.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Раздяла ли иска ?

v4era priqtelq mi mi napisa - leave me alone ?
    sega neznam kak da si go talkuvam az - iska da se razdelim li ?
    znam kak se prevejda no neznam kakvo iska da mi kaje 4res tova ?
    molqvi kajete mi kakvo mislite vie i az kakvo da napravq ?

7 точка от правилата
    moderated by Coki

според мен иска да го оставиш за малко на мира..вие все пак от колко време сте заедно,в кофти период ли сте?

не съм запознат с отношенията ви, може да се тълкува по много начини примерно ако в момента нещо не му е било добре ... (звучи тъпо нали ) а може просто да му трябва малко време на саме със себе си или пък ти е казал направо какво иска ... най - добре да го питаш дирекно за да знаеш със сигурност.
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

ot dekemvri sme zaedno i mnogo puti sam go pitala za6to ne izlizame zaedno a toi mi kazva 4e nqma vreme i 4e lqtoto 6te ima pove4e vreme a su6to mi kaza 4e sega ne mu se zanimavalo s gadjeta , 4ak lqtoto !

ами честно да ти кажа,твърде е възможно да иска да се разделите,аз даже не мисля,че въобще сте заедно..просто го остави,ако той иска нещо от теб и ако е сериозен ще ти се обади

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ами честно да ти кажа,твърде е възможно да иска да се разделите,аз даже не мисля,че въобще сте заедно..просто го остави,ако той иска нещо от теб и ако е сериозен ще ти се обади
    напълно съгласна..
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Аз също мисля,4е е имал предвид само за момента!Защото ако искаше да каже да скъсате едва ли би ти го казал с смс написано ,... и толкова кратко не не!Спокойно !

toi mi go napisa po skypa , mnogo mi e gadno sega i iskam da razbera sas sigornost kakvo ozna4ava tova ?

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    ot dekemvri sme zaedno i mnogo puti sam go pitala za6to ne izlizame zaedno a toi mi kazva 4e nqma vreme i 4e lqtoto 6te ima pove4e vreme a su6to mi kaza 4e sega ne mu se zanimavalo s gadjeta , 4ak lqtoto !
    Според мен той няма сериозни намерения.

иска да ти каже, че си досадна и да го остаиш намира

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    toi mi go napisa po skypa , mnogo mi e gadno sega i iskam da razbera sas sigornost kakvo ozna4ava tova ?
    абе мноо се дразна на такива като вас.Сливи ли имате в устата ,ние от къде да знаем какво е имал в предвид.
    Твое гадже си е ,ти го познаваш.. ами хайде хвани и го питай...!!!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

е за кво да го пита като преди тва може да се чуди и да се мае 1 месец какво ли е означавало написаното преди 2 седмици в скайп.

Е как така сте заедно,пък не излизате?
    Нещо не ми е ясно...

Недей да се надяваш изобщо на нещо "лятото" .Той ако иска да е с теб винаги ще намира време дори и за минута да те види не мислиш ли!Тъпо е това оправдание.Просто приеми ,че понякога момчетата са такиа задници ,че само се чудят какво да правят и почти никог анезнаят какво искат.Остави го преди той да те остави!Боли по-малко!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    У нас Си (=
    Ем туй като го прочетох....според мен ходи с теб без да те харесва дори...то си личи. По-добре го оставяй преди да е станало твърде късно. Колкото по-рано скъсате, толкова по-малко ще ти е гадно. Как така ще ходиш с някого и няма да искаш да излизаш с него?!...колкото и кофти да звучи...май това е истината.

za men tova ozna4ava 4e go zanimavash s PULNI gluposti 4oveka si ima rabota ti go zanimavash s gluposti
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Kakvo ima da se chudish. Toi napravo ti go e kazal - ne iska gadgeta. A tova samo za lqtoto , seshtai se za kakvo mu trqbvat. Otkagi se ot nego i nameri drug, toi ne te obicha, ne obicha nikoq druga, ne iska da ima nishto s nikoi. Sigurno nqkoq predi teb go e naranila i toi e ozloben, ne ochakvai da se vlubi v teb, ostavi go na mira. Ei taka se prevegda kato cqlo (tva gore napisanoto) Trudno e da go razberesh, no sled vreme, kogato i ti popadnesh na nqkoi, koito te tursi neprekusnato , a ti mislish za razocharovanieto ot lubovta i ne iskash nikoi, moge bi shte razberesh, koeto ne ti pogelavam, razbira se. Produlgavai napred i dano sreshtnesh iztinskata lubov, koqto da te obicha i ti neq \/
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Раздяла ли иска ?

v4era priqtelq mi mi napisa - leave me alone ?
    sega neznam kak da si go talkuvam az - iska da se razdelim li ?
    znam kak se prevejda no neznam kakvo iska da mi kaje 4res tova ?
    molqvi kajete mi kakvo mislite vie i az kakvo da napravq ?

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    iska vreme 4oveka... da e sam malko... sega za kakvo mu e... samo toi si znae... ami ostavi go za malko men ako pita6... sbadni mu jelanieto...
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Мега фен Аватара на koalka
    Направо го питай!Може просто за момента да е искал да го оставиш, а и си правиш прибързани заключения.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Може да има впредвид да го оставиш малко да си почине и на мен понякога ми писва и искам малко уединение
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Мисля да спестя упреците си за това колко си наивна... Не можеш ли да разтълкуваш сама какво е искал да ти каже... и как се е стигнало до това че да ти го каже. Щом веднъж ти е казал че не му се занимава с гаджета.. за ко му вървиш подир г*за?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Там,където най-малко очакваш....

pitai go direktno
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

поздравил те е с тази песен

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами сигурно просто иска да е сам... пък и щом не излизате, не му се занимава с теб или няма време ... незнам по-скоро се чуди как да те отбягва. Затова говори с него и направо го питай иска ли да е с теб. Няма смисъл да гадаеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Nai-dobre go popitai kakvo e iskal da kaje s tova?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си