- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лак за коса
каква марка лак за коса използвате?аз си взех на Wellaflex но нещо не съм много доволна![]()
Моя е на Schwarzkopf 3 weather Taft - maximum volume from the roots on пише ... 4-та стпен...но да ти кажа май не не кой знае какво, то по принцип огромна разлика между лаковете май няма...
Мии аз от Тафт не съм доволна,защото имам пърхут от тях..а сега съм с Вела ии косата ми се омазнява по-бързо..харесваше ми Тафт зеления,за обем..
i got a little Secret for ya..
Taft черен....Можеш да направиш каквото поискаш,но е силен и не се отрешва,а трябва къпане![]()
..и мирише на гаден мъж![]()
Whisskas а този на Нивеа придава ли блясък..или не ?
Ами аз имам няколко... Зависи за какво ги ползвам...Повечето хубави ги изброихте, но понеже не срещнах един, искам да ви препоръчам Happy Hair - stylewand, ultra starked hair, действително е с много силна фиксация, косата не мърда, не я прави кой знае колко твърда. Аз съм много доволна от него, ако някой ще го търси- в оранжева опаковка е.
Спокойно не си единствена,и мойта коса е станала на нищо от преси и маши....Първоначално написано от Whisskas
![]()
Зеления Taft и съм страшно доволна![]()
Love Ickooo
Nivea - червения
мерси за отговорите![]()
![]()
![]()
![]()
Тафт черния и имаа страшнаа фиксация![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
taft zlatniq i e qkkkk![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Последният ми е Nivea Diamond Gloss 4-та степен на фиксация и мисля пак да си взимам от него.Хубав е![]()
И пяната, и лака и всичко от тоя сорт ми е на Diplona...Страшно съм доволна от продуктите им!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
мири6и само като го пръска6 и после съвсем малко ти ако зн то4но ето този аромат колко хора го търсятПървоначално написано от Totally-Erected
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Аз попринцип много рядко използвам лак,но когато ми се налага съм с Taft Titan LooK и съм доволна,защото 1-во мирише страхотно,2-ро много е силен ...
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
рядко използвам лак,но на тафт лаковете добре ми действат..вси4ки видове на тафт,велафлекс е мразя...и пяната и лака са ужасни за моята коса
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз преди 2 дена си го купих този ама ще го пробвам в понеделникПървоначално написано от kuklichka_bg
Е ако вали може и да не го пробвам щото тва време не е добро за прически
![]()
аз ги сменям често преди бях с златния на тафт. Днес си взех зеления на тафт 4 за обем.![]()
4yvala sym 4e na TAFT 4erniq bil mn hubav no ne sym go polzvalamoje d ago probvash
![]()