- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това днес беше върхът!Искам да продължаааа ;( ;( ;(
Всичко ми се струва доста познато! И аз имах подобно ситуация с предишния ми приятел, но без боя... то и т'ва оставаше..макар че преди е бил посягал на момиче, та...![]()
И той ме търсеше постоянно, в началото бяхме приятели наистина, той си е добро момче, но просто избухва много бързо и това му пречи... Ходили сме 2005... първата година бяхме фр, след това замина за морето, та... не сме се и чували.... но 2007-започнахме пак да си пишем..не знам случайност ли е но всяка година на рождения му ден се срещаме случайно из центъра... веднъж такъв скандал вдигна.... пффффффффффффффффффф.......... ...................
Единственият начин е да го забравиш, когато ти пише- не му пиши,игнорирай го ...... постарай се да не се срещате вече и това е.. Даваш право напред и горе главата :P
Ох душицата, разбирам те, но във всяко едно положение има изход, остави го не му се връзвай! Винаги е така, когато почнеш да забравяш накой той се появява, радвам се, че си надъхана да го забравиш, така и трябва- да мислиш положително! Няма незабравими хора, особено като са такива простаци като тоя! Успех
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ох от всички мнения до тук видях едно което направо ме шашна .
След като ти е бивш изобщо не се виждай с него или нещо от сорта .
Това е метода на лапетата който незнаят как да си приключат връзката с приятелство . А просто без никакви думи и без нищо изведнъж спират контаките с дадения човек . Това е тъпо .
Както и да е по темата : Просто му тегли една майна ! Кажи му щом е такъв отворко да върви да се отваря на някой който ще му върже . И изобщо как още там си позволила да ти крещи !? Ако бях на тебе още там майната + няколко шамарчета - да му държат влага . Явно е че след като е тръгнал с теб не си му била безразлична . Явно е че след като сега те търси пак не си му безразлична . И според мен е говорил за другото момиче за да те накара да ревнуваш - което се надявам да не си направила защото така само би показала че се интересуваш от това което аз мога да определя само с думите ДЕГРАДИРАЛО ЛЕКЕ . А и другото което е щом е бил такъв - защо си тръгнала с него ? Но като цяло идеята е - забрави за него ,а ако той реши пак да се ебава с тебе както писах по горе една дълга майна + поне 1 шамарче![]()
Когато тръгнах с него,повярвайте ми,се дъжеше коренно различно с мен.А колкото до другото момиче,не съм показала никаква ревност.Не съм показала никакъв интерес към него,просто му казах,че искам да запазим някакви отношения..при което той изръси,че не бил съгласен и искал повече,но както и да е.Вече не мога да разбера кога се лигави,кога е сериозен...или може би всичко,което казва е една голяма простотия.Гадно ми е,даже много...и жалко за времето,в което се опитвах да си внуша,че ще го забравя...бях стигнала донякъде,а сега ще трябва да почвам отначало.Първоначално написано от InnchetO`bE
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
На такива им теглиш една майна и повече не се занимаваш с тях...
Просто го остави, не се занимавай с него, защото явно не го заслужава.
Не го заслужава,да.Вече ми стана напълно ясно.И си обещавам,че каквото и да става,дори един ден отново да имам възможността да го видя,няма да се съглася за нищо на света!Може да съм имала чувства към него,но след такова държание осъзнавам,че той ми носи само лоши неща.Просто исках да се разберем като нормални хора,но не.Затова трябват двама,а не един.Първоначално написано от koalka
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
+1Първоначално написано от magi_megi
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Първоначално написано от magi_megi
+1
.....Love You Forever..........
И аз бях така с бишия ми фр .опитвах се да си оправи ме отношенията ,но нищо не стана .накрая бях принудена няколко месеца да съм негова робиня.правех всичко ,което искаше .а той дори не ме обичаше . последната седмици ми призна ,че ходи с друга.аз обаче не исках да се отказвам от него и продължавах да го слушам ,защото ме заплаши ,че ще ме остави..
само ме ядосваше и ми говореше за новата си фр .
но ОНЗИ ден казах КРАЙ и мн се радвам ,че го направих .
моя съвет е продължавай напред сама без този човек...
вярвай че рано или късно в любовта идва happy end
УСПЕХ!![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Смятам,че той се държи с теб като с парцал,защото ти така му позволяваш.
"Не е виновен този,който яде баницата,а онзи,който му я дава"
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!