- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо момчетата харесват "курви"?
е тва е въпроса, който ме мъчи в последно време...
ето един случай с мен : има едно момиче, страшно печена, красива и тн, но има гадже от доста време, флиртува си съвсем спокойно с мен пред него, а в същото време излиза с още едно момче? и си флиртува с всички други момчета които иска.
а мен вместо това да ме отблъсне ми харесва все повече и повече въпросното момиче, като отношенията отдавна не са само приятелски...
кажете как мислите или какво бихте направили в този случай
Недей да слагаш всички момчета под общ энаменател.Эащото хората са раэлични.А това,че всички момчета харесват курви,си е чист мит.Аэ поэнавам момчета,които се отвращават от подобно поведение-виэирам поведението,типично эа едно "леко момиче".Та така.Но се случва и на такъв да попаднеш.Несе ядосвай,эащото нищо няма да промениш.Всеки сам решава какво го кефи и какво иска.Има такива момичета,има и момчета ,които си падат по тях-супер.Все едно.Просто някои момчета ги кефят момичета,които по-лесно се дават,но ги иэполэват само эа сексНе е много философска работата.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Сори ама.....ти не си добре
Личи си,че е курва,а на теб точно тва ти харесва,така ли?
![]()
Най-добре си я избий от главата![]()
Мен точно тва ме дразни в повечето момчетаХаресват си някви курви и не обръщат внимание на другите не толкова отракани,наперени и надути момичета
![]()
Listen To Your Heart!
[quote="O.o"]Сори ама.....ти не си добре
Личи си,че е курва,а на теб точно тва ти харесва,така ли?
![]()
Най-добре си я избий от главата![]()
Мен точно тва ме дразни в повечето момчетаХаресват си някви курви и не обръщат внимание на другите не толкова отракани,наперени и надути момичета
[/quo
А може би приятелят ти намира нещо в курвата, което в теб го няма и затова те е яд.
Не всички момчета си падат по курви. Просто или харесват някакво момиче или не, а вие момичетата ест трябва да си кажете мнението за нея, просто не може иначе. Както и да е аи да не сп0рим за т0ва тук![]()
Първоначално написано от Say It Right
Малее как ме дразнят такива момичетаПЪЛНИ КУРВИ !! Моя съвет е да я оставиш - не ти трябва такова момиче
момчетата обичаме чуждо!!! факт!! някой се опитват да го подтиснат, но ...
а в случея... павиш каквото ти е на сърце ве![]()
... и те така
Истината е, че всеки иска да има това, което не може да има :P
+1Първоначално написано от EmanueLa^_^
![]()
--------------------------------------------------------
Ами повечето момчета харесват курви, защото не им се налага да чакат 3-4 месеца (понякога и повече) за единия секс, а и освен това имат доста свободно поведение.
Според мен си зависи изцяло от момичето.. Нали знаете всеки си има половинка , хах или четвъртинка(майтап). Найстина отстрани е много гадно, защото така , не само че ако има свестно момиче няма да бъде забелязана ами и подтиква някой от тях да се превърнат в флиртаджийки , недооценили любовта.. За мен това е просто играчка или как да го нарека.., много ми е под нивото... между другото мъжете които ги харесват се превръщат като коне с капацитака че т'ва си е за тях...
все пак се вижда кои са свестните и кои курви... такъв е света.. за това човек има само ЕДНА ПОЛОВИНКА найстина истиснка но малко са хората които могат да намерят свойте половинки..
![]()
А спрямо теб, какво да ти кажа , винаги можеш сам да промениш твойте виждания и стандарти за момиче, все пак ти си ги създаваш и си решаваш какво момиче да ти харесва нали? Никои друг не ти казва " Харесвай курви" или " харесвай надутите..." Така че щом си могъл да приемеш че харесваш такива момичета, можеш и да отхвърлиш принципа си , твой е...![]()
П.П.
Занимавам се и малко с психология/психоанализа ако желаеш по-подробен съвет или мнение... пиши ми. Приятен ден!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
И аз се чудя как може пойчето момчета да харесват пълни курви....
А иначе колкот до проблема ти: заебавай я! Вие и да тръгнете тя 100% ше флиртува с други(предполагам и сам го знаеш).
Не съм чел отговорите.. "Защо момчетата харесват курви?" Просто казано - защото пускат..
The Spark
курвенското е нагласа към любовта, секса, все едно с колко хора ходиш. ако момичето е играч, но има ум в главата си, прави го интелигентно, мога само да й кажа, "евалата мацка". в крайна сметка всеки сам решава живота си. няма добро и лошо, има силни и слаби.
а защо ги харесват ли? предполагам, някои ги привлича силата, характера. слабохарактерната курва е рядко явление, те са уверени в себе си. други - това, че са лесни.
абе, някои курви хич не са лесни, ама това е друг въпрос. зависи какъв тип е - тази, която се пуска на всеки за спорта, или другата, която си играе на котка и мишка и е по-скоро ловец..
мисълта ми беше, че опира до човека. ама нищо не е е черно-бяло.
евала! е тва е мнениеПървоначално написано от Deus ex machina
и момичето дето става дума хич не е лесна
иначе май само аз знам всичко, другите хич нямат представа с кой друг още ходи, много умело ги върти на пръста си... ама все пак аз съм по-умен де
Дам, с това съм съгласна. Дори и X да е всъщност по-хубава от Y, ако момичето Y е нещо ново и атрактивно, то момчето Z ще я хареса... Забраненият плод.Първоначално написано от lov3m3
![]()
ми "курвите" са просто мн яки и искаш да ги чукаш а не да си гадже с тях защото те са просто адски тъпи
kratko to4no qsno!Първоначално написано от sMoKe_ShAdOw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Може да ги харесват, но не ги уважават.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
mn to4no kazanoПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Тъкмо мислех да пиша " 'щото са лесни" , пък то някой ме изпреварил... ^^Първоначално написано от 5StaR
Както винаги си бърз.Първоначално написано от NFW`
Както винаги си остроумен. xDПървоначално написано от w0sh
тъпи са за теб, щото не ти пскат...Първоначално написано от sMoKe_ShAdOw
има голяма тръпка да ходиш с такова момиче, щото като ходиш по улицата с нея виждаш жадните погледи на 90% от момчетата които страшно ти завиждат... хубаво чувство !