- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момчетата...
Drug pat.Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
Offfff skuka..........
Какво "Drug pat" ?! аз да не съм педал като си ги бръснаПървоначално написано от RaZcAkVa6tIq
... Да ви имам и остарялото мислене
Всеки е свободен да си прави каквото иска ! Има толкова много гейове дето не се бръснат ... ама са си гейове! Така ,че спрете с тея глупави обобщения че всеки който си бръсне краката е гей ... или пък ся ще почнете че който си маха космите от подмишниците пак е гей
![]()
s obrusnati kraka mnogo poveche mi haresva![]()
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
Не искам и да си го помислям... момче с бръснати крака... все едно гледам някой гей.... Все пак това е нормално особено при момчетата, стига да не са някой ГИГАНТСКИ!
![]()
+1Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
a za momi4etata spored men e napravo zad1ljitelno![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Ммм момиче съм,но когато видя момче с бръснати крака леко се смущавам. Не,че са яки някои като орангутани,но си правя асоциация с емо или педераст и ми става кофти да ги гледам. Само на футболистите им отиваПървоначално написано от 12345678
![]()
Shto futbolistite da ne bi da ne sa xora che na tqx im otiva a puk na nas ne?? Az sum momche i si gi brusna ili xodq na kozmetik za kola maska... taka mi e higienichno i po komfortno.Първоначално написано от ~Munika
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е да де, то и аз само лятото, зимата си растат на воля хааххахахахах ахаааааааааааааааахахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Момиче съм и ми харесва момчето до мен да се поддържа не да е обрасъл като... орангутан. предпочитам обезкосмени мъже и мисля да ходим с мъжо двамата на козметик![]()
![]()
![]()
![]()
Аман от "педерастчета".
пп-правете разлика между хомосексуалност и метросексуалност (пак се повтарям)
:P predpo4itam mom4etata da sa s iz4isteni kraka
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Чистя си краката с ленти за кола маска. С бръснене само стават повече![]()
Не ги барам.![]()