- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 24 годишно момче и 14-15 годишно момиче
Ам ако е някой задръстен и не може да си намери друга а тя се хвали че е батко мойе да се получи такава простотия.
Пичове, всичко зависи от човека. Наистина има такива, които търсят само секс и наистина има момичета, които пък се мислят за големите гъзарки като ходят с по-голям, но има и хора, които изпитват чисто платоническа любов един към друг. Следователно от това може и да излезе някаква връзка, в която, макар да липсват секса и целувките, би просперирала до някакъв високодуховен етап.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Според мен е възможно да има такава връзка.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Има и по-лоши случаи...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Vuzmogno e, mn neshta sa vuzmogni. I ako si pasvat kato harekteri i akuli.. Sluchva se, ima i takiva hora i ne sa samo za edinia s**. A kolkoto do mneniata, che moge da q izpolzva, ama to i nqkoi na neinata vuzrast samo za tova i nishto drugo ne si mislqt, kakto i povecheto.. Az mislq, che za lubov govorehme, a tq sushtestvuva. Inache izpolzvachi kolkoto shtesh, ot vsichki vuzrasti.Taka che, zavisi ot choveka.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
+1 На момчето спокойно мога да му кажа педофил!Първоначално написано от alex_devv
--------------------------------------------------------
ти в кой свят живееш? херца зимаш ли? или си на по леки наркотици?Първоначално написано от apparition
я се събудете кви 25 кви 14-15 ми говорите.... Има 2 причини, ако тоя може да хареса момиче на такава възраст:
1ва) - да е супер смотан
2ро) - да е бахти пропадналия
3то) - да я пусне да проституйра, тва е..![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
ami poprincip moje no ne s momiche koeto na 14-15 godini horata na 24 godini imat suvsem drugo mislene ili pone taka trqbva da e to trqbva da si pedofil za da izlizash tolkova malka razbiram pone da beshe na 18 ili puk 19 ama na 14-15 ne opredeleno ne moje da ima liubov
abe che e vazmojno... sig ... nqma nevazmojni ne6ta... ama...az li4no ne sam mn polojitelno i optimisti4no nastroena kam takav tip vrazki![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Педофилация.![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Абе вие сте отвратителни бе хораПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
Категорично НЕ.![]()
14, идиоти такива! Много компетентно мнение, няма що. КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ ГЛАСИ, ЧЕ СЕКСУАЛЕН АКТ С ЛИЦЕ, НЕНАВЪРШИЛО 14 ГОДИНИ И ЛИЦЕ, НАВЪРШИЛО 18 Е НАКАЗУЕМ. Какви ти 12, божкеее... Омръзна ми да ви повтарям едни и същи неща, поне като ще се правите на компетентни вземете прочетете нещо, че само се излагате...Първоначално написано от niceboy
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
za 10 i 20 ili za 20-30, 30-40 godini stava vupros ? ima zna4enie =]
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
NFW : На това май му се викаше педофилия? :о
w0sh : Изчакай 9 годинки да сте на една възраст.
абе и аз мисля че не, защото това не са 2-3 години а цели 10! Но в момента една от моя град, която е на 12 години, ходи с един който е на 20 или 21 някъде... което си близо 10 години...ужас! направо ми се повръща като ги гледам...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
любовта няма граници според мен ...
Емии то няма невъзможни неща, ноо като се има в предвит ъкъла на 14 годишните "кучки" и на 23-24 годишните, които по принцип си хващат по-малки, за да ги е*** ... За мен такава връзка е меко казано смешна... Един вид използване.Той батко да я вкара в по-такива среди, тя за него....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
хаха , тамън прочетох поста на автора и си казах "ми то няма невъзможни неща"Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
дааа бе, как ли не.Първоначално написано от CuRly Doll
Т'ва преди колко десетилетия е било.
Сега госпожиците на 14 имат по-богат сексуален опит от майките си.
А "мъж" на 24 по никакъв начин не мисли за семейство.
Но, разсъждавайте!![]()
По темата: ако тя беше по-голяма, 'що пък не.
Така ми изглежда смешно.
Стига с тая педофилия бе хораа!!!!! Да, разликата е голяма, ама тфа не значи, че връзката е невъзможна... Зависи си и от двамата... Пък и мисля, че 14 години са достатъчно та момичето да си преценява дали тфа 24-годишно "момче" става за нея...Пък той..знам ли го...Абе може и да стане.. В някои редки случаи.. =]
абсолятно съм съгласна с алек...Разликата е прекалено голяма...И интересите на 100 процента се разминават...Първоначално написано от alek200
![]()