- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Аз съм на 13, а момчето,което си харесвам - на 16. Познаваме се и сме приятели, но наскоро разбрах, че чуствам към него нещо повече... Казах му и не видях някаква по-особена реакция. Едно друго момче го попита "С колко годишно момиче най-малко би тръгнал?" и той отговори "Най-малко с 14." Много ми е гадно и не мога да го погледна в очите. Какво да правя? Мога ли по някакъв начин да променя...мнението му?![]()
![]()
ama tva sa gluposti! ti neka mu haresva6 , da mu dopada6 i toi da si kaje neee tq e s edna godina po malka ot momi4eto s koeto bih trugnal!
ako mu haresva6 ne bopi se tva ne e problem ,ima i ne6to drugo toi moje da nqma qsna predstava na kolko si samo da znae 4e si po malka
ne se 6a6kai![]()
Първоначално написано от alex_devv
недей,че може и наистина да го направи!!!!
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Според мен ако това момче изпитва нещо по-специално към теб,ще зареже тъпите си предрасъдъци и ще се получи между вас.Ако това,че си на 13 е проблем за него значи не си струва да хабиш нервити все пак не си виновна,че не си на 14
Успех!
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
стииига ве ти не си на акъла му все 0ще (ак0 има такъв)
Първоначално написано от Say It Right
+1Първоначално написано от comics
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
напълно съгласнаПървоначално написано от GoLdy
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Къде се буташ при батковците бе момиче
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Според мен това момче само се прави на големия батко.Ако пък държиш да бъдеш с него, покажи му, че начина ти на мислене не е като на дете и може би това ще промени мнението му.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Благодаря много на всички!![]()