- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла ли иска ?
v4era priqtelq mi mi napisa - leave me alone ?
sega neznam kak da si go talkuvam az - iska da se razdelim li ?
znam kak se prevejda no neznam kakvo iska da mi kaje 4res tova ?
molqvi kajete mi kakvo mislite vie i az kakvo da napravq ?![]()
![]()
![]()
![]()
7 точка от правилата
moderated by Coki
не съм запознат с отношенията ви, може да се тълкува по много начини примерно ако в момента нещо не му е било добре ... (звучи тъпо нали) а може просто да му трябва малко време на саме със себе си или пък ти е казал направо какво иска ... най - добре да го питаш дирекно за да знаеш със сигурност.
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
ot dekemvri sme zaedno i mnogo puti sam go pitala za6to ne izlizame zaedno a toi mi kazva 4e nqma vreme i 4e lqtoto 6te ima pove4e vreme a su6to mi kaza 4e sega ne mu se zanimavalo s gadjeta , 4ak lqtoto !
напълно съгласна..Първоначално написано от ghostwisper
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
toi mi go napisa po skypa , mnogo mi e gadno sega i iskam da razbera sas sigornost kakvo ozna4ava tova ?![]()
Според мен той няма сериозни намерения.Първоначално написано от boriana_borislavova
абе мноо се дразна на такива като вас.Сливи ли имате в устата ,ние от къде да знаем какво е имал в предвид.Първоначално написано от boriana_borislavova
Твое гадже си е ,ти го познаваш.. ами хайде хвани и го питай...!!!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
е за кво да го пита като преди тва може да се чуди и да се мае 1 месец какво ли е означавало написаното преди 2 седмици в скайп.![]()
![]()
Е как така сте заедно,пък не излизате?Първоначално написано от boriana_borislavova
![]()
Нещо не ми е ясно...
Недей да се надяваш изобщо на нещо "лятото" .Той ако иска да е с теб винаги ще намира време дори и за минута да те види не мислиш ли!Тъпо е това оправдание.Просто приеми ,че понякога момчетата са такиа задници ,че само се чудят какво да правят и почти никог анезнаят какво искат.Остави го преди той да те остави!Боли по-малко!
Ем туй като го прочетох....според мен ходи с теб без да те харесва дори...то си личи. По-добре го оставяй преди да е станало твърде късно. Колкото по-рано скъсате, толкова по-малко ще ти е гадно. Как така ще ходиш с някого и няма да искаш да излизаш с него?!...колкото и кофти да звучи...май това е истината.Първоначално написано от boriana_borislavova
za men tova ozna4ava 4e go zanimavash s PULNI gluposti 4oveka si ima rabota ti go zanimavash s gluposti
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Kakvo ima da se chudish. Toi napravo ti go e kazal - ne iska gadgeta. A tova samo za lqtoto , seshtai se za kakvo mu trqbvat.Otkagi se ot nego i nameri drug, toi ne te obicha, ne obicha nikoq druga, ne iska da ima nishto s nikoi. Sigurno nqkoq predi teb go e naranila i toi e ozloben, ne ochakvai da se vlubi v teb, ostavi go na mira. Ei taka se prevegda kato cqlo (tva gore napisanoto) Trudno e da go razberesh, no sled vreme, kogato i ti popadnesh na nqkoi, koito te tursi neprekusnato , a ti mislish za razocharovanieto ot lubovta i ne iskash nikoi, moge bi shte razberesh, koeto ne ti pogelavam, razbira se.
Produlgavai napred i dano sreshtnesh iztinskata lubov, koqto da te obicha i ti neq
\
/
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
iska vreme 4oveka... da e sam malko... sega za kakvo mu e... samo toi si znae... ami ostavi go za malko men ako pita6... sbadni mu jelanieto...Първоначално написано от boriana_borislavova
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Направо го питай!Може просто за момента да е искал да го оставиш, а и си правиш прибързани заключения.
Може да има впредвид да го оставиш малко да си почине и на мен понякога ми писва и искам малко уединение
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Мисля да спестя упреците си за това колко си наивна... Не можеш ли да разтълкуваш сама какво е искал да ти каже... и как се е стигнало до това че да ти го каже. Щом веднъж ти е казал че не му се занимава с гаджета.. за ко му вървиш подир г*за?Първоначално написано от boriana_borislavova
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от boriana_borislavova
pitai go direktno![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами сигурно просто иска да е сам... пък и щом не излизате, не му се занимава с теб или няма време ... незнам по-скоро се чуди как да те отбягва. Затова говори с него и направо го питай иска ли да е с теб. Няма смисъл да гадаеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Nai-dobre go popitai kakvo e iskal da kaje s tova?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.