchety
    И аз се чудя как може пойчето момчета да харесват пълни курви....

А иначе колкот до проблема ти: заебавай я! Вие и да тръгнете тя 100% ше флиртува с други(предполагам и сам го знаеш).

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Не съм чел отговорите.. "Защо момчетата харесват курви?" Просто казано - защото пускат..
    The Spark

Guest
    курвенското е нагласа към любовта, секса, все едно с колко хора ходиш. ако момичето е играч, но има ум в главата си, прави го интелигентно, мога само да й кажа, "евалата мацка". в крайна сметка всеки сам решава живота си. няма добро и лошо, има силни и слаби.

а защо ги харесват ли? предполагам, някои ги привлича силата, характера. слабохарактерната курва е рядко явление, те са уверени в себе си. други - това, че са лесни.

абе, някои курви хич не са лесни, ама това е друг въпрос. зависи какъв тип е - тази, която се пуска на всеки за спорта, или другата, която си играе на котка и мишка и е по-скоро ловец..

мисълта ми беше, че опира до човека. ама нищо не е е черно-бяло.

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    курвенското е нагласа към любовта, секса, все едно с колко хора ходиш. ако момичето е играч, но има ум в главата си, прави го интелигентно, мога само да й кажа, "евалата мацка". в крайна сметка всеки сам решава живота си. няма добро и лошо, има силни и слаби.

а защо ги харесват ли? предполагам, някои ги привлича силата, характера. слабохарактерната курва е рядко явление, те са уверени в себе си. други - това, че са лесни.

абе, някои курви хич не са лесни, ама това е друг въпрос. зависи какъв тип е - тази, която се пуска на всеки за спорта, или другата, която си играе на котка и мишка и е по-скоро ловец..

евала! е тва е мнение
    и момичето дето става дума хич не е лесна
    иначе май само аз знам всичко, другите хич нямат представа с кой друг още ходи, много умело ги върти на пръста си... ама все пак аз съм по-умен де

Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    Истината е, че всеки иска да има това, което не може да има :P
    Дам, с това съм съгласна. Дори и X да е всъщност по-хубава от Y, ако момичето Y е нещо ново и атрактивно, то момчето Z ще я хареса... Забраненият плод.

ми "курвите" са просто мн яки и искаш да ги чукаш а не да си гадже с тях защото те са просто адски тъпи

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от sMoKe_ShAdOw
    ми "курвите" са просто мн яки и искаш да ги чукаш а не да си гадже с тях защото те са просто адски тъпи
    kratko to4no qsno!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Може да ги харесват, но не ги уважават.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina

mn to4no kazano
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Мега фен Аватара на Rofl4e
    NEZNAM

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Не съм чел отговорите.. "Защо момчетата харесват курви?" Просто казано - защото пускат..
    Тъкмо мислех да пиша " 'щото са лесни" , пък то някой ме изпреварил... ^^

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Както винаги си бърз.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Както винаги си бърз.
    Както винаги си остроумен. xD

Цитирай Първоначално написано от sMoKe_ShAdOw
    тъпи са за теб, щото не ти пскат...

има голяма тръпка да ходиш с такова момиче, щото като ходиш по улицата с нея виждаш жадните погледи на 90% от момчетата които страшно ти завиждат... хубаво чувство !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си