- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 24 годишно момче и 14-15 годишно момиче
Според вас възможно ли е да има любов между момче и момиче с разлика близо 10 години ?
според мен НЕ !!! голяма разликаПървоначално написано от niceboy
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Ъъ,т'ва и по филмите не го бях чувала..![]()
Не,категорично,не..“!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ако си на нейния акъл..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Боже,стига с тия простотии!Живеем в 21-ви век.По времето на пра пра пра пра пра бабами 50 годишен дедко е било нормално да открадне от съседното село 14 годишна.Вече не е така.Има исключения вече при педофилите.Предполагам всички знаете,че те са болни хора.За мен това просто не е нормално.
определено не
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Да оточня,не става въпрос за мен![]()
![]()
Ти какво си?Първоначално написано от niceboy
Защо е 24 годишно "момче", а не мъж.... ако е момче, аз съм мусака...
10 години разлика, ама зависи в какъв аспект...
Имам познати, които са заедно от както тя беше на 17, а той на 27... и както е тръгнало май ще има сватба...
Но пък на 14-15 да е момичето и да ходи с 24 годишен... айде бе...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Така като гледам границата ти между мъж и момче е доста размита.На 24 много мъже са вече семейни,някои даже са бащи,а ти го наричаш момче.
Не,не вярвам в този тип "връзки",такова нещо е крайно нереално и смешно за мен.![]()
Едва ли...![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Ти си педофил !!!
Първоначално написано от Say It Right
Да де обърках.Comics или там както ти е ника,бе ти малоумен ли си или кфо... Не разбрали че не става въпрос за мен.Обърках се като казах момче вместо мъж и кфо от тфа ся сички ли ще пишете ,че съм объркал човешко е да се греши бе мааму ....![]()
По принцип е възможно, но според мен такава връзка няма да продължи дълго. Интересите и на двамата са коренно различни. И стига с тази педофилия, при положение, че става въпрос за 14-15 годишно момиче. Педофилия може да има когато детето няма навършени 12години![]()
Еее то е можело 1 човек да даде компетентно мнениеПървоначално написано от ludata90
![]()
moje moje......ne be naistina 6to da ne moje...az si ob6tuvam idealno s 24-25 godi6ni
![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Хванал се е с нея за да му пуска по-лесноей такива са за бой!!!!
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Абсолютно...На 14 едно мимиче още си играе с куклите,на 24 един маж мисли за семейство...Емм то...да,ако и той вярва в дядо Коледа,сигурно са на един ъкъл...Първоначално написано от bungle
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Първо - на 24 години един от мъжки пол си е чист мъж (физически и, хм, може би умствено). И на нейния акъл да е, пак е ПЕДОФИЛ.
А като се вземе впредвид, че такава "любов" е мания и на по-малки момичета - на по 12-13...
ave vazmojna e ne gi slua6i teq... nai -dabrata mi fr hodi ot dve godini s edin tq be6e na 15 a toi na 24 kakto pri teb...
:P
Тук не става въпрос за мен (само суобщавам за неразбралите).Благодаря за мненията![]()